Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-01-25 19:32:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Tituszkám :) Köszönöm én is neked a felejthetetlen élményt amit kaptam neked. És örülök, hogy én is ezt adathatam neked. Akkor vagyok boldog ha ti jól érzitek magatokat. :) Elnézésed hogy telefonon csak olyan könnyen nem lehet elérni ezért is írtam ki akinek esetleg nem veszem fel nyugodtan írjon egy üzit ahogy láttom rögtön válaszolok ahogy neked is tettem. Hisz minden kedved úriember boldogá akarok tenni olyan amilyen te is vagy. Nagyon nagyon jó volt veled köszönök mindent és természetesen várlak vissza téged
Addig is jó horgászást és szép nagy halakat kívánok neked :) És vigyáz magadra. Millió csókok neked Drágám :)

Beszámoló Rubi +36208005501 92939 szexpartner

titusz a 2018-01 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
3
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt találtam rá. Egyeztetni vele telefonon szerintem lehetetlen,sms-re válaszol amint ideje engedi. Ez mondjuk tetszik. Többször próbáltam elérni a randi nap előtt is,sikertelenül. Még a randi napján sem tudtam elérni,csak a megbeszélt időben tudtam elérni,akkor hallottam először a hangját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térp funkciót mindig is szerettem mert nagyjából megmutatja hogy merre is kellene bandukolni. Vtr-n megkaptam minden fontos tudnivalót hogy merre is induljak,de Ő is elküldte sms-ben hogy tömeggel hogy találok el hozzá. Amúgy meg az Ikeától 5-10perces egészségügyi séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panel. De a jobb fajta. X emelet. (amúgy mindenki ezt írja hogy irány fel a X emeletre) hát ez nem a 10-ik emeleten van a randi helyszíne :-) Lift felvisz,és úgy jön ki elém mert a folyosó is le van zárva ajtóval,így ki kell jönnie hogy be tudjak lépni a szentélybe. Nagyon pici a lakás amit láttam. Az előtérben ketten alig fértünk el. Fürdőn keresztül be a szobába,mindenütt pöpec tisztaság,rend,stb stb.
Rubi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Szép lány. Van mit fogni popsitájékon,bele lehet kapaszkodni rendesen. Nekem arcra is bejött. Fiatal,bohókás,nevetgélős leányzó. Én örültem annak hogy megismerhettem. (fogadjunk hogy ez sokaknak kevés lesz amit írtam) :-)
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 92939 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 92939 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-01-25 19:32:01 erotikus masszázs 929395. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-01-25 19:32:01 erotikus masszázs 929396. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-01-25 19:32:01 erotikus masszázs 92939
Action
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
A történet ott kezdődik hogy én sms-ben vtr-n kértem hogy miben várjon. A 6-os fotón látható,most nem látható szerkóban fogadott. Ez egy fekete egyrészes nemtudommicsoda :) De akkor én még nem tudtam hogy ki kell jönni elém hogy beengedjen a lakásba. De nem volt szívbajos,bugyi nélkül,a cickókat is alig takaró ruciban jött ki elém. Váó mondom,ez igen,ez ám fogadtatás. Cipő le,szobába be, 'ajándék' átad,vetkőzés,útporának lemosása,öblögetés és irány a szoba. Lézer szolgáltatja a hangulat fény,tök frankó,halk zene a rádióból és RUBI. Még rajta volt a fekete ruci amikor is fürdőből beléptem. Egyből belevágtunk a lecsóba. Ismerkedő csókok,ami igen igen finom volt.
Nem az hamm bekaplak,lenyellek típus,hanem az az igazi barátnőtől kapott finom csók. Kezem már ekkor elkalandozott,belemarkoltam a popsijába???seggébe??? Iszonyat jó volt markolni,simizni. Nem az a csontos gebe popsi. Ezen van mit fogni. A türcsit levette,és említette hogy talán Őt is meg kellene szabadítani a ruhától. Én az ágy előtt,Rubi meg feltérdelt az ágyra hogy az Ő szavaival élve,beköszön odalent is.
Sejthetitek milyen üdvözlést kaptam,nagyon nagyon finoman csinálja, a száját nem szorítja rá,nem szívja úgy mint az ipari porszívó. Hanem finoman játszik,cuppog. Kérte is hogy helyezzem magam kényelembe mert ez lesz a menü. Hű mondom,ha lefekszem és így fogja tovább folytatni akkor bajban leszek mert gyors tűzijáték fog bekövetkezni. Na,mondom én is szeretnék ám odalent beköszönni ilyen wellcom nyalással. Kényelembe helyezte magát,nagy terpesz. Jó erős combikák közé telepedtem hogy neki kezdjek "áldásos" tevékenységemnek. Igazi friss ropogós tinipuncival néztem farkasszemet. Újjazni szabad közben,kis nyálazás és egyszerre kettő újjal kényeztettem illetve nyaltam faltam ahogy csak tudtam.
Nagyon jó szolgálatot tesz az a tükrös szekrény abban is lehetett látni hogy közben harapdálta száját,szóval tetszett neki a ténykedésem. De kérdeztem is Rubit hogy hogyan szereti,segíthet nekem hogy úgy csináljam hogy jó legyen neki. De csak biztatott hogy nyugodjak meg,jól csinálom,csak neki ez egy hosszú folyat. Rendben mondom,akkor én abba nem hagyom. Ekkor felvette hogy ez így neki nagyon jó,de én se m maradjak már ki a jóból. 69 javasolt,én ágyra le,Ő fölém telepedett, Emberek néha alig kaptam levegőt,jó nagy segg,combok közt lenni,nem mindennapi élmény. Ő szopott én nyaltam. Ez ment sokáig mígnem abba hagyta a szopást,mert sűrűsödtek az apró rángások. Hopp mondom ennek fele sem répa. Jó úton járok,mígnem beértünk a célba,azaz Rubi. Lemászott rólam,elmondása szerint ilyenkor nagy érzékeny. Kicsit beszélgettünk hogy mi legyen a továbbiakban,én ott álltam mondom gumi. Nevetés,mosoly, és jött az igenlő válasz. Felpattintotta, síkosítani nem kellett,kértem lovagoljon már meg mert így bele lehet két kézzel markolni a POPSIBA. Finomban beleül,mozog rajtam,közben az ultra finom csókolózás. Mikor éreztem hogy közeleg a vég akkor kicsit megemeltem hogy én is alá tudjak dolgozni és jött a vég. Rám borult,nem rohant sehová,pihenés jött,levegővétel,csókok és csak szépen lassan csusszant le rólam. Gumi le,és tisztára szopott. Nem ám törlőkendő. Jött egy kis dumcsi hogy tudjak regenerálódni. Itt volt közös témánk,úgyhogy elvoltunk. Ekkor viszont ránéztem a vekkerre hogy hú már csak fél óra van hátra.
Ekkor felvetettem a popsi lehetőséget. Erre Rubi,akkor csapjunk bele. Felszopott keményre, Gumi fel,kis síkosító. Aztán jött a brutális négykézláb bepucsítás. Esküszöm majdnem könny csordult ki a szememből olyan látvány fogadott. Popsi kitolva az égbe,felsőtest az ágyhoz simulva,fejét oldalra kifordítva figyelt engem. Nagyon könnyen becsusszantam a popsiba,semmi szájhúzás,csak mosoly és vezényszó,MEHET. Itt dugtam addig amíg csak bírtam,ez kicsit hosszabb etap volt mint az első,de a végén jött a nagy bumm. Itt még benne nyugodtam le,kapaszkodtam csípőben,derékban,popsiban hogy el ne dőljek mint a krumplis zsák. Magamhoz tértem,gumi le,tisztogatás,öltözés. Csók és irány az utca.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én még az elején a kis szekrényre raktam a virágszálakat. Itt jegyezném meg hogy Rubi az eddigi legjobb 'virágszál' értékarányosan 'dolgozik' A lányok zöme már egy órás légyottért kérnek annyit mint Rubi a 2 órásért kért. Abszolút megéri,SŐŐŐŐŐŐT követendő példa.
Rózsacsokor
titusz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A rengetek zöld rangú kolléga hívta fel a figyelmem a Rubira a sok beszivel. Nem véletlenül kapott ennyi beszit mert földön járó lány,nincs elszállva magával. Én csak köszönni tudom hogy mehettem hozzá. Meg remélem mehetek még??

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2018-02-05 21:04:14
Igen, Ruby megérdemli a jobbnál jobb besziket. Mert tesz azért hogy ezek megszülethessenek!

2018-02-04 23:31:13
Minek írsz ennyi baromságot! Unatkozol? Írj könyvet!

2018-01-30 11:04:19
Nekem meg te vagy Zolikámm várlak és addig is gondolok rád és bármikor írj nyugodtan ide is vagy SMS-t is :) Csókkkkkk

2018-01-26 00:29:35
Nekem is az egyik kedvencem :) Bár a lányok többsége ilyen ár/értékben dolgozna.
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 37db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 69db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,