Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-05-21 02:38:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drágám ;-)
Köszönöm szépen ezeket a kedves sorokat.Örülök hogy Nagyon jó élményt nyújtottam neked.Én is nagyon nagyon jól éreztem magam a társaságodban.Nagyon kedves és aranyos szerető vagy! Imádtam a randink minden pillanatát :-)
Várlak vissza máskor is (bármikor) egy felejthetetlen szeretkezésre!
Sőt ha tehetem ezt még szeretném fokozni ;-)

Imádlak :-)

Sok csók és ölelés!!! :-)

Beszámoló Rubi +36208005501 88188 szexpartner

tucci a 2017-05 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Elsőre nem vette fel, pár percen belül megcsörgetett és tudtunk beszélni. Kedves, jókedvű volt a telefonban, címet, időpontot és ajándékot egyeztettünk, utóbbit nem is én kezdeményeztem, szóval hatékony beszélgetés volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, de azt hiszem láttam trolit a közelben. Nagy panel épület, két oldalról van bejárat, gondoltam az árnyékos oldalon parkolok le. Rengeteg hely volt és szerintem hétköznap is ingyenes. Telefon, ekkor kaptam kapucsengő számot. De nem nyert, mert csak a másik bejáraton tud felengedni. Kb. 1 perc volt átkerülni a jó oldalra, úgyhogy nem volt különösebb fennakadás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kényelmes lakásnak tűnik, alacsony, nagy 2-3 személyes ággyal. A tetthely kicsit sötét, de gondolom ezen igény szerint lehet változtatni, nekem nem volt ilyen igényem. A fürdőszoba is rendben volt, sok fogassal, úgyhogy a ruháimat itt is hagytam. Zuhanykabin (végre nem kádban kellett bűvészkedni). Nem láttam túl széles tusfürdő választékot, legalábbis a kabinban kétféle volt, de az legalább jó, én a legegyszerűbbet választottam. A törülközőnek is örültem, mert kényelmesen derékra lehet venni, és jól is szívja a nedvességet.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Eleve azért Rubit választottam, mert kicsit husibb, és a képek azt sejtették, hogy az arca is kedves. De arra nem voltam felkészülve, aki az ajtóban fogadott. Nagyon durván megfog az első pillanattól! Az arca pajkos, mosolygós, a szeme gyönyörű, a kevéske smink és kevéske ruha is jól áll rajta. Az én szememnek nem feltétlenül arányosak az idomai, ciciben lehetne erősebb, de az ilyesmi engem nem zavar. Nagy popsira, és jól markolható testre vágytam, és ezt meg is kaptam. Emellett Rubinak olyan kisugárzása és beszélőkéje van, hogy a küszöböt átlépve el is felejtettem, hogy ilyenkor zavarban szoktam lenni :)
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 88188 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 88188 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-05-21 02:38:19 erotikus masszázs 881885. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-05-21 02:38:19 erotikus masszázs 881886. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-05-21 02:38:19 erotikus masszázs 88188
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nagyon jó társaság Rubi, vannak olyan bemondásai amitől az embernek hamar jó kedve lesz, de ez nem azt jelenti hogy elvicceli a dolgot, egyszerűen csak jó fej. Ölelkezős együttlétet terveztem, úgyhogy ezzel is kezdtünk, a csók ekkor még csak úgy mutatóban volt, nyelv nélkül. Többnyire rám hagyta a kezdeményezést, inkább érdeklődött, hogy szeretnék-e mást, vagy folytassuk amit elkezdtünk :) Leült az ágyra, elé álltam, és már a szájában is voltam. Jó, hogy alacsony az ágy, kényelmesebb így mindkettőnknek. Finoman csinálta, kéz nélkül, tövig eltüntetve a szerszámot. Amikor úgy éreztem, hogy elég kemény vagyok, mindketten az ágyra feküdtünk, és újabb csókok mellett simogatásokkal még feltérképeztem a testét, cickókat, fenekét, combokat, punciját, mindent, amit kézzel elértem, aztán megkértem, hogy lovagoljon meg. Imádtam nézni közben, és imádtam, ahogy finoman mozgott rajtam, lassan ahogy kértem, néha kicsit én is rásegítettem, aztán mielőtt végem lett volna, kértem, hogy váltsunk vissza franciára, és szeretném az első kört az arcán befejezni. Hanyatt feküdt, fejét az ágy széléhez tette, én pedig félig az ágyon térdelve újra a szájába hatoltam. Ezúttal kicsit én is rámozogtam, közben élveztem teste látványát, simogattam, és nem tudtam megállni, hogy ráhajoljak kicsit, így mialatt kézzel a punciját is újra elértem, nagyon enyhén a száját dugtam, és ez meghozta eredményét. Csodás szemeire vigyázva, termékemet Rubi arcára vezettem, majd egy pár pillanatra vissza forró ajkai közé.

Ezután jókedvűen megtörölköztünk, és egymás mellé feküdve beszélgettünk kicsit. Vagy nem is kicsit. Megnyugtató, legalább is számomra, amikor két esemény között értelmesen lehet beszélgetni, és Rubi ebben jó partner.

A másik jó pont, hogy Rubi kérdezett rá, hogy mehet-e a második kör, mert én hajlamos vagyok erről megfeledkezni. Én maradtam hanyatt fekve, ő pedig ismét franciával kezdte felépíteni a szükséges vérellátást. Mivel képei alapján már régóta vágytam a testére, és mivel előben meg még kívánatosabb, kértem, hogy 69-ben folytassuk, így alkalmam nyílt csodás punciját megkóstolni, sőt, konkrétan számba venni, mivel izgalmas adottságokkal rendelkezik. Itt legközelebb bizonyosan több időt el kell majd töltenem :) Miután időközben elértük a megfelelő állapotot, átfordultunk, hogy hátulról támadhassak, Rubi lehasalt, fenekét magasra emelve felkínálta magát, én pedig nem is várattam. Felváltva dugtunk, olykor csak belekapaszkodtam a fenekébe és közös erőfeszítéssel diktáltuk az tempót, olykor lelassítva, testét simogatva igyekeztem minél mélyebbre hatolni kelyhében. Bárcsak tovább tarthatott volna, de közelgett a vég, így újra hanyatt feküdtem, és amíg kezemmel próbáltam Rubi minél több testrészét magamévá tenni, ő a szájával ismét magáévá tette az anyagomat, és élvezés után is párszor magába szívott. Végül egy gyors zuhany, és néhány csók kíséretében távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szerintem átlag alatt van, a telefonban csak a mértékről esett szó, én érkezésemkor letettem a legközelebbi szekrényre, és mivel nincs extra, egyszerű történet.
Rózsacsokor
tucci nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Elég régen kinéztem már Rubit, és voltak vele kapcsolatban konkrét elképzeléseim, és ezek elég jól bejöttek. Már ami belefért egy alkalomba, mert még mindig vannak vele terveim :) Nagyon együttműködő, és sok a lehetőség, úgyhogy nagyon bejött.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 40db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 66db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,