Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-04-07 08:49:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Loverdose ! :)

Nagyon örültem hogy ismét találkoztunk :) Kellemes meglepetés voltál :)))
Nagyon nagy élménnyel olvastam a beszámolódat , nagyon jól eset :) örülök hogy jól érzeted magad nálam :)

Sok-sok puszi a következő találkozásunkig :)

Beszámoló Tia +36307539086 87373 szexpartner

Loverdose a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonos kapcsolatfelvétel történt, szerencsére néhány kicsengés után felvette. Sajnos aznapra már nem, de másnapra sikerült fixálnunk egy baráti időpontot. Kislányos, csivitelős hangja van, de nem voltunk egymásnak ismerősök hangilag. Persze később kiderült, hogy már behatóan ismerjük egymást, csak utolsó találkozásaink óta eltelt legalább egy év, így közös szaftos élményeinket már befedte a könyörtelen idő homokja.
Megadta a címet, és én türelmetlenül vártam a másnapot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egy a Kálvin térhez közeli helyen van a rendelő. Tömegközivel nagyon egyszerű az odajutás a 3-as metró közelsége miatt. Én villamos, gyalogos kombóval mentem. Sajnos a parkolásról nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ha nem is elaggott, de eléggé viseletes bérházban van az iroda. Körfolyosós, belsőudvaros megoldásra kell felkészülni. A jó hír viszont az, hogy nincsenek leskelődő, mindent tudó pillantású öregasszonyok, akik kéjesen vigyorognak miközben a szerencsétlen makker megpróbál eljutni a kiszemelt célponthoz. (Legalább is így képzelem el..) Nekem aznap szerencsém volt.
Belül teljesen rendben van a kuckó, bár akkor éppen hárman rendeltek, így kellett némi szervezés a mikor ki-mit-hol csinálhat témakörben.
A fürdőben függönyös zuhanyfülke, nagyon sokféle szappannal. Igényes kis fehér száraz kilépő, szájvíz, vastag törülköző.
A szoba meglehetősen tágas, kellemesen bebútorozva. Lepakoláshoz egy kényelmes kis párnázott padocska szolgál. Ezen kívül van legalább egy, nagyon hasznos fotel, kényelmes nagyméretű ágy.
Jól éreztem itt magam.
Tia külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Mikor ajtót nyitott, szinte egyszerre szólaltunk meg. „Hiszen én ismerlek téged!” Aztán elnevettük magunkat, és instant feloldódva csivitelni kezdtünk. Őszintén örültem a viszontlátásnak.(úgy tűnt, hogy Tia is).
Külsőleg mit sem változott. Ugyanaz a nemes tartású, nőiesen formás mosolybomba, mint régen. Gyönyörű természetesen telt, de mégis előre néző cicik, vékony derék, és olyan gömbölyű popó, hogy a számat önkéntelenül is nyalogatni kezdtem.
Az arca inkább ovális, a haja vörösre van festve és vállig ér. Nekem nagyon bejönnek a picit durcás vonalú szája, és a sugarasan csillogó szép szemei is.
Szerencsére megőrizte kislányos kisugárzását, annak ellenére, hogy szép sudár termettel áldotta meg a sors.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 87373 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 87373 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2017-04-07 08:49:33 erotikus masszázs 873735. Tia +36307539086 beszámoló 2017-04-07 08:49:33 erotikus masszázs 873736. Tia +36307539086 beszámoló 2017-04-07 08:49:33 erotikus masszázs 87373
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Még annó első kalandunk alkalmával, a fürdőszobából kilépve egy szépséges fiatal lány várakozott rám anyaszült meztelenül, hátát szorosan a falna vetve, vállait picit hátrahúzva, lábait szorosan összezárva, amolyan könnyített vigyáz állásban. Méretes természetes cickói az eget nézték, csillag szemeit a szemembe fúrva, maga volt a megtestesült szolgálatkészség, mintha csak azt mondaná, „Gyere, tégy velem amit akarsz, rendelkezz velem!”. Pontosan ez az amit szeretek, és nem csoda, hogy ez a momentum valahogy örökre beleégett a memóriámba.
Titkon most is valami ilyesmire vártam, de sajnos ez most elmaradt logisztikai problémák miatt, így gyorsan besuhantunk a szobába. Törülközőinktől gyorsan megszabadulva a nagy fotelban kezdtük a bemelegítést.
Mint az már jól tudtam, adott kereteken belül nagyon jól irányítható, kis mozdulatokból, félszavakból tudja, hogy mit kell tenni.
Beleültettem a fotelba és szemből a lábai közé térdeltem. Kis csókokkal , érintésekkel kezdtük felmelegíteni egymást. Finoman szívogattam mellbimbóit … minden egyes csók után figyeltem, hogyan lesz egyre keményebb. Közben formás kis keze rátalált a műkincsre, és finoman cirógatni kezdte. Kezdtünk felpörögni, így felálltam a fotelban, és a szájába adtam. A szopást egészen egyedi technikával műveli, nem annyira vákuumosan, mint inkább a nyelvével forgatva, érintgetve, izgatta a makk érzékeny végét. Persze a hagyományos elemeket is alkalmazza, nyalogatta a csatolt részeket és a rudat is, néha ráfogva kis kezével, ( kérésre) szembe nézősen, egész jó tempót diktált.
Hamar katartikus állapotba kerültem, így javasoltam, hogy költözzünk át az ágyra. Egy féloldalas KF-el folytattuk. Két kézzel markolva gömbölyű popóját nyaltam-faltam, mint kaukázusi barnamackó a lépes mézet. Derekasan dolgoztunk egymáson … néha-néha finoman megszívogattam a selymes bőrt a belső combokon is, mert azt vétek lett volna kihagyni.
Aztán gumit rakott rám, és jeleztem, hogy jó lenne, ha szemből beleülne. Egy csoda ez a lány! Arcomban a telt, erőteljes cicik, kezeim a gömbölyű farokon, farkamat körülöleli a forró punci.. mi kellhet még? Sejtető volt, hogy ebből a vénusz-csapdából megkönnyebülés nélkül nem fogok tudni kiszabadulni. Tia egyik legszebb része a kerek segg és a vékony karcsú derék különleges kontrasztja. Le-fel járattam a kezem ezeken a vonalakon és íveken, közben szívtam és puszilgattam telt kebleit. Időnként csókolóztunk vagy csak a nyelveink kergetőztek, hogy aztán elmerüljünk egy igazán hosszabb mélyebb csókcsatákban.
Aztán gerincre fordítottam és egyik lábát vállamra téve keményen elkezdtem dugni szaftos kis punciját. Innen már nem volt visszaút, belevesztem résnyire nyílt csillogó szemeibe, és rövid idő elteltével telelőttem a gumit.
Egy-két percig még benne voltam, hagyott lenyugodni, aztán törölgetés, beszélgetés.
Később elcsattogtam egy gyors fürdésre. Ekkor már nem maradt túl sok időnk, de azért még egy levezető szopást gyorsan beiktattunk, csak azért, hogy keretes legyen a történet. Hamar kemény lettem, hála nőies szépségének és kiérlelt technikájának, de a nagy megkönnyebbülés már elmaradt. Hiába, nekem 1,5 órára kellene mennem a 2-szeri boldogsághoz.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Régi ismeretségünkre tekintettel fel sem merült, hogy az elején kellene átadni az ajándékot. Bár régebben sem kérte előre a csokrot, melynek mérete kereken az új pesti átlag.
Rózsacsokor
Loverdose nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Picit elfogult vagyok Tiával Babával. Ő egyike azoknak az állócsillagoknak a „beszamolok” egén akik nagyon stabilan „működnek”. Azon alkalmakkor (talán 4-5) amikor nála jártam mindig vidám és kiegyensúlyozott volt. Nála nincsenek faxnik, hisztik, lelki-érzelmi hullámvasutak, amelyek megkeseríthetik a gyanútlan makktárs életét akkor, ha esetleg rosszat tesz vagy mond a szeánsz alkalmával. Ő egy stabil pont a mindig változó világegyetemben, mert rend van a fejében és a környezetében is. (szerinte persze nincs :)).
Remélem, ha majd elköltözik egy hozzá méltóbb rendelőbe, akkor is lesz alkalmam meglátogatni Őt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2017-06-22 16:46:01
Egyszer taníts meg ilyet írni! hozzá, ne meg a kalandhoz is!

2017-04-08 12:55:05
Köszönöm tartalmas beszidet, nagy kedvet kaptam a hölgyhöz mert én is ezt a nőtípust keresem! Néha meg is találom...

2017-04-08 08:52:31
Tia egy stabil pont a világegyetemben , te meg az álló csillag ! Nyugodt , bensőséges nyali-fali partytok nagyon tetszett . Ez ami kell a fáradt MT-nek !

2017-04-07 11:59:32
Szépen megfogalmazott írás egy valóban kerek történetről.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.