Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-11-14 16:01:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 91634 szexpartner

RosszQtya a 2017-11 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en kerestem meg először, aztán másnap rá is csörögtem. Minden egyéb részletet megbeszéltünk telefonon, és már alig vártuk a másnapi találkánkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én a belvárosi helyszín miatt, és a Váci út járhatatlansága miatt is BKV-t választottam, ami egy átszállással volt hosszabb, viszont ugyanannyi idő volt, mint ha két metró(pótló)val utaztam volna. A délelőtti időpont ellenére parkolót csak egyet láttam az utcában, és természetesen fizető övezet van arra (is).
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy régi, gangos bérház emeleti lakása. Nincs lepukkanva, látszik, hogy karban van tartva, és a környék sincs tele 70+ térfigyelő kamerákkal (öreg nénik), így a bejutás diszkrét volt. A házban sem futottam össze senkivel, perfekt :) A lakás kis előtérrel indít, amin belépve (és cipőt levetve) jut az emberfia a nappaliba, amiből szemben egy újabb szoba nyílik, balról pedig egy konyha és azon belül a fürdő. A fürdő pici, de jól felszerelt, sok sok illatú tusfürdő, kétfajta szájvíz, kispoharak, száraz kilépő, zuhifüggöny. A tetthelyen egy kanapé van kinyitva, mellette jobbról-balról kisasztalok, székek, van hely bőven pakolni.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek mindent elárulnak, amit nem, elárulom:) Engem egy (nagyon) magassarkú cipőben fogadott, amiben nálam egy leheletnyit magasabb is volt (én cca 180 cm valék:)), olyan vádlikkal, amit ódába foglalnék. Haladva felfelé: popója formás, kemény, markolható, puncija szabályos, nem szárnyas illatos és tocsogós, cickói frenetikusak, hatalmasak, bimbói keményedők, nyaka isteni szikével szabva, arca szép, mosolygós, és ha ez nem lenne elég, intelligens lány, aki érti és szereti is a humort, mindenről el lehet vele beszélgetni!
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 91634 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 91634 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2017-11-14 16:01:34 erotikus masszázs 916345. Ashley +36306851194 beszámoló 2017-11-14 16:01:34 erotikus masszázs 916346. Ashley +36306851194 beszámoló 2017-11-14 16:01:34 erotikus masszázs 91634
Action
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Hát, előre szólok, lehet maradnak ki részek, de nem szándékos ;)
Megérkezésemkor igazi csókkal fogadott, mint mikor féléve nem látott szeretőjéhez érkezik meg az emberfia. Máris elkezdtünk beszélgetni, kivel, mi történt, és cipőt levéve már a szobában folytattuk szájaink felfedezését, kezünk kalandozása közepette... Közben megbeszéltük, hogy kinyitunk egy pezsgőt, a viszontlátás örömére, és míg ezzel foglalatoskodtam, ő bekészített 2 poharat, majd koccintottunk is. A kanapén, folytattunk a beszélgetést, nyelvjátékot, ciciellenőrzést, és csak ezután vettem magamon erőt, hogy kimenjek kicsit lezuhizni... nehéz volt otthagyni Őt :) Siettem is, pezsgőre szájvíz, majd ismét pezsgőt ittam, a rossz ízek eltüntetése miatt, nevettünk is rajta egyet:) majd elheveredtünk a kanapén, ahol szép lassan, lépésről lépésre, szájról, vállakon, ciciken és pocin át jutottam le puncijához, aminek érintésére is hosszú sóhajjal és nedvvel reagált, minden előjel egy fergeteges szexparti előjelét mutatta:) Nem is hagytam abba, míg hangos sóhajok között hatalmasat nem élvezett. Utána is lágy csókokkal ingereltem tovább, de hanyatt parancsolt, ahol Ő kezdett franciás kényeztetésembe. Az ezredest sem kellett sokáig keresgélnie, találkánk eleje óta karcolni lehetett vele, olyan kemény voltam... Hirtelen eltűntem a szájában, mélytorokra eresztett, huhh.... nem is bírtam volna sokáig, kértem öltöztetést, és kis kitérő után hátulról hatoltam be, amit halk nyögésekkel honorált, közben csiklóját, hátát, és nyakát izgattam egyszerre. Majd megkértem feküdjön hasra, és így is szeretkeztünk egy darabig, így ment el a drága másodjára is... Végül kértem, forduljon hanyatt és a klasszikus pózban tettem magamévá, melleit, nyakát, lábát csókolgatva jutottam el én is egy fergeteges orgazmusig. Hagyott lenyugodni, letörölgetett, ismét pezsgőztünk, beszélgettünk. Végén látta rajtam, hogy 1-2 simi után harci készültségre keményedtem, és rákérdezett a második lehetőségre is, amire igent mondtam, és egy gyors gumihúzás után állva, hátulról hatoltam be. Gyorsan diktáltam a tempót, majd ismét fordultunk, és missziben ért el ismét a vég. Lenyugodtam, letörölgötett újfent, és csókot lopva mentem el frissülni, zuhizni, ahova utánam Ő is kiszaladt. Felöltöztem, és az ajtóban hosszú csókokkal búcsúzva léptem a távozás fájdalmas mezejére, a mihamarabbi viszontlátás ígéretével.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel nem először jártam nála, ez abszolút szóba sem került. Én a végén, zuhanyzása közben tettem ki az asztalra a rózsaszálakat, amik az új pesti átlagnak felelnek meg, értékben viszont verhetetlen számomra!
Rózsacsokor
RosszQtya nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Azt hiszem új Istennőt avatok személyében, ami nemcsak abban teljesedik ki, hogy testileg nagyon passzolunk, hanem társalgásban, ugratásban is, egymás szavába vágva olykor nevetünk, és nevetünk. Újfent csak egy szót tudok erre mondani, ami ezt kifejezi: Istennő!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 48db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 33db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.