Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
erotikus masszázs beszámoló

Szofi

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2017-04-06 21:45:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Vándorló,

Köszönöm a szépséges rózsát,szívesen látlak máskor is, legyen csodás napod! :)

Puszi Szofi :)

Beszámoló +36 87367

vándorló a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg Szofi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetését itt láttam az oldalon, régóta szemeztem már vele. Hétfőn a délutáni órákban hívtam, egyből felvette, kedvesen elmondta a lehetőségeket és meg is beszéltünk egy csütörtöki időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A sokszor megénekelt Marina Part a helyszín, én metróval mentem, a közeli Duna Plázában vettem virágot és pár percet sétáltam Szofihoz. Buszmegálló is van a közelben, tudtommal a parkolási lehetőségek is elég jók. Előre megnéztem az utcát a térképen, így könnyen odataláltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás állapotára nem lehet kifogás, a szoba viszonylag nagy, kényelmes, minden van ami kell. Franciaágy, kis szekrény, fogas, szék. Fürdés előtt kaptam egy törülközőt. A wc külön helyiségben van, a fürdőszobában kád van. Tusfürdő választék elég, van szájvíz is, kis kuka is.
Szofi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő testalkalta van, egyszóval csodálatos, sajnos kicsit sokat takart az elején a fekete egyberuha, de szerencsére ettől fokozatos megszabadult. Az arca nem látszik a képeken teljesen, nem ért csalódás, mindent egybevéve Szofi egy igazi vadmacska. Keblei szép nagyok, természetesek.
1.  +36 beszámoló Budapest 87367 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 87367 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 873675.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 873676.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 87367
Erotikus masszázs
Csúszkamasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Talpmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megkérdezte, hogy olajjal vagy krémmel csinája, rábíztam, az olajat választotta. A lábaimnál kezdte a masszázst, nagyon finom keze van, egyszerűen jó érzés, ahogy hozzáér az ember bőréhez. Óvatosan megmasszírozta a talpamat is miután áldásomat adtam rá. Közben kellemesen elbeszélgettünk, értelmes, okos nő, meg is nevetetett. Miközben haladt felfelé a testemen, a cicikkel is hozzámért, már ez nagyon izgató volt, el is fogytak a szavaim. Azért jól átgyúrta a hátamat is, majd sok olajat öntöm rám és magára is, elérkezvén a csúszkamasszázshoz. Ami maga volt a csoda! Először a hátamon vonaglott, hol cicikkel, hol popsival, majd a fenekemen és a lábaimon. Közben a tükörtem láttam, hogy megmarkolja a melleit. Nagyon örültem, amikor megfordulhattam. Így is csúszkált a cicikkel rajtam, majd következhetett a levezetés.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Csúszka közben apró puszikat is kaptam a mellkasomra, majd nemsokára a kezébe vette a farkamat. Itt egy kis lingam masszázt kaptam, szép lassan húzott fel. Nemsokára a szájában volt, mindezek közben keresi a szemkonktaktust, őrjítő volt. Hamarosan megfordult és valósággal hozzám tolta a punciját. Nem haboztam, elkezdtem nyalni kelyhecskéjét, nagyon finom íze van és jól hallhatóan Szofi élvezte tevékenységemet. Megállt a kényeztetésemmel, a hangokból ítélve elment. Később rákérdeztem, valóban és meg is dicsért, hogy finoman nyaltam. :) Az én végzetem a kezei között ért. A vége utáb letörölte magát és engem is, kicsit elment majd visszajőve lekuporodott mellém. Kicsit még beszélgettünk, közben cirógatott, én is simogattam kicsit, igazi baránő feeling volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A piaci átlagnál egy kicsit magasabb, de mindent megért ez az egy óra. Az elején tettem le a kisszekrényre, ami a program végéig ott is maradt.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fantasztikus érzésekkel távoztam, egy csodálatos hölgytől kaptam egy remek masszászt és levezetést és még kellemesen el is beszélgettem vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szofi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet