Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-08-30 06:43:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!

Drága vagy, hogy áldoztál az idődből és energiádból, hogy megírd a randinkat :) köszönöm! Boldog vagyok, hogy megismerhettelek és remekül éreztem magam! Lehetne repetázni belőled? :P

Puszik!!

Beszámoló Tessza +36306742613 90195 szexpartner

Lariam a 2017-08 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Jó ideje próbáltam már időpontot szerezni hozzá. Személyes üzenetben egyeztettem vele míg szabin volt.. Jó pár nappal előtte fixáltuk le és VTR-be be is véstem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval közelítettem meg a helyet. Parkolni simán tudtam az utcán, de csúcsidőben biztosan problémás lehet. Közelben van legalább kettő parkolóház, ott van hely biztosan. Érdemes korábban indulni, mert dugó ezen a részen előfordulhat.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Normál pesti körfolyosós épület lakása. Érkezésemkor telefon, ott megkaptam a kódot majd simán elértem az ajtóig, ami kicsit már nyitva volt. Fürdő nagy és külön tusolós,elhúzós függönnyel. /kötelező behúzni a kiírás szerint/. Több fajta szájvíz, tusfürdő elérhető. Szobából több is van, most a jobb szélsőben voltam. Középen franciaágy, a szélre lehet pakolni egy fotelra cuccokat, 2-3 komód a fal mellett.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fekete egyenes haj, zöld (szemek),nyugodt hang, formás és izmos lábak, kisebb mellek, széles csípő és keskeny derék, azaz bomba alak, de főleg a popsi brutál. Szerintem ilyen formás feneket még életemben nem csattogtattam, bármilyen erősen próbálok emlékezni. Nyugalmat árasztott felém mikor megérkeztem. Egy selyem köntös takarta el az egyberészes fekete fehérneműt, ami sok képen is látható. Nagyon tetszett a külseje, a hangja és a kisugárzása is.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 90195 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 90195 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-08-30 06:43:55 erotikus masszázs 901955. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-08-30 06:43:55 erotikus masszázs 901956. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-08-30 06:43:55 erotikus masszázs 90195
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Bementünk a szobába, gyorsan levetkőztem majd tusolás. Utána utasítást kaptam a szájvíz használatához, majd megtisztulva visszahúztam a szobába. Tessza itt már a köntös nélkül fogadott a fehérneműben.
Egy nagyon rövid csókos köszöntés után az ágyra lettem terelve. Tessza lassan lekúszott a testemen és egy igen kellemes franciás kényeztetésbe kezdett. Lágyan puhán kezelget a nyelvével és a szájával miközben izgató hangon nyögdécsel is hozzá. Többször visszaköpi vagy éppen visszacsorgatja az összegyűlt nyálat a szerszámra. Minden területet érintett, ha nem is sokáig, de ebből a helyzetből már nem jöttem ki. Nagyot és urasat élveztem a kicsi szájába.Az utódok papírban végezték, majd kaptam egy tisztogatást is.
Kellemes beszélgetést folytattunk a szünetben a feltöltődés alatt. Mikor visszatért az erőm kaptam egy ismételt szájas felállító kezelést, de most már jeleztem hogy én is szeretnék benyalni a pillangók közé. Nagyon jól nyalható puncija van. Sehol egy apró szúrást sem éreztem rajta annyira puha volt. Nem is kellett sokáig ügyködni míg Tessza el nem élvezett. A mellei jól és gyorsan reagálnak az ingerlésre, de erősen nem szabad csavargatni a mellbimbókat, mert érzékenyek. A punci már nem ilyen bonyolult, ott lehet mindent :)
Mivel nagyon fel voltam izgulva kértem egy gumit és missziben kezdük el az aktusos részt. Közben csókolóztam vele. Igazából már korábban is de nem emlékszem mikor, csak arra hogy nagyon jól csókol és elég sokat is. Lábait a mellkasomnak támasztotta, amikbe tudtam így már kapaszkodni. A misszi után kértem egy váltást és hátulról kezdtem el dolgozni. Itt lehet megcsodálni és markolászni közben a csodálatos popsit és derekat. Alig teltem be vele. Mivel előre megbeszéltük, hogy a popsiba is benéznék majd úgy éreztem eljött az idő. Lassan áthelyeztem magam a másik nyílásba és így folytattuk a szűk popsiban Pár póz még sorra került mind a punciban mind a popsiban, az ágy mellett is hátulról,a komódnál hátulról - az hangos is volt így váltanunk kellett - de végül a szájával mentem el. Éreztem hogy nehezen fogok elélvezni, így egy elég hosszú franciás befejezéssel, amire én is rásegítettem, a szájába helyeztem az anyagot, miközben ÓRIÁSIT élveztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden az alapban van nála, de szólni kell előre ha mindent szeretnénk. Nagyon baráti amit adtam ezért , a megbeszélteknek megfelelően.
Rózsacsokor
Lariam nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tessza egy profi . Rosszul biztosan nem lehet érezni magad nála. Neked akar jót és sugárzik is belőle valami jó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

(2017-07-10) : Tessza lecsúszott és finom franciába kezdett, ami közben bejárta a teljes alfelemet, foglalkozott a golyókkal is, de a legjobb az volt, amikor a gátat nyalogatta és közben finoman verte a farkam. I

(2017-06-28) : Kicsit feljebb emelkedett és két oldalról lentről felfelé végig nyalta a farkam majd kicsit a makkot bekapva megszívta, majd újra egy kör nyalintás. Ezután teljesen rábukott és úgy eltüntette, hogy az orrocskája koppant a hasamon

felejthetetlen: 15db
(2024-04-15) : Ismét belepillantottam a gyönyörű szemekbe (...boszorkány, biztosan boszorkány villant át az agyamon, de nem volt időm kifjeteni, mert ...) és rövid ügetés után, elindult a vágta. Ekkor már eléggé melegem volt,

(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

(2017-08-28) : Nf nagyon jó, irányítható, azt nézi neked mi kell, nem pedig azt,h neki mi a kényelmes. Kölcsönösen is töltöttünk el időt, hálás volt érte, így az 1. rész a szájával ért véget, közben kis nyelves játék, szemkontakt...

nagyon jó: 25db
(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

(2017-10-04) : Mindeközben már Tessza le is ért a főnökhöz, így Lynával történő csókok közepette Tesszus szájába kerültem. Már ekkor a mennyekben éreztem magam, és természetesen ez csak tovább fokozódott.

: 22db
(2017-10-13) : Kezdésnek kaptam egy fantasztikus franciát, amelynek során a környékkel is foglalkozott és mélytorkos elemekkel is kombinálta, ez igazán nagyon kellemes volt.

(2017-10-07) : Lefektetett az agyra ahol egy nagyon jo franciat kaptam. A kornyeket rendesen korbenyalta, baromi jol csinalja. Fordulas utan razkodasig nyaltam. Egybol szembol behelyeztuk az ezredest ami ugy tunt ismet megrazkodtatta.

(2017-10-03) : A popó nyalást igazán élveztem, nem csak immel ámmal hanem erősen be be csusszanva csinálta, wooouuuu nagyon jóó volt. Valami ötlettöl vezérelve 69-be fordult, így én is be tudtam vetni a nyelvtudásomat.