Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Enikő

Normál hirdető

-

Beküldve: 2017-03-10 12:31:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Enikő +36209834450 86801 szexpartner

Loverdose a 2017-03 hónapi randiján történteket írta meg Enikő hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Kis kergetőzés után, sikerült végre telefonon elérni. Igaz csak SMS formájában, de így is rendben voltunk. Mivel már voltam nála, így nem kellett a hang teszt vizsgán sem átmennem.
Néhány további SMS pingpong után le is fixáltuk a randi időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Fehérvári és a Prielle K. utcák kereszteződése jó támpont a megközelítéshez. A Fehérvárin millió villamos és talán busz is segítheti a BKK-val közlekedőket. (pl. 17,41,47-es villingerek).
Parkolóhely az autósoknak szemmel láthatólag van, de részleteket sajnos nem tudok mondani.
Tőlem 10 perc járásra van, így egy sportosan tempós bemelegítő séta után már a helyszín közelében cirkáltam, várva a bebocsátást.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Új építésű, lakópark-jellegű háztömb alsó részén található a kéjkuckó. Kívül-belül nagyon rendben van, tisztaság, illem és kellem hatja át a környéket.
Ha jól érzékeltem, egyedül rendel egy kétszobás kis lakásban. A másik szoba feszesen be volt zárva, de szerintem ott sem volt senki.
A fürdőszoba is OK, kádas zuhanyfüggönyös, mindenféle piperével felszerelve, de ezek milyensége nagyon kívül esik érdeklődési körömön. A szájvíz beazonosításánál vigyázzatok, mert van ott egy ravasz külsejű folyékony szappan, amit nagy igyekezetemben majdnem sikerült meghúznom, és állítólag nem én voltam az első.
A szobácskában jó minőségű és rugózású ágyat és karszéket találunk a lepakoláshoz. Az utóbbihoz akár használhatjuk az előtérben rendszeresített fogast is.
Külön kiemelném nagy kedvencemet, a tükörcsempés falat.
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei jól visszaadják gida alkatát, hihetetlenül vékony, kétkezes derekát, karcsú hosszú lábait.
Kicsi, hamvas, kézbeillő cicikkel büszkélkedhet, nagyon szép világos színű bimbókkal, az egész nagyon gusztusos, csókolni való. (persze tuningoltatni akarja, ami szerintem nagy hiba lenne, de valószínűleg hiába lenne minden szó … )
Vékony, modell alkatú lányoknál előfordul, hogy a popsi picit lapos. Nos, Enikőnél szerencsére inkább enyhén hátrafelé gömbölyödik, amit a rafinált francia bugyi még jobban kiemel, szinte már-már könyörög egy becéző férfikéz után.
Szép szolibarna bőrén szerencsére csak néhány ízléses írásos tetoválás látható.
Helyes arca van, vastag szopós-csókos szája, dús erős szálú hajkorona, egyszóval a kishölgy nagyon egyben van .
1. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 86801 erotikus masszázs
3. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 86801 erotikus masszázs4. Enikő +36209834450 beszámoló 2017-03-10 12:31:13 erotikus masszázs 868015. Enikő +36209834450 beszámoló 2017-03-10 12:31:13 erotikus masszázs 868016. Enikő +36209834450 beszámoló 2017-03-10 12:31:13 erotikus masszázs 86801
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kicsit álmosan fogadott, de valahogy az is szexis volt. Mondatait kicsit elnyújtva lustán, cicásan mondta ki. Felidéztük, hogy kivel mi történt mióta nem láttuk egymást, fénykép mutogatás, (képek a kutyáimról, sí táborról,etc), meg ez meg az.

Már itt jól éreztem Vele magam, de aztán belém hasított jövetelem célja, ami negatívan korrelált az eltelt idővel. Ezért gyorsan törülközőt kértem, és elrobogtam gyenge testem leveretni.

Fürdés után állva kezdtük a szeánszot. Kis bemelegítő simogatás, puszik, majd csókok után nem bírtam tovább, bal kezemmel megfogtam a tarkóját, kicsit hátradöntöttem és egy alapos nyelves csók formájában letámadtam. Eközben, jobb kézzel benyúltam a lábai közé, és bugyin keresztül keményen megmarkoltam a punciját. Egy hosszú percig nem mozdultunk, csak feszesen fogtam, majd a középső ujjammal simogatni kezdtem… picit remegett, és éreztem, ahogy finoman elkezdett lüktetni a kis puncija.

Ekkor már én is acélkemény voltam, és örömmel konstatáltam, hogy Enikő kis keze is megtalálta az ezredest, „aki” ekkor már vigyázz állásban feszített, és épphogy nem tisztelgett örömében. Ez a kis boszorkány valahogy tudta, hogy hogyan kell még jobban felpörgetnie, mert ügyes kis kezeivel lustán, mintegy frivol időtöltésként le-fel járatta a rúdon az ujjait. Nem markolta meg, pedig én a fele királyságomat is odaadtam volna akkor már azért az érzésért … mégis valahogy emiatt volt az egész talán még izgatóbb.

Aztán kihámoztam a ruhácskából és csak a combfix, bugyi és a magas sarkú maradt rajta. Leültetett az ágyra, elém térdelt, és lágyan, elengedett kézzel, franciázni kezdett. A megkezdett zeneművet az ágyon folytattuk, én állva, Ő előttem térdelve. Időnként a tükörcsempékre pillantottam, hogy láthassam csodálatosan ívelt derekát, és rajta az igényesen tetovált kis írást. Ott térdepelve, olyan volt, mint egy bűnbe esett angyal, aki nem tud, de nem is akar már megváltozni.

Akkor már nagyon vágytam rá… vágytam arra, hogy benne legyek. Gumit tett rám, hátamra feküdtem, és a bugyit félrehúzva, szép lassan, popsiját markolva, felhúztam a farkamra.

Hosszan szeretkeztünk,dugtunk ? ..nem is tudom melyik szó illik rá jobban. A lényeg, hogy teljesen átadta magát nekem…csókoltam érzékeny, tinisen szépséges, hegyes melleit, vastag száját, markoltam csinos kis kerek popóját. Úgy tűnt szerette, ahogy szövegeltem közben, de az biztos, hogy én nagyon imádtam ahogy elengedte a fantáziáját, kérte,követelte, hogy mit csináljak vele. Mocskos, gyönyörű szavakat suttogtunk egymás fülébe, aztán megmarkolta a kezem, és egyik ujjamat a szájába vette, és vadul elkezdte szopni .... Na, azt hiszem ez volt a végső pont, ahol beindult nálam a visszafordíthatatlan folyamat, és egy percen belül, néhány végső vad futam, csörgés, hörgés, csattogás kíséretében telelőttem a gumit.

Néhány perc pihegés következett, majd Enikő hozott be mindkettőnknek egy-egy pohár frissítőt. A szokásos kis összebújás, beszélgetés erről-arról. Ilyenkor alkalmanként eszembe jutnak kedves makktársunk, lev.tol, halhatatlan szavai:

„Élemedő korom miatt a gyorstüzelő karabélyt jó ideje súlyos szavú medveölőre
cseréltem, ahol egyetlen lövés az élet.”

Talán megbocsájtja nekem, hogy idéztem munkásságából, de ez az, ami nagyjából ki is fejezi a lényeget. Ennek fényében már nem reméltem újabb örömöket ebben az egy órában.

Néhány perc elteltével azonban kiderült, hogy vannak még rejtett tartalékaim, mert Enikő bája, közelsége, érintése mégis kihozta belőlem az ott rejtőzködő vadállatot és egy újabb csúcstámadásba kezdtünk. Lovaglás, misszi, majd újabb lovacska következett. Hasonlóan az első menethez, itt is mindent beleadtunk, de nekem a második lövés már nem adatott meg. Úgy tűnt Enikőnek jó volt, de ha nem, akkor nagyon közel járhatott hozzá. Teljesen lefáradva, boldogan hagytuk abba.(én mindenképpen).
Ja, és a klasszikus masszázsos mondat esetünkben igaz volt, vagyis „a bugyi végig fenn marad”, de ettől valahogy még izgalmasabb volt az egész.
Még gyorsan elmentem lecsutakolni magam, érzékeny búcsú, és tovasuhantam a dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szeánsz végén adtam oda a rózsákat. Számossága a régi pesti átlag, megspékelve egy extrával ami még így sem érte el (sem az újpesti), sem az új pesti átlagot.
Rózsacsokor
Loverdose nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ha rájönnék, vagy meg tudnám fogalmazni, hogy mi az az x-faktor amitől Ő egy kicsit más, akkor talán már le is esne rólam a rózsaszín szemüveg. Így inkább nem is agyalok ezen.
Emberileg nyílt, kedves, őszinte, és egészségesen nagyvonalú. (kivéve, ha munkaidőn túl hívogatják :)
A szexben igazi ösztönös tehetség, van benne valami dögös-vampos vonás, megspékelve egy kevés jó értelembe vett játékos bolondsággal és merészséggel, ami hat rám, és beindít.
Szóval számomra ilyen Ő, a drága Enikő. :)
Enikő! Puszi és köszönöm!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról


2017-03-15 10:29:07
Gida alak, két kezes derék? Ezt volt megírni derék!

2017-03-11 10:14:58
Nagyon szép,részletes írás, stílusos mondatok, önirónia...stb,nekem ez nagyon tetszik. Az már csak hab a tortán, hogy Istennős minősítést kapott. Grat

2017-03-10 18:19:48
Mi a rák ez az adminszöveg a beszi-falon a kedvcsináló idézet helyett?!

2017-03-10 17:08:21
Medveölő Barátom ! Egy lövés is elég, csak jól kell céloznii ! Tetszett a leírás, szimpatikus a beszid !
Mutasd mindet

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-03-14) : Néhány lágy nyelves cirógatást követően pazar franciába kezdett míg én a kis popsigerezdjeit simogattam aztán oldalt kitekintettem a mögöttünk álló tükörbe, hogy popsijának látványában gyönyörködni tudjak. Lassú mozdulatokkal kényezetett, csak a bársonypuha ajkait használva közben egyet-egyet végignyalintva a rúdon is.

(2020-08-07) : Helyet cseréltünk, én kerültem a hátamra, Enikő oldalról közelített, és kezét mellőzve olyan finoman kényeztetett ajkaival és a nyelvével, hogy szinte elaléltem tőle. Nem egy céltudatosan és gyorsan végrehajtott mielőbbi élvezést szeretett volna elérni, hanem azt, hogy valóban jól érezzem magam, s ennek megfelelően, nagyszerű bánásmódban részesültem.

(2020-01-09) : Majd Enikő indult lefele... Ő is a testemet puszilgatta végig ahogy haladt lefele de ennél még izgatóbb volt ahogy a meredező bimbói végi szántatok rajtam. Tényleg libabőrös lettem..

felejthetetlen: 37db
(2024-03-14) : Lábaim közé telepszik és kecsesen nyakon fogja a Monsieur-t. Franciája lágy, érzéki, változatos. Végigcsókolja a rúd oldalát, nyelvével izgatja a makkot. Szó sincs arról, hogy így végezzen ki, tudatosan csak fokozza a férfiember vágyát.

(2023-07-03) : Folyamatosan váltogatja a rúd szájban tartását és szopását, majd az oldali nyalását. Valami mennyei.Kértem tegye fel a gumit, majd míg ez a folyamat lezajlott, az én farkam lepuhult, de ezt egy új szopással rendbe tette, és beleült ez a szépség.

(2022-07-21) : Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát.

nagyon jó: 38db
(2024-03-14) : végtelenbe lassított csók-folyam, később a határozottabb simogatások, markolások, ölelések, majd szorítások és mindenféle csókos és nedves és szoros és finom testrések ingadozó amplitúdójú változatos és kölcsönös bejárása után egy lágy, majd vadabb lovaglás

(2022-07-20) : Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A

(2022-02-17) : Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

: 31db
(2022-06-19) : Finoman kezdtem nyalogatni csiklóját, néha néha nyelvemet teljesen betoltam hüvelyébe, nagyon jó érzés volt. Még el kalandozott nyelven a gát felé és egy kicsit a popsit is nyalogatom, nem volt ellenére. Első találkozásunk nem hozott sikert számára, így kértem, hogy ő kényestesen engem. Hátra dőltem, párnákat kényelmesen elhelyeztem fejem körül, lábam közé helyezkedett és nagyon finom bekapta. Haját copfba fogtam, hogy közbe nézzem ahogy makkomon ügyeskedik. Csak a makkig veszi be, nyelvével köröz rajta és olykor olyan vákuumot képez szájával, hogy féltem a lepedőt is belém szívja. Egy darabig el voltunk de nem hagyott nyugodni, hogy tétlenül fekszek. Kértem forduljunk 69 be késegesen pozícióba helyezkedett, nagyon finom puncija van, erősen megmarkoltam fenekét, nem volt ellenére.

(2022-04-29) : Gyorsan bementünk a szobába, ledőltem és egyből elkezdett kényeztetni. Irányítható, figyel a partnerre és kölcsönös franciánál meghálálja a törődést. Kezét is használta folyamatosan, de nekem jó volt. DT is próbálkozott finoman, de nem erőltettem, rábíztam, hogy mennyire tudja.Utána aktus három pózban, és a végén NF,

(2022-01-15) : kis beszélgetés és tisztasági program után az ágy előtt megállva Enikő a karjaimba, én meg az övébe vetettem magam. Miközben odaadóan odasimult hozzám megrészegülve szívtam be illatát, csókoltam nyakát, száját, simítottam végig karcsú testét, markoltam fenekét.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.