A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2017-09-15 16:18:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia.Ahl!Köszönöm szépen a kis beszámolót..Jól leírtad a kis randink részleteit..Pontosan részletesen,kedvesen.Örülök hogy jól érezted magadat..Ez tény hogy nem vagyok az a pornós fajta..Természetesen erre büszke is vagyok..Várlak máskor is..Puszika

Beszámoló Amanda528 +36705553735 90505 szexpartner

Ahl a 2017-09 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, gondoltam, teszek egy próbát. Elsőre sikerült :)
Kedvesen elmondott minden tudnivalót, helyszínről, rózsaszálak mértékéről, nem is csevegtünk sokat.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
13. kerület szívének bal pitvara, a busz egy sarokkal arrébb tesz le. A házak között kicsit kavarogtam (pedig előzőleg megnéztem mapson is), de végül odataláltam. Csendes lakóövezet, parkolóhely van (azt nem tudom, hogy fizetős-e).
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Maga a lakás egy egyszerűen berendezett kis kéjlak, semmi extra, de ahogy mondják, a célnak megfelel. A fürdő tiszta, sokféle tusfürdővel és szájvízzel van ellátva. Maga a tetthely egy pici szoba, benne egy "ágy, asztal, TV".
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mikor megérdeztem, Amanda utcai ruhában fogadott, lófarokban (legalább valakinek legyen olyan...) összefogott hajjal. Átlagos magasságú, vékony nő, formás, tenyérbe illő cicikkel (és popsival), selymes és egyben feszes bőrrel.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 90505 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 90505 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2017-09-15 16:18:28 erotikus masszázs 905055. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2017-09-15 16:18:28 erotikus masszázs 905056. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2017-09-15 16:18:28 erotikus masszázs 90505
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Megérkezésemkor puszival köszöntöttük egymást, bemutatkoztam, majd bevezetett a szobába. Jó sokat beszélgettünk az élet nagy (és kis) dolgairól, magánéletről, ilyesmiről, majd jelezte, hogy akár el is mehetnék fürdeni. Kaptam az alkalmon, nekem fel sem tűnt, hogy már régóta beszélgetünk. Gyors (de alapos, ofkorsz) tusolás után visszaértem, ahol már csak egy szál bugyiban várakozott a kisasszony. Pár perc további beszélgetés következett (ez ilyen randi volt :) ), majd kissé sután nekikezdtünk a dolognak: "mit szólsz a 69-hez? Szeretem ha kinyalnak". Mit szólnék, mit szólnék, én is szeretem, úgyhogy ebben gyosan meg is tudtunk egyezni. Rettentő finom puncija van, egy élmény volt nyalni, és hát amit ő is leművelt a szájával... szuper volt! Semmi torkozás, köpködés, kezezés, harákolás, miegymás, hanem kényelmes, nyálas, rettentő finom szopás - erre mondják, hogy "barátnő feeling" (nyilván ez is barátnőfüggő :) ). Miután kinyalakodtuk magunkat, rákérdeztem, hogy melyik a kedvenc póza, hát a kutyus. Ami nekem is, annak ellenére, hogy az abszolút kivégzős kategória... Pláne egy ilyen formás popsiba kapaszkodni. Így is lett végem egy rövidebb menet során. Letörölgettem magam, leheveredtünk egymás mellé és (minő meglepetés!), újabb beszélgetésbe kezdtünk. Második menet nem volt, nem is igazán igényeltem, illetve mennem is kellett (saját program, Amanda marasztalt még, hiába jártunk az egy óra végénél).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén letettem az éjjeliszekrényre, próbáltam diszkréten elintézni, de mivel végig mellettem állt, így ez nem sikerült túlzottan. Pesti átlag alatt, bőven elfogadható kategória.
Rózsacsokor
Ahl nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amanda egy szép és kedves nő, jól el lehet vele beszélgetni, és persze az ágyban is nagyon jó! Az egész randi egy hirtelen ötletből jött, nem is készültem sehogysem, egy jó beszélgetés és egy kellemes menet lett belőle. Teljesen megfelelő volt, nem nyújtott egetrengető, orditozós, brutális pornót, de nem is vártam el és ő "nem is ilyen". Éppen ezért tökéletes.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 27db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 30db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!