Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-08-17 23:53:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szèpen köszönöm drágám neked,ès várom a következő forró óránkat együtt.Millió csók neked ès addig whats appon termèszetesen a kontaktot tartjuk ahogy eddig is :-D

Beszámoló Rubi +36208005501 89965 szexpartner

syn89 a 2017-08 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tavaly már voltam nála, azóta váltottunk pár üzenetet; majd VTR-en bejelöltünk egy időpontot. Simán ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval közelítettem meg; mivel nemvagyok helybéli ezért a GPS segített, egyébként könnyű idetalálni, sok ingyenes parkolóhely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az Őrs Vezér térhez közeli kis kuckó, ízlésesen berendezve, tisztaság mindenhol, a célnak abszolút megfelel. Fürdő is rendben, puha türcsi, többféle fajta tusfürdő közül választhatsz.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arcra nagyon helyes, tetszett a nézése;) :D Gyönyörű szép nőies vonalak, nem nagy de formás cicik, szép nagy és formás feneke van:) egy falatnyi kis cérnatangában fogadott+ melltartó:)
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 89965 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 89965 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-08-17 23:53:36 erotikus masszázs 899655. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-08-17 23:53:36 erotikus masszázs 899656. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-08-17 23:53:36 erotikus masszázs 89965
Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Elkísért a fürdőig, közbe már tapiztam azt a szép kemény formás fenekét. Gyors besurrantam és letusoltam, majd vissza a baszobába, már az ágyon ülve várt, csak a tanga maradt már rajta aminek nagyon örültem:) Melléhuppantam, símogattam ahol értem, csókoltam, bugyit finoman félrehúztam és elkezdtem ujjazni, tetszett neki a dolog mert eléggé elkezdett nedvesedni a puncikája; majd elkezdte harapdálni a nyakamat és közbe lágyan verni a farkamat, mondanom se kell már vigyázba álltam jóval előtte. Tudtuk mindketten hogy mi fog következni:) megkértem hogy térdeljen le az ágy elé, én elé álltam és rögtön rácuppant a farkamra, először lassan finoman végignyalogatta, majd szépen a tempót fokozva egyre mélyebben bevette; mesterien mélytorkozik....nemvagyok kis méret de gond nélkül koppanásig bevette, végig az ember szemébe néz, jó bőnyállal szopott a kicsike. Egy jó 5-10perc után inkább fekve folytattuk, ugyanezzel a tempóval és technikával cummantott. Legszívesebben így szoptattam volna egész nap, de hamarosan végem lett, hatalmasat élveztem, de mielőtt élveztem ő tövig nyomta a farkam és az egész a torkába ment, egy cseppet se láttam az utódokból, fantasztikus érzés volt. Majd hozott egy kis frissítőt, csak vízet kértem, egy pillanat alatt hozta is, ezután gyors elmentem letusoltam. Egy kis dumcsival folytattuk, nagyon értelmes lány de ezt már tudtam eddig is, remek beszélgetőpartner, akármilyen témát is hoz fel az ember, talpraesett csajszi. Közben azért ment a tipi-tapi, hamar meg is lett az eredménye, az a popó szinte könyörög hogy jól markolja meg az ember, eleget is tettem eme feladatnak:D Csókcsatába kezdtünk, majd ismét a szájába vett, meg kell mondanom....fantasztikusan szopik Rubi, látszik rajta hogy igazán szereti is csinálni. Ezután gyors gumihúzás és először szemből támadtam be, majd ő kerekedett felülre, nagyon jól lovagol, tekeri a csípőjét, lehet közbe markolni azt a csodás seggét, párszor meg is paskoltam közbe, tetszett neki. Majd jött a kedvence a kutya póz, jól bedőlt; fantasztikus látvány egy ilyen fantasztikus fenekű lányt döngetni hátulról. Adtam neki rendesen, csattogott az a popó, nemfogta vissza magát, volt sikoltozás, annyira hogy a vége fele el is élvezett a kicsike. Megkérdeztem hogy mehet-e a popójába, a válasz igen volt. Szép lassan be is csusszant a szerszám, nagyon finom szűk volt, így kezdtem el dugattyúzni de csak finoman, aztán bíztatott hogy mehet ez már tempósabban is, több se kellett nekem begyorsítottam, közben paskoltam/markoltam azt a kemény segget, ezt nem lehet megunni. Így dugtam egy jóideig, majd mielőtt elélveztem volna megkérdeztem tőle hova szeretné, és a válasz az volt hogy a szájába, de most ő szeretné lenyelni. Mielőtt elélveztem kihúztam, gumi le, és gyorsan bekapta, hatalmasat élveztem, az egész a szájába ment, majd egy nyelés után megmutatta h semmi nyoma az utódoknak, hát eléggé vadító:) Pihegtem egy ideig, mintha lekapcsolták volna a villanyt, kimaradt pár perc:)
Még pár szót váltottunk, elszaladtam letusolni, majd búcsúpuszik, jókívánságok és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt a leányzó, tényleg minden benne van az alapban nála, a szolgáltatás minősége messze meghaladja az ajándék mértékét:)
Rózsacsokor
syn89 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismét egy kellemes órát töltöttünk együtt Rubival, az előzőleg kimaradt dolgokat bepótoltuk, de azért meg legközelebbre is vannak új ötleteink. Én biztos visszatérek még, nagyon kedves, aranyos, helyes csaj:) kéretik vigyázni rá

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 37db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 69db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,