A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-12-13 21:50:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Aquilám ! :)

Köszönöm szépen ezt a csodás beszámolót :) ! Már jól ismerjük egymást így a randink nem is sikerülhet máshogy csak tökéletesen :)) Köszönöm szépen az együtt töltött órákat ebben az évben is , várom a következő randit... :) Nagyon boldog karácsonyt kívánok neked !

Millió csók ! :)

Beszámoló Tia +36307539086 92197 szexpartner

Bohém2 a 2017-12 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hétfőn hívtam. Gyorsan elértem Tiát. Kölcsönösen megörültünk egymásnak. Időpontban gyorsan megegyeztünk és már csak cseverésztünk. Ezután már küldtem is a VTR-t, mit szinte azonnal vissza is igazolt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Számomra új helyen a XIV.-ben egy dunántúli tájegységünkről elnevezett utcában van most Tia búvhelye. Gps ismeri odavezet. Parkolás egyszerű. Hely van és ingyenes, mi manapság kuriózum a "nagy faluban". Tömegközlekedésről kevésbé tudok nyilatkozni, de trolit és buszt láttam a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakótelep szépen fölújított háza. Nem mai így nagy fák, park, mi vegetációban szép lehet. Ebben a szomorú időben, leveleiktől megfosztva kopaszon várakoznak. Lift nincs,de szükség sincs rá. A ház, a lépcsőház tiszta. Fölérve már nyílt is az ajtó. Jó illatú, frissen fölújított egy szobás lakás.Kedvencem, a fehér szín dominál. Mintha én csináltam volna. Minden külön helyen. A szoba méretes. Nagy francia ágy uralja. rajta friss lepedő és két párna. Kis asztal mécsesekkel. Már ünnepi hangulatot áraszt. meg egy kis puff féle mire a ruháimat raktam. Fürdőszobában egy sarok tusi ízléses üvegajtóval és mosdókagyló. Minden szükséges kellékkel fölszerelve. Tökéletes helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Izgalommal vártam, mint mindég. Egy fehér miniben nyitott ajtót. Azonnal ölelés és puszik. Kicsit eltartottam magamtól és végignéztem. Tökéletes test. Csodás cickók, hozzá illő csodás bimbókkal, keskeny derék, szép ívű csípő, csodásan domborodó popsi, jó fogású kellően kemény, kecses lábakon. Zöld szemei mosolygósan csillognak. Szép ívű szája épen hogy megnyílik és arcán a kis gödröcskék megjelennek. A vörös hajkorona foglalja keretbe. Bőre selymes, fehér, jó illatú és tetkómentes. Nekem a kedvencem. Nem is merem leírni, hogy mennyire. Ja és nem vagyok elfogult. Tény, hogy egy gyönyörű nő, mert ismeretségünk kezdete óta az lett.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 92197 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 92197 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2017-12-13 21:50:31 erotikus masszázs 921975. Tia +36307539086 beszámoló 2017-12-13 21:50:31 erotikus masszázs 921976. Tia +36307539086 beszámoló 2017-12-13 21:50:31 erotikus masszázs 92197
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Előszobában le a nagyja. kis csoki átad és már megyünk is beljebb. Mintha egy élő Michelangelo szobor libegne előttem. Utól is érem és egy finom csókot lopok. Vetkőzni kezdek, közben csevegünk. Türcsi és fürdő. Kicsike mondja. Igen,de mi kell méretes.
Gyorsan végzek és a szobába lépve egy fehér szegélyű fekete bikini kombóban várt.
Igézően gyönyörű és máris szorosan össze is gabalyodunk. Egyedi pörgő nyelves csókja.
Lepattintom a fölsőt és meleg mellei testemhez simulnak. A következő pillanatban már bugyiját távolítom. Ebben kis fenék riszálással segít majd lábfejével az ágyra dobja. Törölközőm már nincs is a derekamon, dőlünk az ágyra, mint akiket meglőttek. Csóók, heves fölfedező utakon kezeink. Nem bírok betelni vele. Természetesen reagál mindenre és jelez vissza. Úgy érzem Tia legalább annyira akar mint én Őt. Isteni érzés. Csókolom hol érem. Belefúrom hajába, nyakába orromat és elbódít nőies illata. Mellei imádják a finom kényeztetést. Meg is kapják, mi kijár e csodáknak. Méretesek, rugalmasak. Élmény játszani kényeztetni őket. Széttárt lábai egyértelmű útbaigazítás. Nem is váratom és máris combjai belső felét csókolom, harapdálom. Nyelvem ki és alig érintve kezdem birtokba venni punciját. Finom illat, semmi mellék íz. Csodálatos.
Egyre hevesebben a vágytól barangolok rajta. Hangja finoman, de érzékelhetően hallik. Szemei lecsukva, arcán a feszült várakozás, koncentráció látszik. És folytatom odaadóan, szívvel lélekkel. Már csípejét is emelgeti, nedvét ontja. Nem tudom meddig jutott, de jelzi és csók és már rám is fordul. Csókolva testem jut el lompimig. Hihetetlen elánnal oldalról "támad". Nyalogatja keresztben, hosszában, majd egyedi nyelvpörgetős kényeztetés. Szopni kezdi. Először hegyét majd szép lassan egyre mélyebben míg teljesen eltűnik szájában. Kicsit rá is segítek. Fenomenális érzés mit hosszan élvezek is. Kezemmel mindent elérek. Hol melleit markolom, mérem érzem súlyukat, hol punciját izgatom. Élvezet a köbön.
Fölhúzom és fülébe súgom gyere. Már nyúl is és fölpödöríti a védelmet. Finoman, érzéssel fölnyársalja magát és egy változatos, odaadós lovi kezdődik. Fölegyenesedve, majd rám borulva, csókolózva. Élvezzük a mókát, nyögünk és sóhajtozunk. Nem akarom abba hagyni. Alulról segítek. Szinkronban mozgunk. Lompim csúcsközeli állapotban. Kérem a pózváltást. missziben folytatjuk. Lábai szét és szeretkezünk. Kevés nő van ilyen hatással rám. Kontroll megszűnik és egyre hevesebben folytatódik együttlétünk. Fék megszűnik, a folyadék elfolyik. Remegve a kéjtől, hatalmasat élvezek. Ránézek. Szemei becsukva és mosolyog. Lábaival húz magába. Így jön lassan a lenyugvás. Nem sietve szétválunk és megtakarít.
Hozzám bújva beszélgetünk. Van téma elég. Közös is bőven. Imádom értelmét, nyíltságát mit nyugodt szívvel viszonzok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A már szokásos pesti átlag egy nem mindennapi együttlétért.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sűrűbben kell Tiát látnom. Elbűvölő teremtés. Mind testileg, mind szellemileg. Amit nyújt, amit tesz, tehetek vele a fellegekbe röpít. Egyedi barátnős találka. Kielégít, feltölt, megifjít. Az idő szomorú, de kit érdekel. Belülről ragyogok és ezt neked köszönhetem Tia. Köszönök minden percet mit rám fordítottál. Az energiát mit adtál nekem. Isteni nő, akarom mondani istennőm vagy nem vitás. Csóókollak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2017-12-14 10:56:06
"Tény, hogy egy gyönyörű nő, mert ismeretségünk kezdete óta az lett." Már ismeretségetek kezdete előtt is az volt!!!! És még sokáig az is marad. :) Nagy I-vel írd az Istennőt, főleg ha Tiáról írsz. A kötözködéseim után pedig fogadd mat mert egész tűrhető beszit írtál, és még a csevegésben is sikerült Tiát reagálásra bírnod.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.