70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
187
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Rubi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Rubi

+36208005501

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-10-24 15:35:48

tk
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Rubi reagálása

Drága Èdes Tk-m nagyon szèpen köszönöm neked ezt a fantasztikusra sikerült beszit.Megtiszteltetès,hogy az Istennőd lehetek :-* Köszönöm a fantasztikus 3órát amit együtt rosszalkodhatunk :-) A szomszèd nèni miatt meg ne izgulj semmi problèma legalább volt egy jó napja :-D A kedves ajándèkot pedig mèltó helyet kapott itthon ès igy mindig eszembe jutsz legalább(nem mintha enèlkül nem jutnál) Nagyon èdes vagy ès bár kicsit messze vagyunk egymástól de remèlem hamarosan ujra rosszalkodhatunk.Ès ne feledd jővőre megyek nyaralni
a törzshelyemre azaz felèd ès le hìvlak a Balatonba "rosszalkodni".Millió csók neked èdes Tk-m :-* :-)

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2017-10-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Távirati stílus:
Ha fent van a hirdetése, akkor gyorsan reagál, és tök egyszerű.

Szófosó stílus:
Csaknem egy éve készülök már hozzá, csak balszerencsémre sosem jókor mentem fel a "nagyfaluba". :D De most rém egyszerűen tudtunk egyeztetni. Először üzenetben egyeztettünk, végül VTR-en fixáltuk le.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Távirati stílus:
A térkép tök pontosan mutatja.

Szófosó stílus:
Az Örstől laza 10 perces séta, buszok is járnak arra ami a parkolást illeti bőven volt hely (péntek délben). A házon belüli forgolódást illetően Rubi pontos eligazítást adott, amit mint egy elsőbálozó úgy elbaltáztam, mint még soha.

Történt ugyanis, hogy oda értem az ajtóhoz, és az sarkig tárva volt, fura volt, de besétáltam. Egy 60-as nénikét találtam bent, nem tudom melyikőnk lepődött meg jobban. :o Az a helyzet, hogy a nyitott ajtó megtréfált és elfelejtettem figyelni arra, hogy az az ajtó jobbra van, Rubi kristály tiszta útbaigazítása szerint pedig a balra lévő ajtón át vezet az út a mennyországbe. Szóval égtem mint a Reichstag. Bocsi Rubi, ha kellemetlenséged volt később belőle. :(
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Távirati stílus:
Abszolút rendben van.

Szófosó stílus:
A lakás teljesen rendben van. Senkivel nem futottam össze, mindenütt rend és tisztaság van.

A fürdőben 6-8 féle tusfürdő és azt hiszem 2 féle szájvíz fogadja a kedves makktársakat. A törcsi kellően nagy, tiszta, és nedvszívó, a kilépő száraz.

A baszobában valóban félhomály van, a mennyezeten pedig discofényhez hasonlatos fényjáték cikázik. Nekem nagyon tetszett. A zenei aláfestést rádió szolgáltatja. Na ez az együttlétünk egyes pillanataiban el-elvonta a figyelmemet. Nem akartam megbántani Rubit, azzal, hogy ez engem zavar, pedig biztosan készségesen megoldotta volna aprócska problémámat.
Rubi külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Távirati stílus:
A képeknet teljesen megfelel.

Szófosó stílus:
Engem a szeme fogot meg a legjobban. Na persze az a bombasztikus formás segge sem semmi... ;) főleg kutyában csodálatos a látvány. A cicibimbók pedig izgin keményednek és kicsi sötét udvarral vannal magáldva, pont a kedvencem.;) Kérésemnek megfelelően egy szál fekete cérna tangában és egy ugyancsak fekete magassarkúban fogadott. Őrjítően jól nézett ki... :p

Nem szabad elfelejtsem Rubi belső értékeit sem. Mert Ő egy tüneményes, közvetlen, önzetlen és szenvedélyes szerethető lány.

Action
Popó izgatás (férfiaknak):
4
Prosztata masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Távirati stílus:
Maximálisan megértelek, ha nincs kedved végig olvasni az alábbi regényt. Viszont arra kérlek az elszámolás és az összbenyomás részt okvetlenül olvasd végig.

Szófosó stílus:
Mivel a fent említett kalandom a nénivel tiszavirág életű volt, így onnan kifelé iszkolva vetten észre a szemközti ajtón, hogy 10 cm, es résnyire van nyirva. Szégyenemben azon bújtam be, nagy megnyugvásomra itt már egy ismerősen csillogó szempár várt.

Noha még sosem találkoztunk, viszont az oldalon aktív csevegést folytattunk, emiatt nekem tisztára úgy tűnt, mintha ismerősként köszöntöttük egymást. Először csak szájrapuszi, aztán óvatos nyelvjátékok közepette elmeséltem a afféromat. Közben már az ágy mellett álltunk, kezeim el- elkalandoztak a popsi irányába. Jobbnak láttuk mindketten, ha elmegyek fürdeni.

Ahogy visszaértem, ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. Az ágy mellett állva, csókolózva… kisvártatva megszólalt, hogy az ágyon jobb lenne, egyetértettem és kényelembe helyeztem magamat és vártam amit már régóta várok.

Urak, olyan szopásban volt részem, hogy nem mindennapi. Nem tudom mit művel a nyelvével és a torkával közben, de az fenomenális, az biztos. Tövig nyelte, nyalogatta, szívta, szopta, kicsit a golyókat simizte, megkérdezte, hogy szeretem-e a popsi nyalást, mondtam, hogy naná, ebben is ügyike volt, aztán nagy megelégedésemre visszatért öcsihez és tovább bólogatott, a kezemet a fejére tettem és egy kis kényszert is belevittem.

Jobbnak láttam, ha cserét javaslok, és én kezdtem el az Ő kényeztetését. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel, de én nem mindig vagyok biztos a sikeremben, most is úgy éreztem, hogy jó volt Neki, de sajnos áttörő sikert nem értem el nála. L Na jó, talán egy kisebbfajta orgazmusa azért volt. Fordultunk, újból Ő kezdett velem foglalkozni, nagyszerű ebben, nem tudom elégszer hangsúlyozni. Gumit kértem, térdelve meglovagolt, közben hol a melleit markolásztam, hol pedig csókolóztunk.

Leszállt rólam és megint bekapta öcsit... ahogy ez a lány szopni tud, emberek… ritkaság számba megy, annyira jól csinálja, újból átvettem Tőle az irányítást és a fejét fogva fel-le mozgattam. Mit kerteljek, elnézést kérek a vulgáris kifejezésért, de megbasztam a száját, oly annyira, hogy a kényszer műfajban én ekkora orgazmust még nem éltem át, mint Vele. Katartikus volt az élmény, rengeteg anyagot lőttem a szájába, de a kis mohó semmit nem hozott napvilágra. Az utolsó cseppig mind a pociban végezték szegénykéim. Forró csókkal háltam meg a kedvességét.

Ezután a bal karomra feküdt és vagy egy órán át beszélgettünk szinte mindenről (3 óra hosszára mentem). Kellemes beszélgetőtárs, jó hallgatóság, ugyanis én tudok pofázni eleget, az már biztosan Nektek is kiderült a beszijeimből. :D Amikor idejét láttam, kezdeményeztem a szexet.

A lábaim közé feküdt és felszopott, majd gumit kértem és kutyában dugtam meg. Ritka csodás látvány tárult elém, mondanom sem kell. Remekül bele lehet kapaszkodni Rubi popsijába, nagyon extra a látvány, mégis elpuhultam egy kicsit, Rubi ezen szájjal könnyen segített, és pikk-pakk felállította öcsit. De valahogy most mégjobb volt a nyelv és torokjátéka, mint annak előtte. Valahogy az a szopás más volt, mint az előző órában, jobb volt 2-3 árnyalattal, ezért hagytam kibontakozni és ennek az lett a vége, hogy újból a szájába élveztem, ezúttal már csak egy leheletnyit, mert alapvetően egylövetű vagyok. L

Kicsit még feküdtünk egymás mellett, de nem szerettem volna a vendégszeretettel visszaélni, és kezdeményeztem a levezető fürcsit. Öltözés után még kicsit leültem beszélgetni, majd nehéz szívvel elbúcsúztam Tőle.

Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Távirati stílus:
Na az most nincs.

Szófosó stílus:
Extrái nincsenek, viszont szinte mindent vállal. A rózsaszálak száma pedig alacsonyabb a régi átlagnál!!! Az élmény viszont magasan átlag feletti!!! Ennél fogva ár-érték arányt tekintve hatványozottan kiemelkedően szuper!!!
Összkép
Távirati stílus:
Itt is olvass, nem hosszú.

Nem is annyira szófosó stílus:

Rubinál életem egyik legjobb franciás élményét éltem át. Amit Ő tett velem a szájával, az dobogós!!! Őszbehajló fejjel van már a hátam mögött egykét megélt pillanat, de Rudi szája a felejthetetlen pillanatok közé fog tartozni mindörökké. Azt tanácsolom a mélyen tisztelt Makktársaknak, hogy ne hagyják ki ezt az élményt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-02-12 17:22:10
Na ez egy nagyon korrektül megírt beszámoló... A köz nevében köszönjük

dárda
Ismerkedik az oldallal
2017-10-27 14:19:37
Élvezetes jó stilusban megírt beszamolo koszonjuk.

2017-10-25 20:13:33
Remek beszámoló, de az összképnél kicsit megzavartál, hogy Rubi, vagy Rudi szája a felejthetetlen.

2017-10-25 13:58:19
Kiváló beszámoló lett volna, ha egyszerűen leírod mi történt. Ez a szófosás/nem szófosás nekem nem jött be.

2017-10-24 19:42:13
Nagyon irónikus írás, amely jól szimbolizálja, milyenek vagyunk. Bravó. Ötlet is külön megérdemelne egy plusz pontot.

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

(2018-06-16) : közben persze az ezredes is jelezte, hogy ismét bevetésre kész, így egy rövid, de velős francia után, közösen gumit húztunk, és szemből csókolózva kezdtem punciba.

felejthetetlen: 20db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

nagyon jó: 31db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-11-22) : Hanem amit azután kaptam emberek! Én nem gondoltam volna, hogy félig lankadtan is ennyire tudok élvezni egy franciát! Nem teljesen világos, hogy mi történt Rubi szájában, de azt éreztem, hogy visszatért belém az életerő

(2018-10-06) : Egy aranyos mosoly kiséretében már nyúlt is a gumiért és a sikositóért, aztán pikk-pakk bent is voltam. Ilyet még egy lánynál se tapasztaltam, hogy amint beengednek popsiba egyből lehet nyomni fullba, de Rubi ilyen.

: 52db
(2019-01-22) : Az ágyra invitált, kényelembe helyeztem magam és kezdetét vette a frenetikus szopás. Játszott a makkal, majd mélyen koppanásig bekapta,

(2019-01-04) : Pár perc után gumit kértem.Szájával ügyesen felhelyezte,majd elsönek missziben hatoltam belé.Ebben a pozicióban nem igazán voltunk egy hullámhosszon,ezért inkább kértem,hogy forduljon kutyusba.

(2019-01-02) : Amit utána kaptam az mennyei volt. Igazi vákuumos mély torka van. Semmi kezezés, semmi "jaj ne". Valóban szereti mert így csak az csinálja. Miközben ismerkedett én simogattam a fejét,