Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-10-24 15:35:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Èdes Tk-m nagyon szèpen köszönöm neked ezt a fantasztikusra sikerült beszit.Megtiszteltetès,hogy az Istennőd lehetek :-* Köszönöm a fantasztikus 3órát amit együtt rosszalkodhatunk :-) A szomszèd nèni miatt meg ne izgulj semmi problèma legalább volt egy jó napja :-D A kedves ajándèkot pedig mèltó helyet kapott itthon ès igy mindig eszembe jutsz legalább(nem mintha enèlkül nem jutnál) Nagyon èdes vagy ès bár kicsit messze vagyunk egymástól de remèlem hamarosan ujra rosszalkodhatunk.Ès ne feledd jővőre megyek nyaralni
a törzshelyemre azaz felèd ès le hìvlak a Balatonba "rosszalkodni".Millió csók neked èdes Tk-m :-* :-)

Beszámoló Rubi +36208005501 91250 szexpartner

tk a 2017-10 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Távirati stílus:
Ha fent van a hirdetése, akkor gyorsan reagál, és tök egyszerű.

Szófosó stílus:
Csaknem egy éve készülök már hozzá, csak balszerencsémre sosem jókor mentem fel a "nagyfaluba". :D De most rém egyszerűen tudtunk egyeztetni. Először üzenetben egyeztettünk, végül VTR-en fixáltuk le.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Távirati stílus:
A térkép tök pontosan mutatja.

Szófosó stílus:
Az Örstől laza 10 perces séta, buszok is járnak arra ami a parkolást illeti bőven volt hely (péntek délben). A házon belüli forgolódást illetően Rubi pontos eligazítást adott, amit mint egy elsőbálozó úgy elbaltáztam, mint még soha.

Történt ugyanis, hogy oda értem az ajtóhoz, és az sarkig tárva volt, fura volt, de besétáltam. Egy 60-as nénikét találtam bent, nem tudom melyikőnk lepődött meg jobban. :o Az a helyzet, hogy a nyitott ajtó megtréfált és elfelejtettem figyelni arra, hogy az az ajtó jobbra van, Rubi kristály tiszta útbaigazítása szerint pedig a balra lévő ajtón át vezet az út a mennyországbe. Szóval égtem mint a Reichstag. Bocsi Rubi, ha kellemetlenséged volt később belőle. :(
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Távirati stílus:
Abszolút rendben van.

Szófosó stílus:
A lakás teljesen rendben van. Senkivel nem futottam össze, mindenütt rend és tisztaság van.

A fürdőben 6-8 féle tusfürdő és azt hiszem 2 féle szájvíz fogadja a kedves makktársakat. A törcsi kellően nagy, tiszta, és nedvszívó, a kilépő száraz.

A baszobában valóban félhomály van, a mennyezeten pedig discofényhez hasonlatos fényjáték cikázik. Nekem nagyon tetszett. A zenei aláfestést rádió szolgáltatja. Na ez az együttlétünk egyes pillanataiban el-elvonta a figyelmemet. Nem akartam megbántani Rubit, azzal, hogy ez engem zavar, pedig biztosan készségesen megoldotta volna aprócska problémámat.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Távirati stílus:
A képeknet teljesen megfelel.

Szófosó stílus:
Engem a szeme fogot meg a legjobban. Na persze az a bombasztikus formás segge sem semmi... ;) főleg kutyában csodálatos a látvány. A cicibimbók pedig izgin keményednek és kicsi sötét udvarral vannal magáldva, pont a kedvencem.;) Kérésemnek megfelelően egy szál fekete cérna tangában és egy ugyancsak fekete magassarkúban fogadott. Őrjítően jól nézett ki... :p

Nem szabad elfelejtsem Rubi belső értékeit sem. Mert Ő egy tüneményes, közvetlen, önzetlen és szenvedélyes szerethető lány.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 91250 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 91250 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-10-24 15:35:48 erotikus masszázs 912505. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-10-24 15:35:48 erotikus masszázs 912506. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-10-24 15:35:48 erotikus masszázs 91250
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
4
Prosztata masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Távirati stílus:
Maximálisan megértelek, ha nincs kedved végig olvasni az alábbi regényt. Viszont arra kérlek az elszámolás és az összbenyomás részt okvetlenül olvasd végig.

Szófosó stílus:
Mivel a fent említett kalandom a nénivel tiszavirág életű volt, így onnan kifelé iszkolva vetten észre a szemközti ajtón, hogy 10 cm, es résnyire van nyirva. Szégyenemben azon bújtam be, nagy megnyugvásomra itt már egy ismerősen csillogó szempár várt.

Noha még sosem találkoztunk, viszont az oldalon aktív csevegést folytattunk, emiatt nekem tisztára úgy tűnt, mintha ismerősként köszöntöttük egymást. Először csak szájrapuszi, aztán óvatos nyelvjátékok közepette elmeséltem a afféromat. Közben már az ágy mellett álltunk, kezeim el- elkalandoztak a popsi irányába. Jobbnak láttuk mindketten, ha elmegyek fürdeni.

Ahogy visszaértem, ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. Az ágy mellett állva, csókolózva… kisvártatva megszólalt, hogy az ágyon jobb lenne, egyetértettem és kényelembe helyeztem magamat és vártam amit már régóta várok.

Urak, olyan szopásban volt részem, hogy nem mindennapi. Nem tudom mit művel a nyelvével és a torkával közben, de az fenomenális, az biztos. Tövig nyelte, nyalogatta, szívta, szopta, kicsit a golyókat simizte, megkérdezte, hogy szeretem-e a popsi nyalást, mondtam, hogy naná, ebben is ügyike volt, aztán nagy megelégedésemre visszatért öcsihez és tovább bólogatott, a kezemet a fejére tettem és egy kis kényszert is belevittem.

Jobbnak láttam, ha cserét javaslok, és én kezdtem el az Ő kényeztetését. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel, de én nem mindig vagyok biztos a sikeremben, most is úgy éreztem, hogy jó volt Neki, de sajnos áttörő sikert nem értem el nála. L Na jó, talán egy kisebbfajta orgazmusa azért volt. Fordultunk, újból Ő kezdett velem foglalkozni, nagyszerű ebben, nem tudom elégszer hangsúlyozni. Gumit kértem, térdelve meglovagolt, közben hol a melleit markolásztam, hol pedig csókolóztunk.

Leszállt rólam és megint bekapta öcsit... ahogy ez a lány szopni tud, emberek… ritkaság számba megy, annyira jól csinálja, újból átvettem Tőle az irányítást és a fejét fogva fel-le mozgattam. Mit kerteljek, elnézést kérek a vulgáris kifejezésért, de megbasztam a száját, oly annyira, hogy a kényszer műfajban én ekkora orgazmust még nem éltem át, mint Vele. Katartikus volt az élmény, rengeteg anyagot lőttem a szájába, de a kis mohó semmit nem hozott napvilágra. Az utolsó cseppig mind a pociban végezték szegénykéim. Forró csókkal háltam meg a kedvességét.

Ezután a bal karomra feküdt és vagy egy órán át beszélgettünk szinte mindenről (3 óra hosszára mentem). Kellemes beszélgetőtárs, jó hallgatóság, ugyanis én tudok pofázni eleget, az már biztosan Nektek is kiderült a beszijeimből. :D Amikor idejét láttam, kezdeményeztem a szexet.

A lábaim közé feküdt és felszopott, majd gumit kértem és kutyában dugtam meg. Ritka csodás látvány tárult elém, mondanom sem kell. Remekül bele lehet kapaszkodni Rubi popsijába, nagyon extra a látvány, mégis elpuhultam egy kicsit, Rubi ezen szájjal könnyen segített, és pikk-pakk felállította öcsit. De valahogy most mégjobb volt a nyelv és torokjátéka, mint annak előtte. Valahogy az a szopás más volt, mint az előző órában, jobb volt 2-3 árnyalattal, ezért hagytam kibontakozni és ennek az lett a vége, hogy újból a szájába élveztem, ezúttal már csak egy leheletnyit, mert alapvetően egylövetű vagyok. L

Kicsit még feküdtünk egymás mellett, de nem szerettem volna a vendégszeretettel visszaélni, és kezdeményeztem a levezető fürcsit. Öltözés után még kicsit leültem beszélgetni, majd nehéz szívvel elbúcsúztam Tőle.

Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem...
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Távirati stílus:
Na az most nincs.

Szófosó stílus:
Extrái nincsenek, viszont szinte mindent vállal. A rózsaszálak száma pedig alacsonyabb a régi átlagnál!!! Az élmény viszont magasan átlag feletti!!! Ennél fogva ár-érték arányt tekintve hatványozottan kiemelkedően szuper!!!
Rózsacsokor
tk nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Távirati stílus:
Itt is olvass, nem hosszú.

Nem is annyira szófosó stílus:

Rubinál életem egyik legjobb franciás élményét éltem át. Amit Ő tett velem a szájával, az dobogós!!! Őszbehajló fejjel van már a hátam mögött egykét megélt pillanat, de Rudi szája a felejthetetlen pillanatok közé fog tartozni mindörökké. Azt tanácsolom a mélyen tisztelt Makktársaknak, hogy ne hagyják ki ezt az élményt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2018-02-12 17:22:10
Na ez egy nagyon korrektül megírt beszámoló... A köz nevében köszönjük

2017-10-27 14:19:37
Élvezetes jó stilusban megírt beszamolo koszonjuk.

2017-10-25 20:13:33
Remek beszámoló, de az összképnél kicsit megzavartál, hogy Rubi, vagy Rudi szája a felejthetetlen.

2017-10-25 13:58:19
Kiváló beszámoló lett volna, ha egyszerűen leírod mi történt. Ez a szófosás/nem szófosás nekem nem jött be.

2017-10-24 19:42:13
Nagyon irónikus írás, amely jól szimbolizálja, milyenek vagyunk. Bravó. Ötlet is külön megérdemelne egy plusz pontot.
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 37db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 69db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,