Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-12-02 15:46:09

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 91990 szexpartner

kisoroszlán1 a 2017-12 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Rettenetesen szégyellem magam, de az elmúlt egy évben méltatlanul elhanyagoltam Fannit. Igaz ugyan, hogy folyamatosan figyelemmel kísértem pályáját és időnként leveleztünk is, de az újabb személyes találkozó mostanáig váratott magára....
Tegnap este játszótársat kerestem mára és így akadt meg újra a szemem rajta és mosolyogva idéztem fel magamban az azóta sem halványuló szép emlékeket. Mivel már nem volt elérhető, ezért dobtam rá egy vtr-t - hátha....bár a reggeli első időpontját néztem ki, s így az idő rövidsége miatt nem nagyon bíztam a sikerben.
Kora reggel szomorúan láttam, hogy nem jött válasz tőle, ám ekkor villogni kezdett a piros felkiáltójel.....és igen (!), Fanni visszaigazolt!!!! Kért 30 percet pluszban, de én ettől többet is vártam volna rá :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Korábbi rendelési helyét időközben megváltoztatta és átköltözött a Lurdy melletti, lassan emblematikussá váló lakóparkba. Mivel forgalmas helyhez van közel, így megközelítése mind villamosokkal, mind autóval egyszerű. A parkolás ma ingyenes volt, de a Lurdy parkolója is közel van ahol 3 óra ingyenes. Nekem most a ház előtt sikerült megállnom és gyalog kerültem meg a tömböt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szép, új lakótömbben lifttel mentem az emeletre, ahol már résnyire nyitott ajtó várt. Kényelmes kis lakásba léptem be, minden helyiség pont akkora ami az ideális. A randiszobánkban hatalmas franciaágy, székek a cuccoknak és Fanni igényességének hála hangulatos mécsesvilágítás fogadott. A fürdő tiszta, friss és puha törcsit kaptam miután kedvenc Babámmal lefürödtem. PH-m rendezése után rohantam Fanni ölelő karjaiba.
Fanni külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Fanni, az én értékrendemnek pont megfelelően ízléses képekkel hirdet, sokat sejtető de keveset mutató képei láttán azért mindig megkívánom őt. Az eltelt egy évben talán annyit változott hogy a korábbi félénk kislányból egy érett érzéki nő lett, aki azonban mégis megőrizte kislányos báját. Imádom, hogy még mindig zavarba tudtam hozni bókjaimmal, és ilyenkor olyan aranyosan elpirul, szeme huncut mosolyt sugároz, pici ajkait elnyitva édesen mosolyog rám. Engem teljesen rabul ejtett tündéri kis arcocskája, mosolya, bája.
Imádtam bársonyos bőrét cirógatni, kezeimmel a kellemesen telt de kemény tájakon kalandozni. A kissé felturbózott cicik pazar látványt nyújtanak, mikor kézbe vettem és megcsókoltam őket Fanni azonnal érzékien sóhajtozni és finoman remegni kezdett. Csodás érzés volt amikor szemből pacizás közben a hatalmas cicik a tenyerembe csapódtak, de imádtam azt is ahogy Fanni kissé összenyomta őket és én közéjük bújtattam a kisorit.
Gyönyörű szép szemei ismét elvarázsoltak és hála Istennek Fannit sem zavarta hogy látványvadász mohó tekintetemmel igyekeztem felfalni őt. Szendén zárt kis puncusa közeledésem hatására szinte a számba robbant és ahogy ez a pazar test az orgazmusban fürödve hullámzott előttem - nos ezt a látványt lehetetlen elfelejteni.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 91990 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 91990 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-12-02 15:46:09 erotikus masszázs 919905. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-12-02 15:46:09 erotikus masszázs 919906. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-12-02 15:46:09 erotikus masszázs 91990
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
A résnyire nyitott ajtó mögött elbújva Fanni várt rám a képein is látható kis kék selyemköntösben és a viszontlátásnak örülő kedves mosolyban. A köntös alatt nem is volt más semmi....csak Fanni selymes bőrbe bújtatott fenséges teste :). A csodás látvány hatására gyorsan lefürödtem és rohantam Fanni karjaiba.
Állva egymáshoz simultunk és így csókolóztunk miközben Fanni szendén, de igen érzékien a válláig leengedte a köntöst és feltárta előttem kecses nyakát. Finoman végigpuszilgattam hát e gyönyörűséget, miközben Ő is nyakamba csókolt, de kutató kis keze már a törölköző alatt járt.
Olyan puhán és szeretettel teljesen csókolt, hogy mindenem beleremegett. Aztán lassan kibontottam köntöséből, Ő pedig lekapta rólam a törcsit, majd folyamatosan csókolva szép testét haladtam lefelé és élveztem fokozódó sóhajait. Számba kaptam a szépen reagáló bimbiket, miközben a kezeim le-s-fel kalandoztak Fanni testén. Majd nekem háttal fordítva ismét bársonyos nyakát puszilgattam, miközben két kezembe fogtam a gyönyörű ciciket és kissé megemelve élveztem keménységüket, súlyukat. Nincsen kis tenyerem, de a cicik csak félig fértek bele...ááááá!

Valahogy az ágyra keveredtünk, ahol folytatódott puhán érzéki csókolózásunk, majd bebarangoltam testét csókokkal halmozva el e szépséget. Így érkeztem el a kis puncusához, majd tisztelettel köszöntöttem és a viszontlátás örömétől eltelve lágyan kényeztetni kezdtem.
Fanni teste szinte azonnal reagált közeledésemre: fejét hátravetve a párnán, szemét lehunyva sóhajtozni kezdett. A szép nagy cicik finom ringásba kezdtek és én közöttünk áttekintve élveztem Fanni kéjes arcának látványát. Aztán a sóhajok egyre hangosabbak lettek, a poci döbbenetes örvénylésbe kezdett szemem előtt, majd Fanni, testét ívben megfeszítve megajándékozott :)
Szemét lehunyva édesen elpirulva adta át magát a gyönyörnek - és ezzel olyan kincset adott nekem, amit szerintem nem is sejtett. Picit hagytam pihegni - bár azonnal rátapadtam csókos szájára - majd ismét visszatértem a gyönyörök völgyébe.
Az előzőhöz hasonlóan kényeztetni kezdtem, de most óvatosan az egyik ujjamat is segítségül hívtam. Tudtam, hogy szoros kis helyre kerülök, de a valóság azért így is megszédített :) Fanni olyan szorosan magába ölelte az ujjamat, hogy kissé "aggódva" kérdeztem tőle: hogy fogok én ide beférni?
Huncut mosollyal az arcán azt válaszolta, hogy "legutóbb is megoldottuk" :)
Majd ez a csodás test ismét megkezdte örvénylő táncát, a cicik önfeledten remegtek....és ismét kaptam egy gyönyörű ajándékot.

Most már magához vette az irányítást ...és a kisorit is, majd egy fenséges francialecke következett. A kis nyelvpiercingje finoman karistolta a makkomat, puha ajkai simogatták a barátomat. Időnként teljesen eltűntem édes kis szájában, közben pedig simogattam testét. Az a kuszka ujjam csak nem bírt magával és hamarosan már megint a szűk kis punciban huncutkodott. Aztán Fanni még kedvesen üdvözölte a zacsit is, majd a már acélos kisorit beöltöztette.
Szemből pacit kértem, hogy ne kelljen elszakadnom a látványtól, de kis idő múlva inkább missziben folytattuk. Fanni két térdét felhúzva szorosan magába fogadott és egyre nagyobb tempóban adtuk át magunkat a szenvedélynek. Sokat segített ebben, hogy Fanni egyre hangosabban sóhajtozott, két kezével a fenekemet megmarkolva egyre vadabbul húzott magába. Közben le-le tekintve csodáltam az alattam hullámzó pazar testet, igézetten figyeltem a hatalmas cicik násztáncát, és élveztem a testünk összeérésének csattogó hangjait. Mikor Fannim már túl hangosan sóhajtozott, ajkammal igyekeztem lecsendesíteni és csókoltam édes kis száját.

Mindketten a másik boldogságát akartuk, így aztán ismét franciázni kezdett. Először finoman, majd később felbátorodva egy kicsit gyorsítottam a tempón és így finoman dugtam a száját (nem szeretem ezt a szót, de erre nincs jobb kifejezés), élvezve ahogy a kis pofija ki-ki domborodik ahogy a kisori táncol benne. Fannimnak is nagyon tetszett ez a mutatvány és olyan mélyen eltüntette a kis barátomat, hogy bizony kicsit fuldokolva kapkodott levegő után :)
Szerintem érhető módon, a ciciken szerettem volna végezni, így Fanni pocijára ültem. Ő két kezével összeszorította a gyönyörűségeket, én pedig közéjük óvatoskodtam a kisorit. Így mozogtunk egy darabig, de aztán úgy gondoltam, hogy Fanni kedvére teszek és ismét a szájába adtam a főnököt. Kicsit besegítettem neki, majd a csúcshoz közeledve igenlő pillantását látva a szájában is maradtam. Az oroszlánkölykök serege boldogan távozott, de viszont nem láttam őket :)
Görcsbe rándult vádlikkal, de teljesen kielégülve omlottam Fanni karjaiba - és kis tisztálkodást követően még így is maradtunk egy darabig, egymást simogatva és egy jót beszélgetve.
A csevej még a fürdőben is folytatódott, majd öltözés közben is. Nagyon jó érzés volt vele beszélgetni is - így aztán meglehetősen nehezemre esett a távozás.
Megígértem neki (és ezt most be is fogom tartani!), hogy a lehető legtöbbször meg fogom még látogatni abban a nem túl hosszú időben amíg még velünk van.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A most már átlagosnak számító egyetlen szál rózsával fejeztem ki a hálámat Fanni kedvességéért és irántam való rajongásáért.
Rózsacsokor
kisoroszlán1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A gyorsan eltelt egy év alatt sem csökkent rajongásom Fanni iránt, mert amellett hogy gyönyörű, még átlagon felülien kedves és intelligens is. Nem tett szemrehányást a kihagyás miatt, hanem önfeledten örülni tudtunk egymásnak. Érzéki testével teljesen kielégített, szép szemének tüzével megbabonázott, személyiségével rabul ejtett. Imádtam kislányos báját és nagyon köszönöm neki ezt a felejthetetlen élményt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2018-05-09 09:44:54
Nagy élvezettel olvasom a beszámolóidat, ma már a többediket. Rendkívül életszerűen tudod bemutatni az élményeidet. Ma a te beszamoloid alapján próbálok programot szervezni holnapra. :-)

2017-12-04 13:49:13
Fantörpikubeszámolótírtál.Ha nem látnám, hogy ki, akkor is tudnám,hogy ki írta.

2017-12-04 12:13:34
Részletes és informatív beszi, az írás hangulata magával ragadó. Köszi, hogy megörökítetted!

2017-12-04 07:49:38
Amit a hirdető külsejéről írtál, annak nagy része inkább az akció leírásába illett volna. Egyébként szépen fogalmazott, gondosan megírt beszámoló.

2017-12-04 07:29:36
Nagy vagy kisori! Holnap megyek Fannihoz - nem először -, ezzel a ramek, érzékletes szinte már irodalmi bszámolóval jól felhúztál. Kösz:)
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.