Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
EGYEZTETÉSI problémás erotikus masszázs beszámoló

Zea

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-02-15 13:17:24

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zea +36706504288 93283 erotikus masszázs

bokorugró a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Zea hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
Az oldalon láttam a hirdetését, de mint oly sokan ő is hirdet másik oldalon is. Nem volt egyszerű, de sikerült elérnem a megadott számon. Másnap délutánra beszéltük meg az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
4
Saját járművet használok, azzal mentem. Szinte a ház előtt kaptam helyet, amiért fizetni kellett. Láttam, hogy busz is jár az utcában.
Leírás
Pár napig gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a beszámolót mivel láttam, hogy sok jó írása van és valójában én is ezek miatt választottam Zeát. Ami végül is a megírás mellett döntött, hogy találkozónk alkalmával olyat tapasztaltam, amit még egyik beszámolójában sem olvastam. Történetesen azt, hogy iszik. Megmásztam 3 vagy 4 emeletet mert a liftet nem lehet valami miatt használni. Tehát felmentem és Zea az ajtóban várt. Már ott éreztem, hogy valami nem kerek, aztán beljebb lépve éreztem rajta, hogy már biztosan nem szomjas. Amikor aztán beszélni kezdett már tudtam, hogy linkre másztam meg a sok emeletet. A ruha is össze-vissza volt rajta és a viselethez illően beszélt is. Nem sokat értettem, de nem is akartam. Mormogtam valami köszönés félét és a szűk előszobában, a falnak támasztva hagytam a lányt. Sajnálom, hogy ezt eddig nem írták meg róla (bár lehet, hogy csak én nem olvastam el mindent) és sajnálom, hogy nekem kell megszakítani ezt, de úgy gondolom ez is hozzá kell tartozzon a róla szóló írásoknak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zea erotikus masszázs beszámolójáról


2018-02-24 18:17:58
Ja, igen, a beszamolo (ha hiteles) amugy jo, meg ha nem is egyeztetesi problema

2018-02-24 18:16:52
Lehet, hogy Zea botlott. Es az is lehet, hogy nem eloszor. Talan az itt megszolalok kozott is van olyan, aki hibazott. Akar hitelt ad valaki a beszamolonak, akar nem, mindenesetre sajat maga fogja eldonteni, hogy ad-e eselyt Zeanak (es maganak), vagy sem.

2018-02-18 12:46:47
Zizo!
Részemről a téma kivesézésre került, ezzel én is pontot tettem a végére!
Köszönet a szíves észrevételért, ha ilyen stílust engedtem meg magamnak én nem érzem és a megszólítottam sem tartotta annak, akkor szíves elnézést kérek!

2018-02-18 05:08:40
Lala29!
Az hogy"tanári diplomával" rendelkezel(bár erre szerintem senki nem kíváncsi), itt legalább is nem! Még nem jogosít fel arra,hogy egy másik Mt-t kioktass,illetve ráolvass a fejére az oldalbeli múltját illetően.Lássuk be, eléggé nem diplomatikus viselkedés.Nem az osztályban vagy,hogy helyre igazító szöveggel a sarokba küldj bárkit is,részemről ennyi volt pont.

2018-02-17 20:39:14
bokorugro!
lassan kezdem azt hinni,hogy Zea megszállottja lettél :)
Mutasd mindet

FunkciókZea legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-05-11) : Az elején megkérdezte milyet szeretnék, mondtam frissítő masszázst kérek. Frenetikus talpmasszázzsal kezdett, aztán haladt szépen felfelé. Jó erős keze van.

(2016-11-12) : Lábtól felfelé végezte a masszázst, de nem siette el. Felmelegített olajjal masszíroz. Nagyon kellemesen el lehet közben lazulni, de tud nagyon keményen is dolgozni az ember testén

felejthetetlen: 3db
(2016-09-29) : Nincs maszatolás, kenegetés, itt masszázs van kérem. Nekem az összes izomletapadásomat, problémámat "megoldotta" korrekten, ügyesen. Jól masszíroz, érzi, hogy mi kell a delikvensnek.

(2014-09-15) : Szépen lassan végighalad az izmokon a kellemesen felmelegített olajjal. Semmit nem siet el. Jól irányzott, elnyújtott, szakszerű mozdulatokkal gyűri a különböző izomrostokat. A finom masszázs és a relaxációs zene elrepít egy elmondhatatlanul nyugodt tudatállapotba.

(2014-07-19) : Kis termete ellenére ahol kell meglepő erősségű, máshol pedig ellazító. Nagyon élveztem például azokat a mozdulatait, amikor a fejemhez állva a tarkómtól a derekamig, illetve a fenekemig végigsimított oda és vissza. A keményebb gyúrások után ellazító simítások következnek.

nagyon jó: 6db
(2017-01-02) : Ritkán kérek erős, valós masszázst ilyen látogatáskor, de hajtott a kíváncsiság, hogy mihez tud kezdeni szolíd grizzly alkatommal. Tudott. Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy képzett, alapos munkát végző masszőz.

(2015-01-24) : Külön megállt a vádlijaimnál és a combomnál. A hátammal is jól bánt, igazán ráérezve a megfelelő hangsúlyokra. A masszázsa kellően erős és változatos.

(2014-09-29) : Alaposan átgyúrta a lábfejemet, vádlimat combomat és bizony néha el is kalandozott a vezérlő központom irányába. Többször rám szólt, hogy lazítsak. Fenekem és a hátam következett. Szerintem nem csak a kezét, hanem a karját, könyökét, öklét is használta. Nagyon jól esett, ügyesen masszírozott. Persze az érdeklődés fenntartása folyamatos volt a vezérlőközpontom irányába is :)

: 9db
(2021-08-23) : Kifejezetten jó masszázs, alapos, mint egy profi masszőr. Az egész testemet végiggyúrta, erős, alapos masszázs volt. 5/5...

(2015-09-26) : Lábamtól haladt felfelé. Szerencsére nem hagyta ki a bokámat sem. Köszönet érte, különösen jól esett. A vállaimnak és a nyakamnak is magyon jól esett Zea könyöke.

(2015-03-10) : Erőssége, intenzitása, energiája, vitalitása teljes mértékben kielégített.Mindenhol jól, kellő mértékben (idő, erő) átdolgoz. A testet beszélteti, vallatja és a test beszél , vall ,

lehetne jobb: 3db
(2023-12-01) : Ezután először kaptam egy komplett testmasszázst . Ez elég jó volt , minden porcikámat megmasszírozta . Szakszerűen lábtól felfelé . Aztán jött egy kis francia , na itt már voltak gondok.

(2019-04-10) : Rövid beszélgetés után,irány a fürdő,az út porát lemosni.Majd be a szobába, Az ágyon hasra parancsol.A masszázs az ágyon történik.Elmondása szerint, van pad is ,de mivel kevesen igény...

(2016-08-30) : Maga a masszázs nagyon \"ott\" van. Minden létező, általa ismert masszázs típust kipróbáltam a keze alatt, de ebben nem találtam hibát, érezni minden mozdulatában a szakmai ismeretet. A ma...

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat