Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-07-17 16:21:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szèpen baba arcúm :-) Nagyon örülök,hogy jól èrezted magad(ez kölcsönös) termèszetesen várlak bármikor szeretettel vissza az èn kis kèj "labirintusomba" akkor már lehet mèg babáb lesz az arcod (tudod) :-D ;-D Puszika neked addig is .

Beszámoló Rubi +36208005501 89376 szexpartner

Csiszokpirkefogó a 2017-07 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Régebb óta a kedvencekben szerepelt és most úgy alakult, hogy gondoltam arra kalandozok. Vtr-en váltottunk pár üzenetet egyeztettük az időpontot és mehettem.
Megközelítés
Gép erejű járműnek látszó tárggyal közelítettem meg a helyszínt. Parkolni lehet ingyé a ház előtt, mellett, tehát aprót nem kell vinni. Örs vezér közel van gondolom jár arra tömeg is. Rendőr konténer jó tájékozódási pont.
Helyszín
Felújított panel fölsőbb emeletén van a rendelő. Panellakás (mily meglepetés) tehát nincs a Festetics kastélyba nyíló térkapu. Kicsit zegzugos a lakás, labirintus szerű. Kifelé jövet el is tévedtem picit, de ez betudható annak, hogy apuka nem volt postagalamb, és megszédített vendéglátóm szép mosolya. A lakásban félhomály uralkodott, ami csak addig zavaró míg a szem meg nem szokja a kinti világosság után. A fürdőszoba világos, tiszta. Van benne kád a zuhanyzáshoz. Vannak tusfürdők, szájvíz, kilépő, s még törülköző is jutott. A szobában franciaágy, szék a ruháknak, diszkófény. Melynek irányán picit lehetne változtatni, mert egy egy póznál ha belepislant az embör akkor kiég a retinája. De ki vagyok én, hogy feng shui tanácsokat adjak. Amire kell arra megfelel a lakás, s a vendéglátó a lényeg.
Rubi külseje
Telt, formás, keményhúsú leányzó. A képek nem hazudnak. Nagyon szép a mosolya. S végtelenül kedves volt velem. Ez biztos azért volt, mert roppant megnyerő baba arcom van s igyekeztem tisztelettel bánni vele. Szép fekete szemek, hosszú haj. Egy két tetoválás. Diszóban simán rárepülnék egy zaftos éjszaka reményében.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 89376 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 89376 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-07-17 16:21:37 erotikus masszázs 893765. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-07-17 16:21:37 erotikus masszázs 893766. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-07-17 16:21:37 erotikus masszázs 89376
Action
Megérkezés, puszi, puszi. Szobába be. Ruháktól megszabadulás, ajándékozás, törülköző felmarkol, fürdőbe el. Mosás, szárítás, öblítés kímélő üzemmódban. Szobába vissza. Csókolozás, finoman, közben kézzel a gömbölyű formák felderítése. Enyhe nyomás a vállra és már ül is le az ágy szélére. Ügyes lány. "Ezt akarod?" kérdéssel, mosolyogva már veszi is a szájába nemesebbik részemet. Szopogatja, nyalogatja. Foglalatoskodik a környékkel is egy kicsit. Aztán négykézláb parancsol az ágyra. Mi a...? Nyelvét már fúrja is az ánuszomba. Érdekes, de nem veszem föl egyelőre a kedvenc listámra. Nyalakodik de nem sokáig hagyom. Térdelek és úgy franciázik, közben a szép kemény kerek seggét markolászom. Fölállok az ágyra, megfogom a fejét és úgy mozgok a szájában. Mélyen beveszi, de a garaton nem csúszok át. Lefektetem, fölébe kerülök és dugom a száját. Amikor nem én mozgok, akkor ő mozgatja a fejét. Néha kienged a szájából és a farkam oldalát csócsálja. "Lógassam le a fejem?" kérdi. Ohohóó... Lehet ilyen kérésnek ellenállni? Lelógatja, a fejéhez állok és dugom a száját. Szopik mint a kisbornyú. Tarthatatlan állapot, fél szemem a a vekkerre. Ideje befejezni sajnos. Felállok az ágyra belekapaszkodok a fejébe és telelövöm a száját. Kicsit még szopogat, hagy lenyugodni, nem rohan el. Törölgetés, beszélgetés, ivás, zuhany, öltözködés, könnyes búcsú, husss. Mese vége. Jóéjszakát gyerekek.
Elszámolás
Fél órát voltam. Roppant baráti. Bővebb infoban szereplő ajándék. Előre letettem jószándékom jeleként, hogy megolvashassa míg zuhanyzom, s ott is maradt szóba nem került.
Rózsacsokor
Csiszokpirkefogó nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Sajnos most csak fél órája volt rám, pedig nem szeretek kapkodni. Ismerkedős fél órának, mintavételezéshez tökéletes volt. Szerintem fogok még arra járni, ha ő sem bánja. Nagyon kedves, odaadó nőt ismertem meg személyében.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2017-07-17 17:44:51
ez tokeletes megjelenitese volt egy feloras talalkozonak. Latogatasra biztato! Kosz erte.
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 40db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 66db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,