Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-10-26 22:47:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 91299 szexpartner

Clive a 2017-10 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyeztetés simán ment, reggel hívtam először, akkor nem vette fel, de később visszahívott, amin teljesen meglepődtem. Nagyon nőies, kissé távolságtartó volt telefonon keresztül, de ez érthető is mert még nem ismertük egymást.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Vásárcsarnok környéke, eléggé frekventált hely, motorkerékpárral érkeztem, simán parkoltam, de gondolom autóval azért nem olyan egyszerű parkolni. A ház létesítmény biztonsági őre kétszer is kijött megnézni hogy vajon nem "zálogfiók rabló" vagyok -e (fekete motorral, fekete bőrruhában) ettől eltekintve sima ügy volt :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás az abszolút non plusz ultra. Belépéskor meg is jegyeztem hogy ilyen szép lakást még nem láttam. Borzasztó ízlésesen felújított nagypolgári lakás egy jól szituált belvárosi gangos házban. Simán elfogadnám, pedig ellenkeznek az elveim a lakásokkal és a belvárossal is. Nagyon szép hely. Fürdőszoba óriási, és tiszta, szép, minden a helyén van.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tia elképesztően szép lány. Pontosan az a fajta hölgy akiről az első pillanatban az jutott eszembe, hogy ez a dolog amit művelek éppen, ez függőséget fog okozni, és teljesen természet ellenes hogy egy ennyire szép lánnyal találkozok, mert elrontja az értékrendemet. A Hölgy ugyanis a legszebb nő akit valaha láttam, de nem akarok erről többet írni mert úgysem hiszitek el...
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 91299 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 91299 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2017-10-26 22:47:42 erotikus masszázs 912995. Tia +36307539086 beszámoló 2017-10-26 22:47:42 erotikus masszázs 912996. Tia +36307539086 beszámoló 2017-10-26 22:47:42 erotikus masszázs 91299
Action
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Tökéletes test. Gyönyörű arc. Igényes, megfontolt, kedves, nőies hangjától és elképesztő testétől teljesen zavarba jöttem, és megszólalni sem nagyon tudtam. Beszélgetést kezdeményezett a szokásos dolgokról: mióta motorozol, milyen motorod van stb.. és közben szépen feloldódtam. Megkértem hogy feküdjön a hasára mert ilyet még nem láttam, és szeretném jobban szemügyre/ kézügyre venni. Lassan simogattam és csodáltam a testét. Elképesztő hogy egy ilyen lányt láttam/éreztem. Köszönöm Kedves Tia! Lassú, óvatos simogatás, puszilgatás, ujjazás után kértem egy óvszert magamra. A Hölgy technikája lenyűgöző. Nem pornós, inkább ahhoz tudnám hasonlítani amikor szerelmes beléd egy csaj és mindent meg akar tenni hogy jó legyen neked. Gyönyörű, telt ajkai lassan zárták körbe a szemtelent, a látvány már önmagában is elég volt hozzá hogy kőkemény legyek. Nem is nagyon értettem hogy mi történik, csak úsztam az árral. Kb 1,5 perc után kértem hogy hagyja abba mert végem lesz. Ekkor rám ült a kérésemre. Ez az a rész amit nem tudok elfelejteni. Van az a fajta puci, ami nagyon jó, mert megfelelő rugalmassággal szorít, kellően körbefon, de meg kell küzdeni hogy mélyre jussál. OMG. Ilyen volt, elképesztően izmos, szűk, forró puci, egy olyan testbe csomagolva amilyet még sosem láttam. Nagyon örülök Tiának és ennek az oldalnak, felejthetetlen. Kb 3 perc alatt el is mentem, szégyeltem is magam kicsit...de azért nem annyira :)... Aztán kaptam egy olyan masszázst hogy majdnem besz***tam!!! Sokan kiírják hogy "profi masszázs". Tia tényleg úgy megmaszíroz hogy teljesen felpuhulva jösz el. Erősen, határozottan, profin maszíroz, csak nyögdécseltem közben, el is felejtettem hogy hol vagyok. Nagyon király volt. Kértem mégegy óvszert, megint rá kellett szólnom 1,5 perc után hogy elég is lesz én már készen vagyok. Majd missziben kezdük az aktust. Ugyanojan elképesztő volt másodszorra is belehatolni, csak néztem gyönyörű testét, és élveztem minden percet amit ott tölthettem. Visszajelzést nem adott, de nem is vártam, pontosan tudtam hogy miről van szó, ezért próbáltam inkább önző módon magamra figyelni. Pár perc után kértem hogy térdeljen a fotelbe amit készségesen meg is tett. Gyönyörű volt. Hátulról hatoltam be, így még szűkebb volt, nagyon hamar jött a vége... Összeségében azt kell hogy mondjam hogy elképesztő volt a hölgy, de a visszajelzések és a kölcsönös szimpátia kicsit hiányoztak. Menni fogok még Tiához, mert a legszebb Nő akit életemben láttam, és remélem hogy legközelebb Ő is oldottabb lesz :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A Budapesti átlagnál egy negyeddel több, de azt gondolom hogy nagyon megéri, mert tényleg nem hétköznapi látvány a hölgy. Nekem soha az életben nem lesz ilyen csajom, szóval nekem már megérte :)
Rózsacsokor
Clive nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Elképesztően jó testű, helyes arcú, kedves, nagyon igényes lakásban. Csak ajánlani tudom. Barátnő feeling is okés, kezdeményezés / visszajelzés közepes, de alapvetően OK!
Webmesteri megjegyzés
Motorosok jóemberek :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-01-09 19:09:42
Ő a legszebb lány,az igen akkor meglesem. :)

2018-01-09 18:21:33
éljenek a motorosok, na meg az ehhez hasonló beszik! készi érte

2017-10-30 08:56:12
Ami tetszik ebben a beszámolóban, hogy nemcsak részletes, hanem jól közvetíti az együttlét hangulatát és azt is, hogy milyen szolgáltató Tia.

2017-10-28 13:26:30
Jól Megírtad találkátokat!! És igen....valóban Szép Lány Tia!

2017-10-28 09:39:48
Nagyon jó beszámoló volt. És hasznos. Egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 45db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.