Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszazs

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-04-10 22:31:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Patrik,

ezúton köszönöm a látogatásod, és hogy megírtad élményeidet! (Ami persze meglepetésként ért)
Jólestek a szavaid rózsaszín kis lelkemnek ;)

Az a fura masszázstechnika, amiből ízelítőt adtam, a yumeiho volt ;)

Örülök, hogy találkoztunk, és megtisztelnél egy újabb látogatással :) :* ki tudja, hova fajulnak a dolgok! ;)

Visszavárlak,

csók,

Viki

Beszámoló Viki masszazs +36205755786 87421 erotikus masszázs

Patron-Patrik a 2017-03 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszazs hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Most sem tudtam előre tervezni, így a szokásos módon amikor a közelben jártam, és úgy alakult, hogy van egy kis időm próba-szerencse alapon felhívtam Vikit. Szerencsém volt! Negyed óra múlva már ott is voltam. Ha erre nem öt csillagot adnék, akkor nem érdemelném meg, hogy valaha bárki felvegye a telefonomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már voltam a helyszínen, ezért nem is kellett külön kérnem az eligazítást. Nem a ház előtt, de a közelben mindig van parkoló, mondjuk fizetős. A parkolótól egy minimális sétával érhető el a ház bejárata.
BKV-val sem lehet túl bonyolult, kis sétával elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Azon túl, hogy Viki milyen (amit a következő részben fogok leírni) az egyik oka annak, hogy őt választottam az a helyszín, mivel már tudtam, hogy mi fog itt várni. Most is csak azt tudom írni, amit korábban már írtam ezzel a helyszínnel kapcsolatban, hogy nagyobb a tisztaság, mint nálam, pedig nem lepukkant kégliben lakom. Maga a ház is teljesen új, a lakás a célnak megfelelően van berendezve, méghozzá nagyon igényesen. Eddig két szobához volt szerencsém, ebben is már jártam, fotel, szobainas, polc biztosítja a készülődés komfortját, a tatami a masszás nyugalmát, kellemes zene az ellazulást. A fürdő higiéniája professzionális. Lehet, hogy azt szeretnék a lányok, hogy ezt ne vegyük észre, de nekem nagyon pozitív, hogy minden vendég fürdőhasználata után hallani a sziszegést, ami minden bizonnyal a fertőtlenítést jelenti. Ez annyi idő alatt megvan, hogy az ember végez a maradék törölközéssel a szobában, szóval csak pozitívum.
Viki masszazs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki fehér ruhás képei a megjelenés napján felkeltették az érdeklődésemet, azonnal a kedvencekbe került. Gyengém az ilyen elegáns, formás, természetes szépség. A kedvencekben még előbbre került, amikor Flóránál tett látogatásomkor szóba kerültek a kolléganők, és ő külön kiemelte Vikit, hogy milyen kedves. A ruhás képek sejtetése a valóságban csak fokozódik. Most elolvastam egy előző beszámolót, ami azt írja, hogy felülről súrolja a 32 évet, hát szerintem pedig nagyon fiatalos, persze nem 19, de a kornak csak a jó oldala érződik.
Csinos kis köntösben, vagy valami hasonlóban fogadott, ami azért már láttatta azt, mire számíthatok, elegáns, formás, természetes szépséggel találkoztam. Kézbe illő formás cicik, kerek popsi, vékony derék. Szép haj!
1. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 87421 erotikus masszázs
3. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 87421 erotikus masszázs4. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-04-10 22:31:10 erotikus masszázs 874215. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-04-10 22:31:10 erotikus masszázs 874216. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-04-10 22:31:10 erotikus masszázs 87421
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Fürdés után már a tatamira fekve vártam. Kérdezte, hogy van-e valami kívánságom, de én inkább rábíztam magam, ami jó döntésnek bizonyult. Hátamon kezdett, szépen fokozatosan felmérte a helyzetet, hogy milyen részeken van szükség kezelésre. Volt tennivaló... Teljesen professzionális technikával ment végig a zűrös területeken. Jeleztem is, hogy nem a rossz kedvem miatt, hanem azért nem beszélek, mert átadtam magam az érzésnek. Lapocka alatti rész és a nyak masszírozása volt számomra különösen jó, de még a derekam, oldalam is kapott kezelést. Kar, láb sem maradt ki, teljes masszázst kaptam, amit az is jelez, hogy nem folyamatosan figyeltem a tükörben, bár lett volna mit, hanem néha teljesen elengedtem magamat, még a szememet is becsuktam.
Ja, a nézegetésről jut eszembe, hogy azt nem említettem az elején, hogy a melltartó azonnal lekerült, a bugyi az elején fennmaradt, de elég vicces volt, hogy rövid idő után felpattant, hogy ha nem gond, akkor levetné a bugyit is, mert kényelmetlen. Szerintetek zavart? :)
Most van egy kis időugrás, a kényeztetés utánra, mert hatalmas szerencsém volt, mivel amikor lejárt az időnk, akkor éppen érkezett egy kolléga, így az fürdő foglalt lett. Ekkor kaptam egy olyan különleges masszázst egy speciális technikával, amit még életemben nem kaptam. (Sajnos a nevét elfelejtettem.) A karomat, lábaimat lazította ki pár jól irányzott húzással, rántással, ütéssel. Elképesztő élmény volt. Köszönöm a kollégának, hogy jó időben érkezett! Vikinek meg azt, hogy ilyen kedves volt, hogy aktívan töltöttük el a várakozást.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi levezetés volt a kényeztetés, de nem azonnal belecsapva, hanem kezdődött egy csúszkával. Formás kis cicik simogattak. Mivel első alkalommal voltam Vikinél az elején óvatosabb volt a hangulat, de azért apró puszikat elhelyeztem a cicikre, vállára. Az ágaskodó testrészem a csúszkát akadályozta, többször ütést mért Vikire, így kezelésbe vette. Kellemes simogatás, tekerés, csavarás, lassítás, gyorsítás volt a repertoárban, közben gyönyörködés, simogatás volt az én "feladatom". Kedvenc pózomra is sor került, amikor formás popsija, puncija került a szemem elé, ő az ágaskodó felé fordulva foglalkozott vele. Óvatos punci simogatásokkal fokoztam a hangulatomat. Szoktam mulatni azokon, akik arról számolnak be, hogy milyen jók voltak, és élvezte a másik fél is kényeztetés részt, de Viki mozgása tényleg olyan volt, mint akinek jó, hogy valakivel ilyen jót tesz. (Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy milyen jól simogattam, mert az tényleg csak minimális volt, és csak a saját gyönyörködésem kiterjesztése volt egy további érzékszervre.) Ekkorra már teljesen eltűnt a kezdeti visszafogottság, lazák voltunk mindketten.
Jól érezte, hogy mit, hogyan kell tennie, hogy folyamatosan jó legyen, és akkor legyen vége(m), amikor vége kellett, hogy legyen. Cicijére sikerült örülnöm, utána kedvesen simogatott, hagyott lepihenni, tisztálkodni.
Ez után jött a mázli bónusz, amit az előző részben leírtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre nem is kérdeztem, annyira gyorsra sikerült az egyeztetés. Utólag történt az elszámolás, mivel nem emlékeztem pontosan a helyi mértékre, ezért kénytelen voltam rákérdezni. Az extra felvonást felfele kerekíttelenítéssel köszöntem meg.
Rózsacsokor
Patron-Patrik nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A profi fő felvonásnak és a ráadásnak köszönhetően a masszázs részről csak annyit mondanék, hogy azon kezdtem el gondolkodni, hogy miként lehetne esetleg csak masszázsra jelentkezni, mert azért a kényeztetős csomag ajándékát nem engedhetem meg magamnak túl sűrűn, ilyen masszázs meg jól jönne rendszeresen.
Persze ez nem azt jelenti, hogy a kényeztetés nem lett volna nagyon jó, de külön-külön is nagyon jó élmény volt.
Apróság, de nagyon kedves volt, amikor az öltözködéskor visszajött, -már ruhában álltam- és kedvesen megpacskolta mellkasomat.
Puszival búcsúztunk, én egy nagyon jó összbenyomással távoztam, hogy használjam a szekció címét a szövegemben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról


2017-04-11 21:01:59
Írásod tartalma, a Hirdető külseje fejezet kivételével, jól részletezett és sok hasznos információt tartalmaz azok számára, akik még Vikit nem ismerik. Összegezve, kedvcsináló élménybeszámoló, mostani munkásságod.

2017-04-11 19:32:33
Jó az Írás...de akkor sokat Mulatsz...mert vannak itt páran akik nem önzőek és szeretnek adni a Hölgyeknek!!

2017-04-11 12:18:44
Lehet, hogy mulatsz rajta, mert ilyenben még nem volt részed, de valóban létezik, hogy a kémia túlontúl is működik két ember között... Majd egyszer talán te is megtapasztalod.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

(2022-11-07) : Visszafelé már a mellével masszírozott, így a farkamat már rendesen megmasszírozta a mellével. Majd kézre váltott és lingam királynőket megszégyenítve vett kezelésbe, erről pedig átváltott egy olyan franciára, amellyel a farkamat a makkomtól a golyókig végig ápolta többször oda és vissz

nagyon jó: 15db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-07-11) : Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett.

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.