26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
Kingus szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Kingus

+36703061615

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-05-16 12:54:16

GeorgeBest
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Kingus reagálása

Kedves GeorgeBest!

Köszönöm ismét ezt a fantasztikusan megírt beszámolót! Soraidat olvasva ismét felébredt bennem a vágy, amit -most már mondhatom- nem csupán hetek, hónapok, hanem évek óta ébresztesz fel bennem. Minden egyes találkozónk során. Hamarosan ismét találkozunk! :)

Legyen szép napod


Kingus

Szexpartner beszámoló Kingus Budapest 2017-05-16

Egyeztetés
Az első randink lassan két évre nyúlik vissza és azóta is sok látogatást tettem Kingus kéjt kínáló nyílásaiban. Azt gondolom, hogy nagyon egymásra hangolódtunk, hasonlóan szeretjük a kemény, mocskos szexet. Az utóbbi időszak visszafogottabb megjelenésem után tegnap reggel bevillant a találkozás lehetősége, nem utolsó sorban a kínálkozó popsis program okán. Az sms-re azonnal jött válasz és kicsit átrendezve a napját, talán a közös orgiáknak köszönhetően, szorított nekem helyet.
Megközelítés
Kb. másfél éves azonos hely történ működés után kicsit odébb költöztek, amit XI. kerületi rajongók jól ismerhetnek. megjegyzem, ahogy Kingus élvez, csodálom, hogy a lakótömb eddig bírta. A parkolás közepes, bár én azonnal találtam helyet, a tömeg talán neccesebb, mert kissé távolabb esik a főútvonaltól.
Helyszín
Új építésű ház, és mint ilyenekbe, általában diszkrét a bejutás, nincsenek unatkozó nyugdíjasok. Lift, folyosó, bejutás. Nagy nappali, két dolgozó szoba, neki és a kolleganőnek. A szoba mindennel el van látva, ami kell. Nagy strapabíró ágy, kis asztal a bornak, inas a ruháknak, sőt még egy kis tükör is van a szekrényen.
Kingus külseje
A képek és a paraméterek visszaadják a valóságot! Kingusban egy vékony, magas kisportolt testű hölgyet ismerhetünk meg. Mint sok már hölgy, ő sincs megelégedve saját magával, így egy kis plasztika nyoma látszik rajta itt-ott, ami abszolút nem zavaró. Karakteres, nekem nagyon tetsző arc, fekete hajzuhatag, amelyek lekerülésére az aktus utáni zuhanyzásnál érdemes figyelni, mert nekem előszeretettel tekerednek a farkamra.

Action
Zúzós dugásra jöttem és szerencsére Kingus is arra készült, a popsit előre lebeszéltük. Jól ismerjük egymást, tudom, hogy Kingust hogyan lehet kielégíteni és ezt el is várja tőlem. Viszonylag állandó sorrenddel építjük fel a programot, de most Kingus jelezte, hogy új elem került a repertoárba, a fojtogatva élvezés.
Egy rövid eszmecsere, majd gyors fürdés, közben találkoztunk a kolleganővel, akinek épp volt szabad fél órája. Próbáltam beinvitálni erre az időszakra, de kemény hétvége miatt ezt most udvariasan elhárította. Sebaj, Kingus bejött valami fekete csipkés ruhában és már rám is ugrott és csókolt, mint egy régen látott szeretőt. Mondta, hogy akció mentes hétvége után van és már nagyon kívánós.
Aztán lekúszott a farkamig és be is kapta tövig. Féltávnál, a melleimet harapdálva jelezte, hogy ő is rászokott és ezt valamikor meg is tettem neki, de már nem tudom pontosan, hogy mikor. Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél. Viszonylag gyorsan le kellett parancsolnom onnan, míg az a szégyen nem ér, hogy 2 perc után szájba lövöm….
Cserét kértem és elkezdtem Kingus puciját kinyalni. Jól megtanított rá, mivel nem a szokványos technikát igényli, én, meg mint a szorgalmas kisdiák, úgy is fogtam neki. Kingus élvezése megér egy komoly fejezetet, mert ha nem tudnám, hogy az én punci nyalásomtól adja ki ezek a hangokat, azt gondolnám, hogy nyúzzák. Már az elejétől jelzi, hogy tetszik neki, közben teljes átéléssel remeg a teste. Most nem kellett sokat dolgoznom rajta, hogy bekövetkezzen a várva-várt üvöltés. Ráadásul kaptam egy akkor taslit, amitől magam is meglepődtem, szerencsére nem az arcomat érte, mert akkor komolyan magyarázkodnom kellene egyéb helyeken…. Lehet, hogy egyszerűen csak rá akarta nyomni a fejemet a puncijára….
Rátértünk a nap fénypontjára, Kingus popsijának megdugására. Egy kis párna a derék alá, egy kis síkosító ide-oda, majd farkam be az alsó nyílásba. Először finoman, majd bejáratás után tövig. A lábak „V” betű formában felemelve, kezeimmel tartom őket, ütemesen döngetem a popsit, Kingus meg simogatja a puncit. Már ez a látvány vég közeli állapotba hozott, de mivel Kingus így nem tud elmenni, szintén egy bevált módszert kellett alkalmazni. Kihúztam a farkamat, a kezemmel merev állapotban tartottam, közben Kingus maszturbált előttem, én meg gyönyörködtem az elém táruló látványban és vártam a felszólítást, hogy mikor dughatom vissza a popsiba. Eljött a pillanat és Kingus szólt, hogy szorítsam meg a nyakát is. A lábak a magasban, farkam a popsiban tövig és mindkét kezemmel markoltam Kingus nyakát, aki úgy élvezett, hogy szinte leüvöltötte a hajamat.
Nagy szerencsémre nem mentem el és mivel a popsi érzékennyé vált óvatosan kihúztam és egy kis pihegés után kértem, hogy hadd élvezzek a szájába. De aztán az órára pillantva, láttam, hogy még jócskán van időnk így aztán a végére még beiktattunk két „lájtosabb” pozíciót. Először nyeregbe pattant, majd hátulról támadta és mindkettő nagy élmény! Alulról látszanak a szépen plasztikázott cicik, hátulról meg szépen ringó izmos popsi, mit Kingus szintén plasztikáztatni akar, de én minden erőmmel igyekeztem lebeszélni erről. Itt még Kingus kicsiholt magának egy orgazmust kezecskéivel, ügyes lány!
Aztán csak bevégeztetett. Feltérdeltem, Kingus alám, kitátotta a száját és nem kellett több 2-3 húzásnál, már szálltak az utódok mindenfelé. Kingus kérésére ezeket szétcsókoltuk, majd csapzottan, totálisan leizzadva lehuppantuk egymás mellé. Egy kis csevej a magánéletről, majd kényszerű távozás, mert a megpendített hosszabbításra nem volt lehetőség.
Elszámolás
Szóra sem érdemes! Igazából mondott valamit abszolút arányban áll az átlaggal és egy magasabb csokrú popsival.
Összkép
Az az igazság, hogy rendszerhiba miatt jelenleg 8 Istennő beszámolóm van és Kingus nagyon örült, hogy egy régi felejthetetlent átminősítettem. Az nem az én érdemem, de ez most tényleg Istennős lett! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki keményebb, pornósabb meneteket kedveli!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-02-02 17:15:28
Erre csak azt lehet mondani, hogy Gratula GeorgeBest-nek. Kingus tényleg egy Istennő! :)

2017-06-08 06:57:21
Ez tényleg nagyon jó találkozó lehetett ! Jól meg van örökítve!

2017-05-21 13:13:38
Igazán élvezetes írás. Eddig csak a képei alapján került a kívánságlistámra, most már az olvasottak is oda kvalifikálják. Remélem mielöbb a kívánságlistámról a kedvenceim közé avanzsál!

2017-05-19 16:50:14
Bakker! Ilyet én is akarok!!! Ez király lehetett! Hívom is a jövő héten Kingust!!!

2017-05-17 23:36:03
Basszus, remek élményben lehetett részed, most egy kicsit elfogott a sárga írigység, még a pofon ellenére is! Köszi!

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2015-10-14) : Én négykézlábra ereszkedtem, Álom masszírozta a prosztatámat, Kingus pedig alán feküdt és szopta a farkamat. Aztán kezembe vettem az irányítást,

felejthetetlen: 10db
(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

nagyon jó: 18db
(2018-11-22) : Nagyon ügyes, eléggé mély de nem megy torokra a technikája, puha sehol nem karcos, bő nyálas és a környéket is csókolgatva kezeit is használva ügyködött az alfelemen. Rákérdeztem, hogy egy kis kölcsönösség is bele tud e férni a fél órában

(2018-07-16) : Ezután helycsere és hátamon fekve elkezdte bűvölni a rudat, bekapja teljesen, ami nem kis teljesítmény mondta is de hosszú vagy:) és cuppogós hangon engedi ki a végén.

(2018-01-17) : Alaposan körbenyalt minden elérhető részt, majd megmarkolta a kolbászt és finoman engedte a szájába. Imádtam az egészet, tökéletes volt a lágysága, ahogy fogta és ahogy a száját húzogatta rajta.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,