Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rose

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-02-25 14:51:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Macikám!
Elsősorban is -mint ahogy írtad-imádok hozzádbújni,mert az nekem is nagyon jól esik és -mint ahogy ismersz már-kissé önző vagyok az ágyikomba ,azaz szeretem elvenni,megkapni amit csak szeretnék(ezesetben a hozzádbújást és a kényeztetést-egyikből sem volt hiányérzetem ;-) .
A beszámoló minősítése számomra azért nagy öröm,mert tisztában vagyok vele,hogy csak úgy te nem osztogatod az Istennői rangot-KÖSZÖNÖM!
Nagyon jól esett,hogy emlékeztél egy régi mondatomra,mint ahogy én a képre,hogy hogyan is álljon...és az azóta is kicsit ferdén áll és úgy is fog :-)
A rengeteg dícsérettel "lekenyereztél"...ezért legközelebb majd ismét együtt eszünk egy kis csokit-igaz most meggondolandó,hogy hogyan is oldjuk meg masszírozás közben-de tudod,mindent meg lehet oldani csak akarni kell .
A beszélgetésünkre visszatérve:az a helyzet,hogy te már ismersz ,mint a rossz pénzt és tudod,hogy milyen kis önfejű vagyok. ... imádat van ,ahogy szoktuk volt mondani ...és még valami : ha jól tudom Macika szereti a mézet -az nálam mindig van ......ez természetesen erős célzás volt ,hogy várom a postagalambot,vtr-t,sms-t, hívást,stb...
Csók Édes Macikám !

Beszámoló Rose +36307122691 93469 erotikus masszázs

Macika- a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Rose hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nos szerintem ez köztünk már rég óta nem gond.....mármint az egyeztetés. Szoktunk beszélgetni csak úgy spontán is, de most kizárólag azért hívtam, hogy időpontért kuncsorogjak. Többször is voltam már a vendége....de mint masszőz még jobban felcsigázott, mert bár tudtam, hogy tanulta... de sajnos soha nem élvezhettem ezt a tudását Blanchnak. Tehát telefonon érdeklődtem, megbeszéltük az időpontot rá pár napra, és vártam az idő múlását. De, ha el akarod érni Őt, akkor nem lesz nehéz dolgod, mivel a Kisasszony minden csatornán igen aktív.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Nos ez szokott lenni az én vesszőfutásom. Mivel át kell szelnem az egész Várost, mindég azon görcsölök, hogy el ne késsek.....dugók minden felé, már a vazze is fel szokta adni az aktuális kerülőutakat.
Egy forgalmas kivezető útról kell lefordulni....kis eldugott utca, de azért megtalálható. Tömeg is van...busz halad a közelben, de sajnos nem tudom melyik számozású.....BKK útvonaltervező segíthet ez esetben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nos Rose egy nagyon szép és igényesen berendezett lakásban fogad, ami egy emeleti kecó.......nagyon nagy tisztaság, rendezett, szépen bebútorozott az egész tetthely. Szoba is tetszetős, zenedoboz, hatalmas ágy, fotel, szobainas a cuccaidnak, illatgyertyák, citromkarikával víz kikészítve, szép kényelmes párnák, hófehér pamutlepedő az ágyon, tükör a vizualitásért....Tökéletes! A fürdő az egy másik mise....ahogy belépsz csak egy kosár hiányzik a kezedből, és máris a dm - ben éreznéd magad. Több tucat tusfürdő, különböző szájvizek, dezodorok több márkában, üvegpohár kis fehér szalvétán, kézkrém, egyszerűen hihetetlen....mindez patika tisztaságban és katonás rendezettséggel! Egyszóval az egész lakás annyira tetszetős, annyira pedánsan rendben van, hogy simán beköltöznék!
Rose külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Rose egy igazi nagybetűs Nő!! Mikor megérkeztem egy fekete miniszoknyában fogadott, kívánatos kis felsővel, csodás fehérnemű a ruci alatt ,, mint később kiderült ,, nagyon dögös volt. A képek mindent elárulnak....szép szempár, fehér bőr, vörös haj, és ami nem látszik az a belső értéke, ami számomra oly különlegessé teszi Őt! Most sokan mondhatják, hogy elfogult vagyok..pedig nem. Amikor belépsz Blanchoz akkor átjár a szeretetet amivel fogad.....érzed az ölelése szorítását, finom csókját, bújását a nyakadhoz, és ahogy öleled..becsukott szemmel átadja magát a pillanatnak, hogy legalább Ő is annyira vágyik rád mint Te Rá! A higiéniáról szót sem kell ejteni....maximálisan ápolt, illatos minden porcikája....őrjítően vágykeltő!
1. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 93469 erotikus masszázs
3. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 93469 erotikus masszázs4. Rose +36307122691 beszámoló 2018-02-25 14:51:19 erotikus masszázs 934695. Rose +36307122691 beszámoló 2018-02-25 14:51:19 erotikus masszázs 934696. Rose +36307122691 beszámoló 2018-02-25 14:51:19 erotikus masszázs 93469
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Ez a rész a kölcsönös felvezetés után történt amit majd később olvashatsz. Mivel tanult masszőz a Hölgy, annak megfelelően egy igen erős, Svéd masszázst kaptam tökéletes kivitelezésben. Lábaimtól kezdve teljesen a nyakamig minden porcikám alapos, erős gyúrást kapott....olykor a felszisszenés határán. Sok letapadt izmomat szétgyúrta Rose...érezte a kritikus részeket, és megfelelő szaktudással gyúrogatott, miközben sok mindenről beszélgettünk. Mert hát ugye vele azt is lehet, komoly véleménye van mindenről, ha kell tanácsot is kér....de mindenképp egy megfontolt, jólelkű, hihetetlenül kedves Nőről beszélünk, akinek korához méltó érett gondolkodása van...okos Hölgy!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mikor beértünk a szobába, még felöltözve hátulról öleltem Őt, csókoltam szép ívű nyakát, megfordulva érzéki csókokat váltottunk. Gyorsan ledobáltam ruhámat, és irány a fürdő mielőtt még elvesztem azt a kis eszemet is, ami megvan. Visszatérve Rose az ágy közepén várt egy szép fehérneműben....nem bírtam magammal, és nekiestem. Csókok, érzéki simogatások, majd Ő hanyatt, én pedig levéve bugyit, cicitartót simogatva csókokért indultam.
Haladtam szép cicikig....azokat nyalogatva, simogatva, csókolgattam mindenét.....hasán keresztül haladtam délnek, mikor is leértem csodaszép, zárt kelyhéig. Elhelyezkedtem, és csókolva környékét illatos csuporkába alig vártam, hogy belekóstolhassak! Imádom Őt nyalogatni....nagyon ízletes minden része....finoman kezdtem és közben simogattam ahol értem. Rose pedig sóhajokkal, nyögdécselve tudatta, jól ténykedem. Kezdett nedvesedni, én pedig ösztönözve szürcsöltem puncit, lábait teljesen széttárva gátat, popsit is meg-meg nyalva. Haladva az úton Rose fogta kezemet, teste, csípője hullámzott.....majd megfeszülve, nyögdécselve, kezeimet szorítva felért a csúcsra Vendéglátóm.....csodás volt érezni örömét.
Finoman hagytam megnyugodni, az utolsó rángásokat megvárva, majd folytattam nyalakodásom. Rose pedig ismét igényelte kényeztetésem, én pedig kezdtem elölről az egészet...Imádtam.
A koreográfia hasonló volt, nyalogattam, szívogattam puncit és környékét....majd ismét csípőmozgások, nyögések ösztönöztek, Vendéglátóm rátért az útra, majd megfeszülve, csuklóim erősen szorítva, erős hangokkal elért az út végére, remegve ívbe feszülve. Csodás volt látni az arcát, örültem, hogy örömet adhattam.

Majd jelezte, hogy nagyon elhúztam és törleszteni szeretne. Helycsere következett, majd Rose a bal kezemnél térdelve csókolt, csókolta nyakamat, mellkasomat....így haladt lenti macikáig, aki már be volt keményedve. Bal kezemmel simogattam popsit, puncit, jobb kezemmel hátát, kezét simogattam, Rose pedig elkezdte francia tudását csillogtatni. Istenien csinálja ezt is....szopogatta, nyalogatta, intenzíven tette mindezt. Nyelvével keresztbe nyalogatta, haladt a zacsiig...arcánál a pálca, szemeivel haja mögül ahogy rám nézett.....őrjítő volt. Hevesen csinálta mindezt, hullámzott a teste, én kezdtem mozogni, utódok elindultak, nem is bírtam sokáig, és hatalmasat robbantam ajkai közé, remegve, megfeszülve....nagyon isteni volt!
Utódok diszkréten papírba kerültek, és gondos tisztogatást kapott a cerka is. Kis beszélgetés, bújás,.....szeretem mikor hozzám bújik, és pihen a mellkasomon...majd következett a már fent leírt masszázs.

A gyúrás végeztével csókolgatta nyakamat, fülemet, és súgva jelezte, kérte vendéglátóm, hogy ,,megfordulnál?,,.....imádom ezt a szót, és gyorsan dobtam egy hátast. Ismét finom csókokból indított Rose....majd a már leírt pozícióban elkezdte a cerkát kényeztetni. Hasonlóan kiváló, és nagyon jó franciát kaptam.....volt minden földi jóban részem....ez egy kicsit tovább tartott mint az előző, de Rose nem adta fel....ismét nagyot durrantam ajkai közt, majdnem ordítva, hörögve. Csodás érzés, meglepő eredmény....mostanság vagy sikerül a másodig etap, vagy nem.....de Rose nagyon ügyes volt. Ismét romeltakarítás....kis bújás, csókok, de az idő kereke haladt, és vele együtt a másfél órám végéhez közeledtem. Gyors pancsi, Rose körbetekerve fehér törcsibe, várt....Ő így is csodásan nézett ki....majd felöltözve ittam kis citromos vizemből...és csókok búcsúzóul....lépnem kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon érdeklődtem....mivel masszázsra váltott vendéglátóm, ezért a csokor is változott. Persze nem drasztikusan...inkább követi a szokásost átlagot, azt kicsit megtoldva...ajándék hiányában amit nem volt időm beszerezni.... diszkréten a pohár alá csúsztattam. Nem is gondoltam a csokorra, hiszen kapott élményért említésre sem méltó!
Rózsacsokor
Macika- nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rose egy nagyon jó Nő! Éveit meghazudtoló kinézet, semmi mű dolog rajta....érzéki, odaadó, vendégszerető Csaj, akivel, ha tisztelettel bánsz, olyan élményben lesz részed, amit kevés helyen vélsz felfedezni. Őt a kisugárzása, és az érzéki lelke, szíve, teszi ilyen csodálatossá.....meg persze az is, amiket a fotóin látsz. Engem már akkor rabul ejtett, mikor elkezdett hirdetni.....és soha nem habozva, visszatérő vendége voltam, és szerintem leszek is!! Ismét csodásan éreztem magam, egy nem hétköznapi Nővel....amit ismét innen is Köszönök Neki!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rose erotikus masszázs beszámolójáról


2021-08-01 14:11:56
Ez nem egy mai beszámoló, de attól még nagyon tetszik! !

2018-03-17 10:05:08
A szerencséd , hogy aurája magába vonzott , és onnan már Blanche kezében volt a végkicsengés ! Nagyon tetszett , ahogyan őszintén megírtad , nálam ez a mérce, nem a stílus !

2018-02-27 12:43:49
Hibátlan beszámolót írtál nekünk egy tartalmas másfélóráról egy nem mindennapi hölggyel. Átjött, hogy nagyon kedvelitek egymást!

2018-02-26 20:59:01
Köszönet ezért az igazán kedvcsináló, alapos és részletes tudósításodért!!
Írigykedem ám, de nagyon!!!

2018-02-26 14:04:36
Ahhh. Hihetetlen. mindkét kezednek volt elfoglaltsága!! Jó is lett a beszi.
Mutasd mindet

FunkciókRose legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 18db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban