Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rose

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-03-05 01:23:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága!
Nagyon köszönöm ,hogy papirra vetetted kis randink élményét . Pozitív visszajelzésed arra is ösztönöz,hogy következő találkánk is tartalmas legyen,ahol legalább ilyen jól fogjuk érezni egymást ;-)
Írásod alapján elsősorban a kiváncsiságod hajtott felém és ilyenkor jó érzéssel tölt el,hogy a kivétel erősítette a szabályt és el tudtalak varázsolni igy is,hogy valójában mas tipusú hölgyek tartoznak izlésvilágodhoz-bízom benne,hogy lesz még alkalmam bizonyítani,hogy jól tudod magad érezni egy vörös Hölgy társaságában is...na jó ...ha olyan finom simogatásban lesz ismét részem ,
akkor ismét "fel foglak falni a szemeimmel " ... puszil Blanche !

Beszámoló Rose +36307122691 93615 erotikus masszázs

Zuccherino a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Rose hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Régóta kedvencek között, de eddig még nem került sorra. Az oldalon láttam hogy elérhető, hívtam, néhány csengetés után fel is vette. Kedves volt, részletes precíz tájékoztatást kaptam és pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nyugodt budai utcácska, simán találtam parkolót. Az épülethez kicsit be kellett sétálnom, de a lépcsőházat könnyen meg lehet találni, csak logika szükséges.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rose egyedül rendel a lakásban, semmi nyoma nem volt bárki másnak. A lakás általam megismert része teljesen felújítva, modern, ízlésesen bútorozva. A világítás tökéletesen beállítva hogy minden látható legyen, de ne legyen zavaróan éles. Minden tökéletesen tiszta és higiénikus! A fürdőszoba tele tusfürdőkkel, nem is tudtam hogy ebben a kis országban ennyi féle férfi tusfürdőt lehet kapni :) Szájvíz is 3 féle, 1 db kis eldobható pohár előkészítve nekem papírtörlő alátéttel... A szobában franciaágy várt, teljesen tiszta és higiénikus minden itt is, a ruháim szobinasra tettem.
Rose külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögött állva várt, elegánsan fekete ruhácskában (bár nem a ruhára figyeltem). Zuhi után az ágyon fekve várt, már csak melltartó és bugyi volt rajta. Valaki korábban azt írta hogy manöken alkat, hát én is pont így képzelem el az ágyon fekvő manökeneket (bár nincs összehasonlítási alapom, Rose az első manöken akivel egy ágyban tartózkodtam). Általában nem vagyok oda a fehér bőrért és a vörös hajért, de ahogy megláttam teljesen elbűvölt. Kivétel erősíti a szabályt... Mindene pontosan olyan mint a képeken, tökéletes az alakja és minden testrésze. Gyönyörű a bőre, imádtam a finom illatú nyakát, a formás kis kebleket a halvány rózsaszín bimbókkal, a tökéletes formájú fenekét, hosszú vékony lábát. Sugárzott belőle az Istennőhöz méltó elegancia és a szexualitás.
1. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 93615 erotikus masszázs
3. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 93615 erotikus masszázs4. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-05 01:23:36 erotikus masszázs 936155. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-05 01:23:36 erotikus masszázs 936156. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-05 01:23:36 erotikus masszázs 93615
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Nehezemre esett, de mivel első találkozásunk volt, úgy gondoltam kicsit ismerkedjünk masszázs keretében mielőtt közelebbről is megismerjük egymást. A masszázshoz már lekerült a melltartó, tetszett a látvány. Hát és lábmasszázst kaptam, nekem szakszerűnek tűnt, és nagyon jól esett. Bevállaltam az erősebb verziót, bizony ilyen vékony nőtől nem számítottam ennyire erős mozdulatokra, néha elakadt a szavam, de ez is nagyon jól esett. A masszázs nagyon hatékony volt, nem kaptam még ennyire alapos és kellemes masszázst sehol, és még maradt időnk a kényeztetésre is. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a masszázs simogatásra változik, hátam finoman súrolják a halvány eperszínű bimbócskák, ajkai lágy csókokat lehelnek hátamra, nyakamra, vállamra. Hamarosan lekerült a bugyi is, és újabb testrész csatlakozott a finom érintésekhez. Pontosan ezt kértem az elején, teljesen kikészített!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
A masszázsnál említett simogatással kezdődött a kényeztetős rész. Fordulás után megkaptam a simogatást elől is fejtől lábig, lágy csókokkal fűszerezve, és közben úgy nézett rám a gyönyörű zöld szemeivel mint egy óriáskígyó a zsákmányra, én pedig élveztem hogy a vacsorája lehetek. Hamarosan a szájába kerültem, és lágy ajkaival gyengéden kényeztetni kezdett. Oldalt helyezkedett el, közben pont elértem a hátát, fenekét. A bőre nagyon finom, érintése elősegítette hogy ne kelljen sokat dolgoznia rajtam. Utódok a szájában, majd diszkréten egy papírtörlőben landoltak. Engem is megtörölt, bár nem nagyon volt rajtam sok törölnivaló. Elnézést kért, néhány percre kiment a fürdőbe hogy rendbe szedje magát, és 1 perc múlva mellém heveredett az ágyra. Én következtem, végigcsókoltam és simogattam a testét, elidőzve a gyönyörű melleknél, és végül a combok között kötöttem ki. Gyengéden kényeztettem nyelvvel, közben simogatva minden testrészt amit elértem. A visszajelzések alapján élvezte ténykedésem, és kicsit összebújva feküdtünk egymást simogatva. Tökéletes vége lett volna a találkozónknak, jellemzően ilyenkor kapom az udvarias emlékeztetőt hogy ha szeretnék még egyszer mehetek zuhanyozni. DE NEM! Újból csókokat kaptam, simogatás, és néhány dörzsölő masszírozó mozdulat után újra készen álltam, és hirtelen újra a szájában találtam magam. Hát ez már nem volt olyan gyengéd lágy kényeztetés mint az első, olyan vákuumos kezelést kaptam, hogy néhány perc alatt újra kivégzett. Utódok megint szájból szilviába. Én még mindig szédelegtem amikor mellém heveredett és egymás karjaiban töltöttünk néhány kellemes percet, majd elvonultam zuhanyozni. Öltözés, búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag, a telefonon megbeszélt ajándékot felkerekítve hagytam a hálószobában a szekrény tetején. Csodálatos élményben volt részem, amiért nem gondolkodnék azon hogy megérte vagy nem, de annak aki szeretné tudni elárulom, hogy másik lánynál hagytam már nagyobb csokrot is szekrényen másfél óra masszázsért. Nem értem hogy tudott ennyi élményt belesűríteni 1,5 órába!
Rózsacsokor
Zuccherino nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Csodálatos élmény volt, szakszerű masszázs erotika terén tapasztalt gyönyörű nővel. Nem kérdéses hogy többször is vissza fogok menni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rose erotikus masszázs beszámolójáról


2018-03-17 09:59:22
Legjobban tetszett , ahogy lefested Blanche megjelenését, én is így képzelem ! A többi Blancheról szólt , amit te váltottál ki ebből a különleges lányból !Jól összejöttetek, ezt be is bizonyítottad !

2018-03-05 18:10:00
Örülök a kellemes látogatásodnak Budán és annak is, hogy első találkozásra ilyen jól érezted magad. Amúgy nem lep meg.

2018-03-05 17:06:17
Kiváló munka, jó volt olvasni! hozzá! Köszönöm hogy megosztottad velünk.

2018-03-05 13:34:10
Tökéletes beszi egy kiváló együttlétről. Teljesen átjön, élményszerű.

2018-03-05 11:52:55
Nagyon átjön az élmény, köszönet az írásért.
Mutasd mindet

FunkciókRose legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 17db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban