Ingrid erotikus masszázs

erotikus masszázs

Ingrid

+36706466922

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-03-15 13:53:35

Dartus
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Ingrid reagálása

Kedvesem! ;-) Nagyon szèpen köszönöm a vèlemènyezèst!az idödet amit ràforditottàl!:)Örūlök hogy megismertelek es sikerūlt az idöpontot is vègre leegyeztetni...;-) a vágyak felfokozòdtak addigra legalább...:-D
Nagyon szimpatikus kedves okos intelligens embernek ismertelek meg akit ajànlok másnak is! Akivel szivesen tölti az ember az idejèt ès kellemes emleket őriz a következö találkozàsig!
:-)
További sok sikert kellemes kikapcsolodást kivanok neked a nem mindennapi hobbijaidhoz!;-) sok örömöd legyen benne!
Remelem mihamarabb ujra ūdvözölhetlek nàlam! :-)
Millio puszi

Erotikus masszázs beszámoló Ingrid budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Többszöri próbálkozás után sikerült elérni, de értékelte a kitartásomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Villamossal mentem, pár perc a megállótól. Az épület az instrukciói alapján könnyen megtalálható.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Luxus lakóház, diszkrét bejárat, lifttel fel, folyosón senki, csak egy finoman nyíló ajtó jelezte, hogy hova kell mennem.
A szépen berendezett kis garzon lakás felkészítve várt: gyertyák mindenütt, kellemes relaxációs zene, félhomály, de nem sötét. Francia ágy a kényeztetéshez, masszázs pad a profi masszírozáshoz. A fürdőszobában kád két bekészített törölközővel és megszámlálhatatlan különböző tusfürdővel.
Ingrid külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépéskor vidám mosollyal, piros alsóneműben fogadott, gyönyörű volt. Persze, láttam előre a róla készült képeket, de más a valóság, ahol a szépség azonnal társul a kedvességgel. Egy kis ölelés és néhány puszi pillanatok alatt bizalmas hangulatot alakított ki. Egy kis csokoládéval kedveskedtem, amit örömmel fogadott. Nemsokára lekerült a melltartó és elgyönyörködtem kedves arcában, gyönyörű sportos alakjában, selymes fiatal bőrében és kézbe vehettem fantasztikus cicijeit. Megállapítottam, hogy igen, a Playboy címlapjára való.
Erotikus masszázs
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A kényeztetés után ez a második felvonás volt. Megbeszéltük az egészségi állapotomat, sportolási szokásaimat mert ehhez igazította a masszázs programot. A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök. De amikor a hátamhoz érve egész meztelen testével dolgozott rajtam, az igazán élvezetes volt. Mindeközben beszélgettünk az általa tanult és használt különleges masszázs technikákról a thai masszázstól egészen a mézes, csokoládés masszázsig. A repertoár nagy, lesz még mit kipróbálnom. A masszázs végén egy citromkarikával díszített pohár ásványvizet kaptam, hogy a szervezetem egyensúlyba kerüljön.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kérdésére a kényeztetést választottam első felvonásnak. A francia ágyra dőlve kis piros bugyijában várta a közeledésemet. Élvezettel szabadítottam meg utolsó ruhadarabjától és vettem birtokba szépséges testét. Csókokkal halmoztam el a bokájától a nyakáig. És félúton milyen pillanatok voltak! Dicsérő szavakba foglaltam mindezt és ő mosolyogva, örömmel fogadta áradozásomat. Ezután hátamra fordított és ő kezdett foglalkozni az én testemmel. Szerszámom lelkesen várta a közeledését és rövidesen élvezettel merült el a szájában. Mivel oldalról közelített hozzám, nem csak az érzés hanem a látvány is szuper volt. Mesterien játszott a hangszeremen. Nemsokára 69-be fordulva a látvány is megváltozott és én is aktivizálhattam magam gyönyörű fenekét, ánuszát és punciát simogatva. Ő kézimunkára áttérve fokozta a gerjedelmem és vitt el a csúcsig. Fogása, mozdulatai olyan finomak, érzékiek voltak, hogy csak szuperlatívuszokban tudok róla szólni.
Túl az érzéki örömökön, mellém feküdt egy kis pihire. Eközben beszélgettünk magunkról-egymásról. Igazán baráti hangulat volt.
Ezután jött a masszázs.
És jött még egy nagyon kellemes harmadik felvonás: a közös fürdőzés. Az egymás szappanozása- simogatása remek záró akkordja volt ennek az erotikus délutánnak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszéltek szerint, az asztalra letéve.
Összkép
Baráti hangulatú örömszerzés professzionális masszázzsal egybekötve. Csak ajánlani tudom.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Ingrid erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-03-21 16:24:48
Jó ez a beszámoló, élvezet olvasni is, hát még a randit átélni. Neked is megjegyzem, hogy a telefonban mit beszéltetek meg, s hova raktad, számunkra semmit nem mond...

2018-03-21 09:27:43
Ingrid sokoldalù :) mindenhez èrt!
A vidèki lànyok hamar megtanulnak sūtni főzni ;-)

2018-03-17 11:26:18
Ingrid még főzni is tud!

2018-03-17 10:10:04
Egy profi szolgáltatásról írtál, már-már profi beszámolót.

2018-03-16 20:22:55
Ide tényleg jó lehet még csak belépni is, a többiről nem is beszélve. Végre Valaki, aki a helyszínről is megírja a sokunk számára szintén fontos részleteket. A többi fejezetben még írhattál volna kicsit bővebben, de erről is csak Te tehetsz, a jó írói vénádnak köszönheted.:)

FunkciókIngrid legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 23db
(2018-06-18) : Finom masszázsolajat használ, pontosabban többfélét is. Ez alkalommal nem keveset változtatott technikán a korábbiakhoz képest, jól érezhetően hozzáigazította a ramaty állapotban lévő helyekhez.

(2018-04-15) : Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :)

(2018-01-15) : Nagyon jó érzékkel volt hol erősebb, hol gyengébb a masszázsa. Minden percét élveztem. Igazán jól kinyomkodta a csomóimat. Valóban ért hozzá...

nagyon jó: 13db
(2016-02-11) : Erős keze van, és nagyon, nagyon szakszerűen masszíroz. Nyilvánvaló, hogy ezt tanulta, és kiváló érzéke van hozzá, tehát akit a masszázs is annyira érdekel,

(2015-11-17) : Rendkívül jó, ügyes és erős kezei vannak. Nem kellett kímélnie, nem is tette (de ha valaki nem bírja az erősebb gyúrást, lágyabban is kaphat). Lábaimtól indult felfelé és haladt végig az egész testemen.

(2015-09-07) : Az első mozdulatokból lehetett érezni, (aztán otthon még a következő napon is) hogy Ingrid szakképzett masszőr. Alulról felfelé haladt és alaposan megdolgozta mind a lábaimat, mind a felső testemet.

: 28db
(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.

(2017-11-15) : Lentről a talpamtól indult felfelé.Talp reflexológiával inditott, majd alaposan végig gyúrt minden porcikámat.Nagyon élveztem ahogy csinálta közben megkérdezte hogy jó e az erősség

(2017-11-01) : Atgyurt mindenhol , tenyleg profi masszoz. Elegge hatfajos vagyok igy nagyon jol esett a masszazs. Kitapogatta a csomokat a hatamban es szetmaszirozta oket.