Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-09-26 20:57:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Sug83!

Köszönöm a beszámolót :) örülök, hogy jól érezted magad! Várlak vissza máskor is, remélem lesz még rá alkalom.

Sok puszi!!

Beszámoló Tessza +36306742613 90725 szexpartner

sug83 a 2017-09 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en egyeztettünk a múlt héten, szinte azonnal elfogadta az időpontot. Mivel régen találkoztunk telefonon is bejelentkeztem a személyesebb kapcsolat miatt amit örömmel vett.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval és BKV-val is könnyen megközelíthető. A IX. kerület frekventált részén található lakás. Mint az a hirdetésben is olvasható, a parkolás nem a legegyszerűbb, de a Bálnában mindig találtam helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület egy szépen felújított régi bérház. A lakás pedig nagy és ízlésesen berendezett. A fürdő tágas és rengeteg tusfürdő áll rendelkezésre. A zuhanyzóban kedves "használati utasítás" segít a szakszerű használatban. A félhomályos szoba kényelmes francia ággyal van felszerelve (többek között). Tesszus érkezésemkor hűsítővel kínált, ami most is nagyon jól esett.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csinos utcai miniben fogadott, amikor beléptem az ajtón. Mosolyával elvarázsolt, nemkevésbé a találkozás örömére adott puszikkal, a szoba felé menet pedig megcsodálhattam sportos, arányos alakját.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 90725 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 90725 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-09-26 20:57:51 erotikus masszázs 907255. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-09-26 20:57:51 erotikus masszázs 907256. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-09-26 20:57:51 erotikus masszázs 90725
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor az ajtó mögül előlépve üdvözöltük egymást, cipő eltéve és bekormányozott a szobájába, ahol átadtam apró ajándékaimat, amit nagy örömmel fogadott. Vetkőzés közben megbeszéltük hogy a novemberi elköszönésig még szívesen lát. Törülköző, zuhanyzás, szájvíz és már rohantam is vendéglátómhoz. Mire a zuhanyzásból visszatértem - csinos kék fehérnemű-szettben várt, ami kidomborította azon idomait amelyek nagyon vonzóvá teszik és kellemes bizsergéssel követtem a francia ágyig, ahol gyorsan vízszintesbe helyeztük magunkat és fölém kerekedve elkezdett cirógatni, csókolgatni a szám, nyakam, bimbóim, hasam elérkezvén szunnyadozó farkamig, melyet nyalogatva, szopogatva igen hamar életre keltett, majd golyóim és környéke is kiemelt figyelmet kaptak, szopogatva, szívogatva, istenien markolászva fokozta élvezkedésem. Kérnem sem kellett hogy hozzáférhessek, mert ahogy kigondoltam, már kérte is hogy csússzak lejjebb és csodás punciját a számra kormányozta, farkam pedig szájával kényeztette tovább lelkesen, bőnyálasan, hosszában, a makkot körbe-körbe nyalogatva. Ezen élvezetek közben én sem tétlenkedtem és pillangóit körbenyalva, majd közé furakodva lágyan, hosszan oda vissza nyaltam, csiklótól a gátig, a csiklónál finoman el-elidőzve, belenyalva barlangjába. Kisvártatva csípőjének mozgásával és finom remegéssel tudatta hogy bizony eljutott örömének csúcsára. Pihenésképpen gumit húztunk és fölém kerekedett, meglovagolt koppanásig eltüntetve, megszorongatva szerszámomat, majd gugolásos technikájával teljes hosszában, lelkesen cirógatta a farkam. Idővel cseréltünk misszi, majd kutyus volt az élvezkedésünk módja, melyben lábaimat kívülre kértem és így jobban helyezkedve élvezhettem barlangjának zegét-zugát. Kértem hogy pucsítson és így még beljebb járhattam élvezkedő táncom, melyet farkam szorításával igen élvezetessé tett, ami el is juttatott fokozódó élvezetek közben a csúcsra. Lassítva még toltuk egy-két percig, levezetve az élvezetet, aztán törlést kaptam, pihegtem és kellemesen elbeszélgettünk.
Időm letelvén zuhanyzás és kényeztető puszik közepette távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ajándékaimmal együtt adtam át, miután megérkeztem. Az asztalra tettem le, szó sem esett róla a randi alatt.
Rózsacsokor
sug83 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tessza egy csodás szerető, akivel minden perc ajándék.
Drága Tessza, köszönöm a Veled töltött kellemes órákat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-07-10) : Tessza lecsúszott és finom franciába kezdett, ami közben bejárta a teljes alfelemet, foglalkozott a golyókkal is, de a legjobb az volt, amikor a gátat nyalogatta és közben finoman verte a farkam. I

(2017-06-28) : Kicsit feljebb emelkedett és két oldalról lentről felfelé végig nyalta a farkam majd kicsit a makkot bekapva megszívta, majd újra egy kör nyalintás. Ezután teljesen rábukott és úgy eltüntette, hogy az orrocskája koppant a hasamon

(2017-05-31) : Azonban Tesszus nem hagyta árván őt sem, torkában teljesen eltűntem több alkalommal is. Mielőtt gyorsan végem lett volna, cserét kértem és számmal és nyelvemmel végigbarangoltam Tesszus formás, feszes testét.

felejthetetlen: 15db
(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

(2017-08-28) : Nf nagyon jó, irányítható, azt nézi neked mi kell, nem pedig azt,h neki mi a kényelmes. Kölcsönösen is töltöttünk el időt, hálás volt érte, így az 1. rész a szájával ért véget, közben kis nyelves játék, szemkontakt...

nagyon jó: 25db
(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

(2017-10-04) : Mindeközben már Tessza le is ért a főnökhöz, így Lynával történő csókok közepette Tesszus szájába kerültem. Már ekkor a mennyekben éreztem magam, és természetesen ez csak tovább fokozódott.

: 22db
(2017-10-13) : Kezdésnek kaptam egy fantasztikus franciát, amelynek során a környékkel is foglalkozott és mélytorkos elemekkel is kombinálta, ez igazán nagyon kellemes volt.

(2017-10-07) : Lefektetett az agyra ahol egy nagyon jo franciat kaptam. A kornyeket rendesen korbenyalta, baromi jol csinalja. Fordulas utan razkodasig nyaltam. Egybol szembol behelyeztuk az ezredest ami ugy tunt ismet megrazkodtatta.

(2017-10-03) : A popó nyalást igazán élveztem, nem csak immel ámmal hanem erősen be be csusszanva csinálta, wooouuuu nagyon jóó volt. Valami ötlettöl vezérelve 69-be fordult, így én is be tudtam vetni a nyelvtudásomat.