Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Lili(39)
Budapest XIV.
Kiemelt
Zsófi(22)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rose

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-03-07 22:21:51

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Mike!
Nagyon édes vagy,hogy fáradtan is nekiálltál írni és ráadásul nem is akárhogyan! Mint ahogy olvasom,annyira jól érezted magad,hogy a végére még a "szavad is elállt"...akarom mondani ,hamarabb befejezted...de ez valóban semmit sem von le abból az élményből amit magam is felidéztem írásod olvasása során.
Megtisztelő volt,hogy így (változasok )is meglátogattál-igyekeztem egy kicsit másfajta élményt nyújtani és egyben bizonyítani,hogy egy erotikus masszázs kategória is tud felejthetetlen -izgató élményt nyújtani.
Örültem,hogy ismét itt voltál ...remélhetőleg társaságoddal ismét megtisztelsz majd a közeljövőben.
Csókol Blanche!

Beszámoló Rose +36307122691 93671 erotikus masszázs

hancurbencur85 a 2018-03 hónapi randiján történteket írta meg Rose hirdetővel
Egyeztetés
Nem először beszéltünk, délelőtti órákban, egy nappal korábban könnyedén elértem. Telefonon beszéltünk, nekem a tárgynapra beesett egy kis csúszás, ezt zökkenőmentesen egyeztettük sms-ben.
Megközelítés
A budapesti tömegközlekedés csodáját kihasználtam jutottam el a lakáshoz, a metrótól egy kellemes, tíz perces séta, ami épp felüdíti az embert.
Másodszor is bolyongtam kicsit. A legvilágosabb épületet keressétek.
Helyszín
A lakás ugyanazt a letisztult eleganciát tükrözi, mint a lakója. Ízlésesen dekorált, nekem egy kis art deco utánérzetem volt. A tisztaságra panasz nem lehet, a fürdő bőségesen felszerelt (számomra fontos) diszkrét, illatmentes tisztálkodószerekkel is, legalább négy féle szájvízzel, fogkrémről nem tudok nyilatkozni, azt vittem magammal (van annak előnye, ha az ember a fél életét repterekentölti). A háló meghitt, tiszta, egy négycsillagos hotelt juttat eszembe, ahová betévedt egy ötcsillagos hölgytársaság. A társasház nem nagy, de Rose mind a be-, mind a kiengedésnél figyelt arra, hogy ne botoljak bele más lakóba.
Rose külseje
A képek, a számszerű adatok sokat elmondanak, ezekre nem is pazarolnám a szót. Nem először jártam nála (korábban még más minőségében), de az az édes kis fekete semmiség, amelyben fogadott, most is összegabalyította a gondolataimat.
És van kisugárzása! Időtlen szépség, nem a kor ideáihoz alkalmazkodik, gyönyöeű, klasszikus szépség lett volna a 17. században éppúgy, mint ma. Körüllengi az elegancia, a stílus, a kellem. A húszas évek nagy nevei jutottak eszembe. A többit a képek elmondják.
1. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 93671 erotikus masszázs
3. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 93671 erotikus masszázs4. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-07 22:21:51 erotikus masszázs 936715. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-07 22:21:51 erotikus masszázs 936716. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-07 22:21:51 erotikus masszázs 93671
Erotikus masszázs
Előző alkalommal is belekóstolhattam egy kicsit a masszázsába, mára pedig fő műsorszámmá nőtte ki magát. Szakszerű masszázst kaptam, közepes, jól eső erősséggel, egy-egy vehemensebb mozdulattal, amelyek azon felül, hogy jól estek, valóban jótékony hatásúak (magam is szakképzett vagyok); nagyon kellemes meglepetés volt egy ilyen szituációban 'igazi' masszázzsal találkozni. Közben sokat beszélgettünk, a világ dolgaiban való jártasságát, s hogy társalkodónőnek is kiváló, itt is bizonyította. Kimondott plusznak éreztem, hogy a masszázs maga masszázs, s utána fut csak át erotikába. Mert a masszázs szépen, fokozatosan lágyulni kezdett, a kezek mellé az ajkai is társultak...
Levezetés
... ahonnan átfordultunk igaz erotikus, olajos, csúszkálós masszázsba, amit Rose olyan átéléssel végez, hogy már azt is nehéz fekve kibírni, fantasztikusan erotikus műsort kaptam, amit a tükörből figyelhettem is. És volt is mit, Rose -úgy éreztem- tudatosan figyel arra, hogy a kósza pillantások mindig a nagybetűs Nőt lássák. Egy idő után (ami nem tudom, percekben vagy tízpercekben mérhető, az csúszkában elveszett az időérzékem) a fülembe suttogva megkért, hogy forduljak meg, majd ajkaival olyan gyönyörben részesített, ami az eddigi legodaadóbb szeretőmmel vetekszik. Igazi odaadás volt itt a kulcsszó.
És mindezt aztán megismételtük, pedig korábban azt hittem, tíz órás jetlag után egy görög istennő sem ébreszt fel kétszer!

GFE-re csak négy csillagot adtam, de csak azért mert a kölcsönzött elegáns légkör mellett inkább egy konzul kalandos feleségénél, mint barátnőnél éreztem magam. És ez bók. De az én földhözragadtságomhoz mérve emelkedettebb élmény volt, mint egy GFE
Elszámolás
Teljesen korrekt, sőt, az élménhez mérten szinte ajándék, jómagam tisztesen meg is toldottam, ha már nőnapi ajándékot a csúszáa miatt nem találtam. Nem ismerem behatóan az ****, csak egy masszőznél jártam eddig, de szerintem nagyon baráti. Kb ezt képzelem a helyi átlagnak.
Rózsacsokor
hancurbencur85 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már másodszor nyűgözött le, vont a varázsa alá új minőségében is, egy igazi kincs, ha e

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rose erotikus masszázs beszámolójáról


2018-03-11 00:25:57
Az összképből mintha lemaradt volna valami, de ez nem von le semmit az írás értékéből. Kívánok neked sok hasonló gyógyírt a jetleg kezelésére.

2018-03-08 12:42:07
Ahogy kiveszem a szavaidból, nem ez volt az utolsó látogatásod a hölgynél, mindenképpen legközelebb is írjál egy jó beszámolót.
Mutasd mindet

FunkciókRose legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 17db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban