A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-02-26 13:45:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 93485 szexpartner

Bohém2 a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ritkán van szabad hétfőm. Este írtam neki. Jött nem sokára a válasz. Kaptam kezdő időpontot mára és holnapra is. Egészen meghatódtam. Azt is mondhatnám, biztos pontom e kavargó világban. Különösebb egyeztetésre az időponton túl nem volt szükség.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újra kedvenc, nekem közeli, XIV.-kerben található Tia. Csendes utca. Parkoló hely van bőven és ingyenes. Gps ismeri, odavezet. Az Őrs tér sincs messze. Troli, busz a közelben áll meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakó telepi kívül belül felújított ház. A lakás úgyszintén. Friss az illata. Szép fehér szoba, méretes ággyal és a szükséges kiegészítőkkel. Fürdő zuhannyal és minden szükségessel fölszerelt.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem tudok csak szuperlativuszokban írni róla. Számomra a tökéletes nő. A tökéletes extrákkal. Csodás mosolya, miközben arcának gödröcskéi megjelennek. Sugárzó, örömteli szemei, ahogy rám néz. Arányos, nőies teste, egyedi melleivel, kemény popsival. Ruhában, ruha nélkül Ő egy bomba nő, melyhez odaadó kedvesség párosul. Nincs gondolat csak egy, mielőbb ágyba bújni vele.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 93485 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 93485 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-02-26 13:45:19 erotikus masszázs 934855. Tia +36307539086 beszámoló 2018-02-26 13:45:19 erotikus masszázs 934856. Tia +36307539086 beszámoló 2018-02-26 13:45:19 erotikus masszázs 93485
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Mikor megyek hozzá, már fantáziálok. Ahogy belépek minden szerte foszlik. Torkom össze szorul és csak csókja oldja feszültségemet.
Ahogy átölelem és végigsimítom érzem csak melltartó és mini van rajta. Apró fekete ruhácska fehér szegéllyel. Gyorsan átadom kis ajándékaimat. Széles mosoly a jutalom.Beljebb invitál és megbabonázva csodálom feneke ringását. Szembe fordul és nyelvpörgetős csók. Kibontakozom és már hányom is le ruhámat. Nem sokat tétovázom és el fürdeni. Vissza térve ott áll meztelenül, mosolyogva és zsebeli be elragadtatásom, mi a pofámra van írva. Nem először látom, de mindég az újdonság erejével hat rám. Csókolva gabalyodunk össze és pár pillanat múlva már az ágyon térdel én az ágy mellett állok és bűvöli lompimat. Közben kezeim melleit gyúrják. Bimbóknak külön figyelmet szentelve. Egykettőre karcosan meredeztek. Hosszasan élveztem csodálatos száját, nyelvét. Mint mindég most is az újdonság erejével hat rám szopása. Nem bírok betelni vele, de muszáj volt váltani. Hátára fektetem és habzsolom. Melleivel alig bírok betelni. Közben szemei behunyva rebegnek. Kutató nyelvemmel kelyhét veszem célba.Eszemet vesztem ízét érezve. Nyalom kéjjel élvezettel. Eltelik kis idő mire Tia "felveszi" a ritmust. Teste hullámzik, csípejét tekergeti és kisvártatva élvez. Imádni való a látvány és kis elégedettség lesz úrrá rajtam.
Egy ügyes mozdulat után hátamon fekszem és Tia testemet csókolva halad célja felé. Elérve lompimat finoman végig nyalja, nyalogatja majd szép lassan a makkom szájába kerül. Egyedi szopás kezdődik. Nyelve pörög makkomon és egyre mélyebbre kerül szájában. Kéz nélkül varázsolja egyre keményebbre lomposom, mely remegve, de állja a sarat. Csak ráutaló mozdulat kell és máris átlép fölöttem és 69-es pozitúra. Kényeztetjük egymást önfeledten. Nyalom szürcsölöm punciját Ő pedig mint kígyót bűvölte lompimat. Szememben nem csillagokat, csillagszórót láttam. Dicsértem is, simogattam, hogy érezze mennyire élvezem. Nem akarván e rövid véget, kértem a védelmet. Koncentrálva, de rám pillantva végül mosolyogva helyezte föl. Az elmaradhatatlan sikosító és már nyársalja is magát. Isteni ahogy mozog. Lehajol és nyakamba csókol. Markolom melleit és élvezem forró szűk punciját. Nem tör az életemre, de mégis. Kivégzel kedvesem. Megáll, de már késő lomposom alattomosan kitáraz. Jó érzés volt csak kicsit korai.Hiába no, három hét hosszú idő.
Hagy lenyugodni, majd rendbe tesz.Hozzám bújik és csillogó szemekkel csak simogat,
majd össze bújva csókokkal szabdalva beszélgetünk. Nincs tabu. A bizalom mindkét részről teljes. Az ilyen befejezéstől is válik egy tali egyedivé. Nincs sürgetés, de megyek. Beszélgetve figyeli készülődésem. Csók és legyen szép napod.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Számomra ismert. Nincs jelentősége. Az ajándék alá szoktam csúsztatni a tali végén.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindég fölvidít. Olyan pluszt ad, mi mosolygóssá teszi napomat. Nem kiürülve, hanem föltöltődve, fiatalságának egy darabkájával távozom tőle.Nincs ismétlés még sincs ugyan olyan randink. Mindég becsempész valami újat. De lehet csak odaadása teszi ezt?
Mindegy is a lényeg, hogy távozáskor már a következő lehetőségen jár az eszem. No tán lehet ezért is az Istennőm. Szerinte az egyik. Nem kedvesem, egyedi vagy. Csóókollak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-03-07 12:18:15
Lírai, mégis tömör, lényegre törő megfogalmazás, amiből abszolút átjön a különleges élmény hangulata.

2018-03-03 13:41:18
Hát ez egy nagyon jól megírt beszámoló. Amúgy: egészségedre.

2018-02-27 13:22:22
Örülök, hogy Tiánál tényleg feltöltődsz , és írásod szerint lompikád is szeret Tiához járni , akkor minden összejött , a beszihez !

2018-02-27 12:59:03
Minden benne van az action resze is kifejtett, arra osztokeli az olvasot, hogy szemelyesen is meglatogassa a holgyet:P

2018-02-26 19:37:41
Normálisan megírtad, jó volt olvasni a beszámolót.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.