Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-02-02 11:15:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Aumisi,

Köszönöm, várlak máskor is játszadozni ;)

Csókollak

Beszámoló Fanni +36203267583 86046 szexpartner

apumisi a 2017-01 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam, igazán kellemes hangja van. Elmondta a tudnivalókat. 6 nappal előbbre kértem időpontot, meg is kaptam. A randi napján kértem módosítást, rugalmasan, kedvesen megoldotta. Elmondta, hogy pontosan hol található a kéjlak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedést választottam. A Klinikák metró megállótól pár perc séta. A jeges járdán 8 perc alatt odaértem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Többszintes lakóház. 2 helyen kódos ajtó, lift, majd Ő nyitotta a folyosó ajtaját amikor odaértem. Amerre jártam tisztaság és rend mindenütt. A lakás igényes. A bejárati ajtón a nappaliba léptem, majd egy lépcsőn jutottam a szobához és a mellette lévő fürdőhöz. A szoba nagyon kellemes hatású, szépen berendezett, hangulatos. A franciaágy kényelmes, szobainas és szék is rendelkezésre áll a ruhák lepakolásához. A fürdőben kád, függöny, száraz kilépő, kb. 10 fajta tusfürdő, többféle szájvíz, poharak kikészítve, rend és tisztaság! Hibátlan!
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon fiatal és szép! Hosszú illatos szőke haj, bájos mosolygós arc, bársonyos illatos bőr, nagy és formás keblek, harapnivaló fenék, szép lábak. Gyönyörű külsejéhez kellemes magasság párosul. Teljesen elvarázsolt az összhatás. Tündéri jelenség!
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 86046 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 86046 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-02-02 11:15:46 erotikus masszázs 860465. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-02-02 11:15:46 erotikus masszázs 860466. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-02-02 11:15:46 erotikus masszázs 86046
Action
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Résnyire nyitva hagyott bejárati ajtóhoz értem. Kinyitotta a Drága és amikor megpillantottam teljesen elvarázsolt az összhatás! Sugárzik a fiatalsága és a szépsége. Köszönés, puszi-puszi alig bírtam megszólalni. Egy pillanatra megálltam és bámultam. Levettem a cipőmet és a kabátomat. Kérte, hogy kísérjem el az emeletre. Az ajándékot egy csoki kíséretében a nappaliban valahová letettem épp csak odapillantott. Követtem gyönyörű vendéglátómat és a lépcsőn folyamatosan moziztam. Fönt beinvitált a szobába és megmutatta, hogy hová pakolhatok. Ledobtam a ruháimat, közben Ő elővett egy friss, ropogós törölközőt. Megkért menjek tisztálkodni. Alig bírtam levenni a szemem a csinos fogadóruhája alól kikiabáló mellekről és a bájos arcáról. Puszit kaptam mosollyal kiegészítve,már húztam is. Gyors fürdés, törölközés, egy feles a Listerinből és igyekeztem vissza. Fanni ekkorra levetkőzött, az ágy előtt várt. Nagyon elámultam a gyönyörű teste láttán. Nem mindennapi látvány egy ilyen szép, fiatal női test!
Olyan kellemes csókolózásba kezdtünk, hogy majd elolvadtam. Az ágyon folytattuk a csókolózást. Azután indultam a nyaka környékére, érzékenyek a fülei is. A hatalmas melleket sokáig kényeztettem, lehaladtam a hasához. A köldök pirszinggel játszadoztam, majd a combok belső részén végig szánkázva megérkeztem a puncihoz. A punci nedves, illatos, selymes volt, alig bírtam betelni vele. Hosszan elidőztem itt, a gáton és popónál is. Úgy láttam és hallottam, hogy élvezte a ténykedésemet.
Közben többször visszatértem finom csókért. Ezután Ő kényeztetett. Franciája nagyon kellemes, a környéken is járt. Kéjesen megkérdezte, hogy jöhet-e a védelem. Ügyesen fölhelyezte és hátulról kérte. Síkosító nélkül simán besiklottam a szűk punciba. Lassan indítottam, simogattam ahol értem. Ezután szemből támadtam. Látszott Fannin, hogy Ő is élvezte. Alig bírtam már magammal és megkértem, hogy a csókos szájával végezzen ki. Olyan tempóban csinálta, hogy robbanás közeli állapotban tartott, majd a szájába engedte az egészet. Míg lehiggadtam a szájában tartott, utána papírba csomagolta a fiatalokat. Szinte el is telt az 1 órám. Együtt mentünk fürdeni, lemostuk egymást, kellemes beszélgetést folytattunk. Nekem kellemes volt, úgy láttam Neki is.Öltözés közben még moziztam ahogyan végig az együttlét során. A bejárathoz kísért, puszi-puszi, távozás. Fanni nagyon kedves volt, végig a kedvemben járt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban szereplő virágszálak. Sokkal többet kaptam cserébe! Igazán megéri!
Rózsacsokor
apumisi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Biztosan kitűnt, hogy teljesen elvarázsolt Fanni személyisége. Nem minden nap láthatunk ilyen szép NŐt ! Ja és hogy ilyen kapcsolatba kerülhet Vele az ember .... Köszönöm Fanni! Biztosan találkozunk még, ha fogadsz!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2017-02-02 19:21:02
Ez egy klasszikus kalandról írt kiváló beszámoló. Így tovább!

2017-02-02 14:42:08
Nagyon korrekt kis beszi, nem kell se több, se kevesebb!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 89db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.