Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Nóra

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2017-12-04 08:48:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nóra +36204125666 92021 szexpartner

orgazmista a 2017-11 hónapi randiján történteket írta meg Nóra hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nóra többszörös istennőm, mégis az utóbbi időben méltatlanul kevés figyelmet szenteltem neki. Közrejátszott ebben, hogy ritkán és rendszertelenül jelent meg a hirdetése. De most lecsaptam rá. Elsőre felvette a telefont, és meg is állapodtunk egy pár órával későbbi időpontban. Pár perccel korábban érkeztem, de nem kellett várnom.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Jól megközelíthető hely, viszont a parkolás nem lehet könnyű. Alliteráló nevű feltaláló utcája a Combino közelében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Régi bérház, de a lakás teljesen rendben van, noha nem luxus. A baszoba viszonylag nagy, és a kedvemért világos is. Színes LED-sorok csempésztek be némi karácsonyközeli hangulatot. A tetthely franciaágy, jól bírja a strapát, de nem nesztelen, nem baj, fokozza az élvezetet. A kanapén elhelyezett ruházatomat Nóra tiszta, száraz törölközőre cserélte. A fürdőszoba függönyös káddal felszerelt, van szájvíz és tusfürdő bőven, a kilépő száraz, minden rendben. Megközelíthető a folyosóról, de közvetlenül a baszobából is.
Noha az egyik helyiségből fény szűrődött ki, más személy jelenlétének jelét nem tapasztaltam.
Nóra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nóra alakját jól fel lehet mérni számos fényképét megtekintve. Gazellatest, pici popsival és közepes méretű, ám egyáltalán nem közepes szépségű keblekkel ékesítve. A cicik nem gravitálnak, pedig van bennük anyag. Bőre tenyér alá illően sima, magán viseli a nyári napozás eredményét, melyet az éppen hogy csak észrevehető halványabb bikinipántnyom szemet gyönyörködtetően emel ki. Arca nagyon szép. Amikor mosolyog, szájával együtt mosolyognak bájos gödröcskéi. Fekete szeme ragyog, ez csak látszólag képzavar.
Puncija frissen borotvált, tükörsima. Higiéniája kifogástalan. Néha dohányzik, ezért bejelentkezéskor jelezni szoktam fóbiámat. Most is figyelemmel volt erre, sem a haján, sem a leheletén, sem a lakáson nem éreztem.
1. Nóra +36204125666 beszámoló Budapest 92021 erotikus masszázs
3. Nóra +36204125666 beszámoló Budapest 92021 erotikus masszázs4. Nóra +36204125666 beszámoló 2017-12-04 08:48:25 erotikus masszázs 920215. Nóra +36204125666 beszámoló 2017-12-04 08:48:25 erotikus masszázs 920216. Nóra +36204125666 beszámoló 2017-12-04 08:48:25 erotikus masszázs 92021
Action
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kapukódos beeresztés és pár emelet megmászása után egy szexis, hupikék miniruhában találtam az ajtó mögött. Összeölelkeztünk, örültünk egymásnak.
Tusoláskor Nóra állította be nekem a vízhőmérsékletet. Addig elfoglaltam magam a hupikék törpszörppel, majd Nóra testének simogatásával, miközben ennek minden akadályát eltávolítottam. Egyetlen ilyen akadály volt. Kértem, hogy ne hagyjon magamra, és bár ez nem vállalása, a kedvemért csatlakozott hozzám. Alaposan megtisztálkodtuk egymást, különös és hosszas alapossággal a mocskos, nagyon-nagyon mocskos testrészeket. Alezredes úr különösen nehezen tisztíthatónak bizonyult, ezért Nóra nemcsak kézzel és habbal, de nyelvvel és nyállal is kezelésbe vette. Közben én kedvenc fürdetőnőm cickóit és hattyúnyakát mosogattam lelkesen, majd fejecskéjét tartottam, nehogy elbillenjen. Vagy inkább azért, hogy nehogy túl keveset billenjen? Nóra nem nyugodott addig, amíg alezredes úr teljesen meg nem tisztult, nem csupán külsőleg, de belsőleg is. A szennyeződés a mosdókagylóba távozott. Nóra meg a konyhába egy pohár kóláért, nekem.
A szobában ismét összebújtunk, összesimultunk. Újfent összeillesztettük testnyílásainkat, ezúttal a kártyaszabályoknak megfelelően: felsőt a felsőre. Tökfilkó a piros felsőre, majd fordítva, végül a két figura teljesen összetapadt, sőt, összeolvadt. Néha csaltam egy kicsit, hogy megállapíthassam, Nóra végig lehunyt szemmel, átéléssel csókol. Aztán nagyobb csalásra is vetemedtem testnyílás-kártyapartinkban: felsőt tettem az alsóra. Nem ütötte. Nyalta. Hogy is üthette volna, amikor ez az alsó többet ér, mint az aduász! De a felső csak tevékenykedett szorgalmasan, időnként a hozzá tartozó kéz segítségével, amely inkább belső aknamunkával igyekezett aláásni az alsó ellenállását. Végül is közös együttműködésüket siker koronázta, melyet kártyapartnerem mély, mégis szapora légzése és combjainak elemi erejű szorítása jelzett. Nagy szerencse, hogy nem a fülemen veszem a levegőt, megfulladtam volna.
Újabb csalós ütésváltás következett, most én hívtam alsót, makkot, és Nóra tett rá felsőt, pirosat. Dehogy rá, köré! Megismétlődött a korábbi mutatvány, de ez alkalommal alezredes úr (alias makk alsó) kemény ellenállást tanúsított. Nórának bizony be kellett látnia, csakis a piros alsó az, ami mindent visz. Ha nem is könnyen… Be is vetette, nem egyszer. Ezt a hívást ugyanis többször ismételtük különféle testhelyzetekben, hol a piros alsó volt felül, hol a makk alsó, hol a makk alsó színével fordulva a piros alsó hátlapjának, de még a piros felső is szerepet kapott ismét. Még a seggemen is folyt a nyál.
Bő órás kártyacsatánknak a könyörtelen idő múlása vetett véget, bár egy kis összebújással és egy újabb közös tisztálkodással még meg is toldottuk. Az öltözést és kikísérést követő fájó búcsút édesítette annak módja, melynek során ajkak, cickók és ujjak dzsemboriztak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A különleges időszámításhoz speciális csokor illett, de összetételét ne tőlem, hanem Nórától kérdezzétek.
Rózsacsokor
orgazmista nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nóra ismét elvarázsolt, és bizonyára még sokszor el fog varázsolni. Ne feledjétek: A piros alsó mindent visz! A makk alsót egyenesen a mennyekbe.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nóra szexpartner beszámolójáról


2018-03-26 11:41:53
Jobb lett volna nem agyon bonyolítani..............

2018-03-22 21:27:41
mintha kártyabarlangban lettem volna. igazi makaó .vagy kakaó?

2017-12-16 06:39:45
El kell ismernem, a kártyaparti-metafórát nem tudtam jól megírni. Magam is elégedetlen voltam vele, de már nem volt kedvem újraírni a beszit. De remélem, az információtartalom rendben volt.

2017-12-07 23:32:11
A magyar kártyás lingó kicsit fárasztó, de meg kell hagyni, baromi jó írás! :D

2017-12-04 21:54:31
Érdekes írás,bár a stílusa számomra nem értékelhető.
Mutasd mindet

FunkciókNóra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2015-11-20) : De nem maradtunk így, kértem egy 69-et, meglepődött hogy a bugyiját nem vettem le, még minden ruha rajta volt, nekem így volt szexi, miközben ő franciázott én félrehúztam a bugyiját,

felejthetetlen: 4db
(2016-10-31) : Miután szépen megnyugodott, én következtem. Hátamra fektetett és lassan franciázni kezdett. Miután pontosan annyira tette ezt intenzíven, ahogy én szeretem, s közben másik kezével alul izgatott,

(2016-08-04) : Puha ajkú óvatos közepes ütemű inkább érzéki franciát kaptam, a kézimunka is inkább gyengéd volt mint durva. Egy dolgot hiányoltam csak, ami nálam ki tudja verni a biztosítékot, a szemkontaktus,

(2015-10-06) : Ő sem maradt az ágyon, szépen elém térdelt, a francia ugyanaz a változatos technika, a lágyság variálva szívó hatással, finom a szája nagyon a farok körül.

nagyon jó: 9db
(2020-10-28) : Ezt követően Nóra következett, mert elérkezettnek látta az időt és rácuppant meredező barátomra, szopogatta és ingerelte, közben a golyóimat is kezelésbe vette és ez így együtt nagyon kellemes élményeket okozott. Elkezdett le-föl csúszkálni rajtam és bevetette kemény mellecskéit is. Hát bizseregve emlékszem vissza arra a melles csúszkára, ami nagyon élvezetes volt és repetát is kértem belőle, nagyon élvezetes volt.

(2019-07-02) : Ekkor ő kezdte meg franciáját ami egy még éppen nem durván nyálfolyatós, de határozottan kellemesen nedvesített verzió. Egész mélyre vett és finoman izgatóan időzött rajtam. Finoman szánkázott fel és le rajta ajkaival.

(2019-06-23) : Ügyesen kényeztette a farkamat, nagyon kifogástalan a technikája. Közben gyönyörű hatalmas szemeivel igézően, szívbemarkolóan tartja a szemkontaktust.

: 34db
(2022-04-27) : Nagyon jól esett, most is fantasztikusan csinálta, és az, hogy közben kényeztethettem tovább, markolhattam fenekét, combját, simogathattam kebleit csak olaj volt a tűzre. Éppen szólni akartam, hogy húzzuk fel amit kell, de ő ezzel a kérdéssel gyorsan megelőzött:)

(2021-06-15) : Franciája nagyon érzéki, lágy, barátnős volt, és mikor kellő keménységet értem el, nyúltam az esőkabátért, miközben ő tovább dolgozott rajtam. Majd ugy gondoltam, bár nem tartozik kedvenc pózaim közé, kutyusban mélyíteném el ismeretségünk. A puncija nagyon kellemesen szűk volt, itt éreztem, hogy azért ténykedésem nem hagyta őt szárazon. Az említett feszes barlangocska miatt, nem bírtam sokáig, talán 5-6 perc lehetett az egész.

(2020-11-22) : De kisvártatva Nóra veszi át a nyelvleckét, nem is akárhogy... Csókjaink után először óvatosan a tűzforró ajkai közé veszi a vágyakozó farkam, nagyon gyengéden, de pillanatok alatt felállítja, és csak ezután kezdi meg a színes nyelvmunkával tarkított és iszonyatosan vadító franciázását. A heréket és a makkot is egyaránt kényeztetve változatos erősséggel cumizott, jó nyálasan...

egyeztetési probléma: 6db
(2015-08-10) : Az egy dolog, hogy egy másik vendég kedvéért lepasszol engem, ennek sem örül senki, de ezt még lenyelném, ha őszintén elmondja, hogy bocs, és később valahogy kárpótol, de hogy még palira is vett, az mindennek a teteje.

(2015-08-09) : Felettem halk Női csevej...így reflexszerűen felnéztem, miközben az út közepén álltam... Lépek a kapuhoz, hívom Nórát, nem veszi fel...5 perc után újra hívtam...majd kaptam egy SMS-t, hogy nem szereti a kukkolókat...

(2015-08-08) : Csutortok augusztus 7-en este kb negyed tizenegukor sikerult telefonon elerni. Azt mondta sajnos csak 00.00 orara fog raerni. Par percel azelot hogy visza valtozna hamupipocskeve ott voltam es hivtam