Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2017-03-21 19:28:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36702195569 87057 szexpartner

budioka a 2017-03 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt. Az alapadatok megismerése után egyből nyomtam a gázt, hogy mihamarabb odaérjek.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Egy forgalmas utcához közel van. Busz, villamos van a közelben. Gk-val voltam, ha ismeri valaki a környéket akkor egyszerű ingyenes parkolót találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű házban van az excluzív, modern keco. Mindennel fel van szerelve a kéró ami kell. Rend, fegyelem, tisztaság mindenhol. A szoba is ízlésesen berendezve, a fürdő is szép, tiszta és minden jóval felszerelt. A helyszín tökéletesen megfelel a rosszalkodásra.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon csinos, gida típusú leányzó Lotti. Mivel ismertem, tudtam mit kapok. Bájos, helyes arc, kézre álló cicik, paskolni való popó és varázslatos kehely. Nagyon egyben van.
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 87057 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 87057 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2017-03-21 19:28:13 erotikus masszázs 870575. Lotti +36702195569 beszámoló 2017-03-21 19:28:13 erotikus masszázs 870576. Lotti +36702195569 beszámoló 2017-03-21 19:28:13 erotikus masszázs 87057
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az ajtóban bikiniben fogadott és egyből elbűvölt. Már találkoztunk régebben így nem lepődtem meg a bájos külsőn, ami fogadott. Némi csevegés után, amiben taglaltuk a régmúlt dolgait, törölközővel a hónom alatt egyéni higiéniai állapotomat próbáltam a legideálisabb formába hozni.

Amikor visszajöttem a szobába Lotti mát meztelenül fogadott, és rögtön csókokkal kezdtünk. Simogatással kényeztettük egymást, ami egyre harc-készültebbé tett. Finoman a hátára fektettem és lassan, akkurátusan lejutottam ”délre” kelyhe szinte szívta ajkaimat magához. Kilefetyeltem, mint a „tejfeles csuprot” szépen változtatva a ritmust, erősséget, pozíciókat. nagyon szépen élvezett, de eljött az idő és átfordultunk. Ő vett kezelésbe. Parádés látvány volt az oldalsó tükörben, ahogy csinos teste, pofija mozgott és dolgozott a „Velemegykorun”. Kimondottan kellemes NF és kézimunka után kemény voltam, mint a fagyott kutya lába, így hát tüstént kértem a védelmet.

Lotti belém ült és kezdetét vette egy igazi huszáróra. Közben persze csókolózás, bimbi izgatás, simogatás, egyszóval minden jóság. Ekkor –közös megegyezéssel- átfordultunk kutyusba. Véleményem szerint ez az egyik kedvenc pozija. Markolászgattam a popsit, megpaskoltam, simogattam az ánuszt, meg mindent. Jó volt, de fordulás misszibe.

Itt aztán kipróbáltunk néhány formációt, amit roppantul élveztem, mert nagyon szépen körbefogott a szűk RÉS()!:-) Persze itt is csókok, nyak puszik, bimbi puszik, szóval nagyon király volt. De akkor jött az érzés, és letéptem a gumit, a hátamra feküdtem és Lotti bevégezte a kéj útjának végét. Olyat robbantam, hogy talán még a Hubble-el is látták.:-)

Kicsi megtisztogatás után kellemes beszélgetésbe kezdtünk az élet nehéz dolgairól. Tök jó volt, de az idő elröpült és az indulás mezsgyéjére kellett lépnem, ezért hát elszámolás, és uzsgyi!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején tisztáztunk mindent, így nem ért meglepetés az extrák terén amit igénybe vettem. Tehát korrekt volt a hölgy és amit bevállalt azt nagyon magas szinten teljesítette. Így a pesti átlaghoz közelítő rózsaszál mennyiséget hagytam ott. Mindenképp megérte, de hát ezt én már tudtam!:-)
Rózsacsokor
budioka nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Aranyos, roppant csinos hölgy Lotti. Minden porcikáját kiélveztem mert nagyon tetszett nekem. Egy igazi jó kis tavaszi rosszalkodás volt, ami minden igénynek megfelelt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

felejthetetlen: 34db
(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

(2024-01-30) : Fordulunk...szép lassan elkezdi, feltérképez, nem rohan le egyböl. Nagyon finoman csinálja, még bele sem lendült de már tudom ,hogy ez mennyei lesz. Elhelyezkedik a végsö pozicióba, és belelendülünk. Uraim...amit kaptam...ahhoz képest az én nyelvjátékom gyenge masztalolás. M

nagyon jó: 61db
(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

(2022-05-23) : A rudamat kezdte szopogatni, aztán kérésemre rávetette magát a heréimre, amiket nyalt-falt, szinte folyamatos szemkontakttal. Aztán lejjebb ereszkedett, és kinyalta a hátsóm, mint Mózes a fatálat. Közben végig a szemembe nézett, mit ne mondjak kurvára imádtam a dolgot.

: 133db
(2024-03-16) : Leheveredtem mellé, rögtön kezelésbe vette, már az álló farkam. Ezt követően megbeszéltük a fordított 69,én voltam felül, hogy könnyen hozzám férjen, pontosabban az anuszomhoz, mert ezért is jöttem.

(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.