Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Kamilla

Törzshirdető

-

Beküldve: 2018-01-23 10:12:24

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kamilla +36205472804 92899 szexpartner

nagyblero a 2018-01 hónapi randiján történteket írta meg Kamilla hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel. Kicsivel később azonban már sikerült elérnem és megbeszéltünk egy fél órával későbbi időpontot. Telefonban aranyos volt a hangja és mindenről precízen tájékoztatott.
Megközelítés
Autóval mentem, könnyű oda találni, a parkolás fizetős, viszont nem egy leányálom, de szerencsém volt, aránylag közel pont találtam egy szabad helyet. BKK-ról nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Egy belülről már rehabilitált régebbi bérház, lift visz fel a lakásig, ami (amennyit láttam belőle) szintén felújított. A fürdő szintén és minden igényt kielígít, szájvíz és tusfürdők vannak, viszont kis poharat az öblögetéshez nem találtam. A szoba nem nagy, szinte kitölti a hatalmas nagyon süppedős francia ágy, de a célnak tökéletesen megfelel. Ruhákat egy fotelre lehet pakolni.
Kamilla külseje
A képeken látható, alacsony, formás, nagyon csinos lány, pont tenyérbe illő cicikkel. Amint beléptem, tudtam, hogy jó helyen járok. Egy fekete mini ruhában fogadott, ami jól állt neki, illett a fekete hajához.
1. Kamilla +36205472804 beszámoló Budapest 92899 erotikus masszázs
3. Kamilla +36205472804 beszámoló Budapest 92899 erotikus masszázs4. Kamilla +36205472804 beszámoló 2018-01-23 10:12:24 erotikus masszázs 928995. Kamilla +36205472804 beszámoló 2018-01-23 10:12:24 erotikus masszázs 928996. Kamilla +36205472804 beszámoló 2018-01-23 10:12:24 erotikus masszázs 92899
Action
Megérkezésemkor rögtön üdítővel kínált, amit elfogadtam, majd törülközőt kaptam (nem volt túl méretes) és irány a fürdő, visszatérve már meztelenül várt Odaléptem hozzá és csókolózni kezdtünk. Hihetetlenül jól csókol, átérzéssel, mélyen a nyelvvel, nagyon barátnősen. Olykor finoman a számat harapdálta. Olyan jó volt vele smárolni, hogy percekig abba sem hagytuk, miközben kezeink is el kezdtek kalandozni a másik testén, közben valahogy az ágyra keveredtünk, miközben a csókolózás sem maradt abba. Ezután kaptam egy nagyon kellemes franciát, nem volt mélytorkos, vagy pornós, inkább nagyon kellemes barátnős. Közben én is simogattam odalent, de ujjazás nincs. Egyszer csak szó nélkül gumit vett elő, felöltöztetett, majd nyeregbe pattant. Fantasztikusan lovagol, tekeri a csípöjét, jobbra balra előre hátra, közben egymásra borulva újra egymás száját kerestük, majd újra felegyenesedve ritmust váltott és mélyebbre engedett, közben én simogattam ahol értem, a melleivel játszottam a bimbókat nyalogattam és koncentráltem, hogy még ne érjek véget. Ezután még több pózt kipróbáltunk, de a végén ismét a lovaglást kértem, mert az egyszerűen fantasztikus volt. Nem is bírtam már sokáig, óriásit élveztem a gumiba. Ő nem ugrott le rólam azonnal, hagyott kicsit lenyugodni, bár a következő pillanatok kicsit ködbe vésznek, de úgy emlékszem mindent elintézett és utána kicsit letörölgetett. A végén még elmentem zuhanyozni, felöltöztem, megkínált még egy pohár innivalóval, közeben még kicsit beszélgettünk, majd elbúcsúztam.
Elszámolás
A bővebb infóban megtalálható, régi pesti átlag, a helyszínen sem változott. Több dolog csak extraként vehető igénybe, de én most ezekkel a lehetőságekkel nem éltem. Az ajándékot még az elején kérés nélkül letettem a kis polcra, szó sem esett róla, talán mintha a végén már nem lett volna ott, de nem foglalkoztam vele igazán.
Rózsacsokor
nagyblero nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mintha a barátnőjét látogatná meg az ember, nekem legalábbis nagyon ilyen feeling volt az együtt töltött óra. Kamilla egy csinos, kedves, értelmes, (kis oldódás után) mosolygos lány, aki odafigyel a vendégre és én nagyon szerettem vele csókolózni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 6db
(2019-12-26) : She started to lick and suck my rod without condom for a few minutes, delightfully caressing and kneading my balls. It was also delightful to see my penis

(2019-10-27) : Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam,

(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

nagyon jó: 15db
(2020-11-05) : Lassan kezdett, érezte a ritmusomat és ezúttal is tökéletes ütemben gyorsultunk annyira, amennyire még nekem jó volt. Mindamellett, hogy nem volt kamu sikongatás, sóhajtozás. Utóbbiból csak annyi, amennyit totál elhittem. Közben a már fentebb említett formás, kellemesen telt melleit markolásztam finoman, ő pedig a fejét az enyém mellé hajtva, az arcát az arcomhoz érintve halkan lihegett.

(2020-02-13) : Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely al...

(2020-02-07) : Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít. Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!

: 25db
(2023-10-03) : Mikor visszamentem, már az ágyon fogadott, kértem hogy térdeljen elém, és játszon a farkammal. Nem kellett 2x mondani neki. Nagyon jól szopott, de éreztem gumit kell húzni, mert közel a vééég.

(2023-07-02) : Megkértem hogy, 69-es pózban folytassuk a dolgot. Szopást lassan szépen építette fel, aztán keményen bevette, kértem is hogy jobb ha gumit húzunk. Kutyusba pattantunk, és már élveztem is a punciját, közben csókolgattam a nyakát,

(2023-03-29) : Ezután 69-be fordultunk, amíg teljesen meg nem merevedtem. Felgumizás , majd lassan behatoltam szűk kis puncijába, missziben kezdtünk, így adtunk az érzésnek kb 10 percig , majd kutyusban folytattuk , jó volt látni a testét előttem, nagyon érzékien mozgott, ütemesen ringtunk együtt ..

egyeztetési probléma: 1db
(2023-06-28) : . Telefonon tisztán emlékszem, hogy a csókolózást kérdeztem, az benne van a fél órában, azt mondta. A helyszínen ismét rákérdeztem, ott már tiltakozott, hogy az nincs benne, idézem " nem velem beszéltél".