26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
187
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Rubi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Rubi

+36208005501

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-02-18 21:28:47

zoli5613
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Rubi reagálása

Szia drágám :) Hát igazából szóhoz se jutok a beszi láttán de azért mégis megpróbálom :D Nagyon szépen köszönöm neked és örömmel tölt el hogy a legrégebbi kedvenced csak, én vagyok neked :)És várom,hogy vasárnap újból együtt legyünk :) A tombit küldöm neked és millió csók vasárnapig, akkor át adom személyesen :) :D

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2018-02-19

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
A másik oldalon levélben egyeztettem vele még a hét közepén. Mindent megbeszéltünk, és mivel már többször voltam nála, elég volt a helyszínen felhívni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mint említettem, többször voltam, így most is simán odataláltam, parkolás a ház előtt ingyenes, trolimegálló is van a közelben. De aki szeret sétálni, nincs messze az ismert központtól ahol mindenféle tömegközlekedési eszköz megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Masszőr barátnőjével együtt dolgozik, de ezúttal sem volt semmi zavaró tényező, lehet nem is volt otthon, mert nem hallottam semmit. Igaz ilyen társaságában nehéz is lett volna másra figyelni :)
A szobában ezúttal is rend, és tisztaság volt, hangulatvilágítás, nagy franciaágy, mellette egy közepes méretű tükör, kis szekrény, ahol az innivaló mellett kényelmesen elférnek a programunkhoz szükséges kellékek, a ruhák elhelyezésére egy szék szolgál. Türölköző előkészítve, a fürdőben többféle tusfürdő, illetve szájvíz.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Gyönyörű! Nagyon széparcú, szépszemű szolibarna tünemény. Minimálisan telt, de remekül áll neki. Mindenhol ápolt, illatos, imádtam mindenét kényeztetni. Ezúttal is egy fehérneműszettben, magassarkúban fogadott, de alig vártam a mesztelen valóságot.

Action
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Profi masszázs:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezéskor megkínált egy üdítővel, közben én rendeztem amit kell, és gyorsan ledobáltam magamról a ruhákat. Mire visszaért, már az alkalomhoz illő öltözékben vártam, ittam egy pár kortyot, aztán gyorsan lezuhanyoztam, kiöblítettem a számát, és igyekeztem vissza a szobába, ahol Rubi mosolyogva várt.
Odaléptem hozzá, megöleltem, csókóltam, közben persze megszabadítottam a felesleges ruhadaraboktól, ő pedig érzékien viszonozta a közeledésem, simogatotta a hasam, a hátam, a vállam, de én türelmetlen voltam, és egyik kezét a már merev szerszámhoz igazítottam. Rubi megérezve a keménységet, letérdelt elém, és tette amit szerettem volna. Nála tényleg igazi mélytorkos francia van, semmi nyafogás, kifogás, felesleges próbálkozás, lehetett tolni rendesen. Én is így tettem, és fogtam a fejét, közben hol lassabban, hol gyorsabban dugtam a száját egészen a végemig, és a torkára engedtem az összes utódot. Rubi egy hang nélkül (velem ellentétben :)) tüntette el mindet, aztán mosolyogva kellt fel előlem, én pedig eldőltem az eddig érintetlen ágyon.
Így is terveztem, hogy az első lövés a torkára menjen, így elégedett voltam magammal, masszázs közben pedig feltöltődök, hogy igénybevegyem a többi, igen bőséges lehetőséget is. Masszázs közben ellazultam, közben beszélgettünk, aztàn jöhetett aminek jönnie kell. Fordulás után, kértem, hogy előbb a fenekem kényeztesse, majd a gólyókat, végül pedig jöhetett a már éledező szerszámom is. Amikor elég keménynek ítéltem meg a helyzetet, átvettem az irànyítást, és előbb Rubi puncijàt kezdtem nyalni, majd újjazni, aztán a popsija is sorra került, közben az ápolt lábait kényeztettem. Ezt már nem lehetett sokáig bírni, így gumit kértem, és szemből a puncijàt kezdtem döngetni, majd fordulás, és némi nyalakodás után a szűk popsiját is löktem. Itt sem kellett visszafognom magam, határozottan, keményen toltam ami a csövön kifért (illetve be), de Rubinàl nincsenek határok. A végére alaposan kifáradva levettem a gumit, Rubit pedig a megfelelő szögbe állítottam, és kipréseltem magamból a maradékot, amit ismét az utolsó cseppig eltüntettett.
Elégedetten feküdtem végig az ágyon, majd időm végefelé nagynehezen felkelltem, lemostam magamról az elmúlt óra fáradalmait, felöltözve megittam a maradék innivalót, és kellemesen kifàradva távoztam egy felejthetetlen emlékkel a hátam mögött, úgy hogy már vártam a következő alkalmat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A mozijegy árát előre rendeztem, de csak a szekrényre raktam, és távozásomig ott is maradt. Valamennyivel a helyi átlag alatt van, de a bőséges étlap végigkóstolása után méginkább megérte.
Összkép
A jelenlegi lányok közül Rubit látogatom a legrégebben, és eddig mindig elégedett voltam vele. Egyetlen hátránya, hogy az időpont egyeztetés nehézkes, mert nagyon népszerű a hölgy, de ezt nem is csodálom :)
Megjegyzés: tanulva az építőjellegű kritikákból, ezúttal megpróbáltam több színt csempészni a legutóbbi légyottomat megörökítő beszámolómba, remélem nem feleslegesen :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-01-08 13:49:37
Köszi szépen. Sikerült érzékletesen átadni a légyottot.

2018-07-11 10:53:42
Jó,választékos részletes beszámoló. Mindent meglehet tudni belőle.

2018-06-16 14:52:54
Megtudtam belőle, hogy mit vállal a lány és hogy miben ügyes.

2018-02-19 20:24:50
Ez igen, kiváló beszámoló egy igencsak bőséges kalandról. Nem irigyellek ám, csak kicsit. :-)

Leon404
Lehet adni a szavára
2018-02-19 13:19:16
Danke für den sehr guten Bericht. Rubi ist eine Bombe.

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

(2018-06-16) : közben persze az ezredes is jelezte, hogy ismét bevetésre kész, így egy rövid, de velős francia után, közösen gumit húztunk, és szemből csókolózva kezdtem punciba.

felejthetetlen: 20db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

nagyon jó: 31db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-11-22) : Hanem amit azután kaptam emberek! Én nem gondoltam volna, hogy félig lankadtan is ennyire tudok élvezni egy franciát! Nem teljesen világos, hogy mi történt Rubi szájában, de azt éreztem, hogy visszatért belém az életerő

(2018-10-06) : Egy aranyos mosoly kiséretében már nyúlt is a gumiért és a sikositóért, aztán pikk-pakk bent is voltam. Ilyet még egy lánynál se tapasztaltam, hogy amint beengednek popsiba egyből lehet nyomni fullba, de Rubi ilyen.

: 52db
(2019-01-22) : Az ágyra invitált, kényelembe helyeztem magam és kezdetét vette a frenetikus szopás. Játszott a makkal, majd mélyen koppanásig bekapta,

(2019-01-04) : Pár perc után gumit kértem.Szájával ügyesen felhelyezte,majd elsönek missziben hatoltam belé.Ebben a pozicióban nem igazán voltunk egy hullámhosszon,ezért inkább kértem,hogy forduljon kutyusba.

(2019-01-02) : Amit utána kaptam az mennyei volt. Igazi vákuumos mély torka van. Semmi kezezés, semmi "jaj ne". Valóban szereti mert így csak az csinálja. Miközben ismerkedett én simogattam a fejét,