Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2017-08-11 18:51:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia drága :)

Köszönöm az értékelést :) Én is nagyon jól éreztem magam veled :)

Várlak vissza sok szeretettel, akár Emesével is közös programra!

Puszillak,
Dóri

Beszámoló Dóri +36204534927 89848 erotikus masszázs

dangeriousdave a 2017-08 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen ment. Kedves hangon tájékoztatott a részletekről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető. Nyugatitól nem messzire fogadja a vendégeit. 4-es 6-ossal menten, jöttem. Parkolásról nem tudok nyilatkozni, de láttam a környéken parkolóhelyet ami fizetősnek tűnt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Voltam már itt 4 napja a barátnőjénél. Akkor is az volt a véleményem mint most: igényes lakás, rendbe tartva. Most egy másik közel ugyanolyan szobában voltunk. Nekem nem hiányzott a klíma, bőven elég hűvös volt a szoba és volt egy ventilátor ami keringette a levegőt a szobában.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha nem kerül szóba az életkora el se hiszem. Nagyon csinos, említette, hogy rendszeresen edz ami pozitív értelemben látszik. Eredeti melleire először azt hittem, hogy szilikonosak annyira szép kerek és feszes, körzővel sem lehetne szebbet rajzolni :D. Kellemesen csalódtam mikor tapintáskor éreztem, hogy eredeti.
1. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 89848 erotikus masszázs
3. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 89848 erotikus masszázs4. Dóri +36204534927 beszámoló 2017-08-11 18:51:39 erotikus masszázs 898485. Dóri +36204534927 beszámoló 2017-08-11 18:51:39 erotikus masszázs 898486. Dóri +36204534927 beszámoló 2017-08-11 18:51:39 erotikus masszázs 89848
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Hason fekve kezdtük. Svéd masszázs elemeket tartalmazott, kevesebb simogatással. Ettől függetlenül teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig. Órás programban kicsit gyorsabban tértünk át a kényeztetésre, így tuti legközelebb ha őt látogatom meg akkor másfél órás programra megyek hozzá. Ez sem az ő sara ennyi fért bele az időnkbe.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Átfordulás után még masszírozott egy darabig majd levette a melltartóját és ott is átgyúrt. Ha hamarabb veszem észre, hogy milyen szép cicijei vannak akkor csúszkamasszázst is kértem volna. Egy alapos kézimunka után gyakorlatilag gyorsan kivégzett a francia tudásával, meg se tudtam szólalni annyira jól csinálta. NFVSZ kértem/kaptam ami teljesen rendben volt. Kicsit túl gyorsan történt az egész, de így utólag nem bánom. Nem említettem neki, hogy fokozatosan gyorsuló franciát szeretem, így ez az én bajom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Órás programra mentem ami elröpült. Először azt hittem, hogy hamarabb akar kirakni, de erről szó sincs csak gyorsan telt az idő a jó társaságban.
Rózsacsokor
dangeriousdave nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagy bajban vagyok, mert nem tudok legközelebb dönteni közte vagy a barátnője között, hogy melyiküket látogassam meg. Mindketten ügyesek természetesen máshogy, mert más karakterek, de nem fog csalódni egyikükben sem az ember ha meglátogatja őket. Én legközelebb mindkettőjükhöz szeretnék menni szinkronra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 4db
(2019-05-07) : A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé.

(2018-11-18) : Masszázs a szivacson történt, lágy simogatásokkal indítva, majd kérésemre a gyengéd változatnál maradtunk. A nyakamat és a hátamat azért jól átmozgatta. Kezemmel folyamatosan kerestem kontaktust, simogattam a lábát

(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

nagyon jó: 14db
(2024-02-12) : Kicsit átbeszéltük, hogy milyen masszázst szeretnék, és kezdetét vette a finom olajos közepes erősségű és cirógatós kényeztetés. Közeledve a félidőhöz már a cicik is szerepet kaptak a műsorban

(2022-10-04) : Masszázs során először a hasamra feküdtem, majd ő levetkőzött (teljesen) és elkezdett maszírozni. Először a lábaimnál majd a hátamon, illetve szépen lassan mindenhol, ahol ért. A masszázs során egyre gyakrabban jöttek, erotikusabb odanyúlások a combomnál, illetve a mellei is egyre többet értek hozzám. Elég nehéz volt a hasamon maradni és megállni, hogy ne forduljak meg, de sikerült elég jól ellazulni, így igazán kellemes volt a masszázs része.

(2022-04-29) : A hátam elég sűrün beszokott állni,meg kitapintott valami csomót is,ezért ott alaposan elidőzött. Fordulás után sok maszírozásban már nem volt részem,mert mire beolajzott,addigra a kezem is kezdett elkalandozni,ezért kértem,hogy szabaduljon meg az utolsó textilektől is,és következzen a csúszka rész.

: 21db
(2024-02-18) : Majd zuhanyzás fergeteges tusfürdö választék.Ha végeztem résnyire nyitva kellett hagynom az ajtott és vissza kisért a szentélybe.A masszázs finom kellemes inkább lazító mint kemény simogató hatott.

(2023-07-27) : Onnan tudja ,hogy kész vagyok. A szobába érve lekerült rólam a türcsi és hasra feküdtem. Közben ő is megszabadult a textiltöl. Bekent olajjal és alaposan átmaszírozott mindenhol. Közben sokszor megkérdezte, hogy jó e. Aranyos volt.

(2023-03-08) : A masszázs során az hasonfekve az egész testemet átmasszírozta ami igazán kellemes volt. Miután megköszöntem kérte hogy forduljak át és kezdetét vette a masszázs izgalmasabb része.