Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-07-30 11:35:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hát szia drágám :-) Elnèzèsed a kèsői reagálásomèrt,de nyaralni voltam ès most láttam csak ,hisz vègre itt vagyok újra az ùriemberek világába :-D Nagyon szèpen köszönöm a fantasztikus 2 órát neked.Ès a kedves ajándèkaid az a virágcsokor valami leirhatatlan gyönyörű volt.Sajnálom hogy másnap nem jött össze,de be kellet potolni neked is az otthon nèlkül töltött perceket a kedves barátaidal :-) Majd mi mèg bepotoljuk triplán ahogy megbeszèltük ès tudod mondtam neked kèszülj mert szèt szedlek ès hmmm...... Millió csók neked drágám

Beszámoló Rubi +36208005501 89611 szexpartner

rolee77 a 2017-07 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy héttel a randi előtt váltottunk néhány levelet. Később kommunikáltunk smsben és telefonon is.
Minden nagyon gördülékenyen ment, igazán kedves és beszédes hölgyemény!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Őrshöz közeli lakótelep. Könnyű megtalálni, parkolás ingyenes.
Bkk csodajárművek hada közlekedik errefelé.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Panel lakás, magas emeleten (lift van). Célnak teljesen megfelel, rend van, fürdőszoba tiszta, tisztálkodó termékek széles választéka. Ropogós törölköző.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek alapján tudtam, hogy mire számítsak! Nem is volt csalódás, talán pozitív értelemben annyi, hogy a cserfes huncutságát nem adják vissza a képek!!! Higiénia az abszolút maximumon mind a lakás látható részeiben, mind Rubinnál.
Arcra nekem tetszett, sokat mosolyog és ahogy rám nézett csábosan.....
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 89611 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 89611 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-07-30 11:35:02 erotikus masszázs 896115. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-07-30 11:35:02 erotikus masszázs 896116. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-07-30 11:35:02 erotikus masszázs 89611
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Megérkeztem a megbeszélt időpontra, ott még hívtam a kapukódért és könnyedén be is jutottam.
Az ajtó mögött megbújó tünemény abszolút megfelelt az elvárásoknak, sőt a mosolykombóval együtt egy kifejezetten kellemes látvány fogadott!
Szerény ajándékaim átadása után máris nyelves csókokat váltottunk, közben próbáltuk a progit megbeszélni. Vetkőzés és zuhany, mert a nadrágom már szűknek bizonyult!
Mivel én nem szeretek tervezni, javasoltam, hogy csak sodródjunk az árral....
Lekerültek a fölös darabok mindkettőnkről és onnantól nem volt menekvés a kezei, ajkai és mellei közül, amit egy huncut mosoly közepette közölt is velem! Szó szerint a rabja voltam két teljes órára!
Nem teljesen emlékszem minden történésre sorrendjében. A franciája változatos, hol csak szájjal kényeztet, hol rásegít kézzel picit. Mélytorok nekem elég mély volt, átlagos méretem eltűnt többször is az ajkai között, csorgott ott nyál is mindenhová. Megkóstoltam én is odalent miután végig kényeztettem az odavezető utat. Fincsi, illatos puncsival volt dolgom, de az ügyetlenségem miatt nem hiszem hogy csúcsra jutott volna. Aztán kisebb nagyobb képszakadások, miután elkezdett lovacskázni és elmerültem az érzésben és csókjaiban miközben a ringó cickókat bámultam. Volt még misszi, kutyus, több francia, 69 és még sok finomság. Kétszer sikerült, közben beszélgettünk, simogattuk, csókolgattuk egymást.
Majdnem ki is futottunk az időből, ami szerintem nem is lett volna baj ha nem jött volna utánam valaki.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe, az alapban lévő dolgok széles választékából szerintem mindenki megtalálja amit szeretne.
Ár-érték arány picit átlag alattinak is mondható! Kéretik vigyázni rá!!!
Rózsacsokor
rolee77 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Másnapra rögtön be is jelentkeztem újra!!! (Az én másnapos állapotom miatt mondtam le).
Biztos, hogy még visszamegyek, mert még "Nem végeztünk egymással"!!!
Abszolút a vendégért van és sokmindenre nyitott szerető!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 37db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 69db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,