26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
187
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Rubi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Rubi

+36208005501

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-01-27 13:11:13

Sir Mock
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Rubi reagálása

Èdes Sir Mockom :-)Ismèt csodás óránk volt együtt és tudod mivvel kezdünk legközelebb ;-) Örülök,hogy ismèt jól érezted magad velem és még szomjan se haltal mert még időben be èrt a jó hideg ásványvíz hozzád :-D :-D Nehari más vette el az eszem pont :-D Viberen csicsergünk ahogy megbeszèltük ès várlak vissza tovább kóstolgatni az ètlapot. Csók neked addig is èdesem ès köszönöm mègegyszer ,:-) :-*

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2017-01-27

Egyeztetés
Egyeztetés menete itt az oldalon történt, üzenetek formájában, illetve telefonon is. Sőt, viberen is. Szóval lehetőségek vannak bőven őt elérni. Mégha nem is rögtön! Aki népszerű.....:-)
Megközelítés
Zugló, panel lakótelep, Örs-től nem messze. Ha jól láttam troli, busz a nagyon közelben:-) Parkoló helyek vannak, ingyen még a kerület ezen részén:-) Filléres market szomszédságában :-)
Helyszín
Sokadik emelet, liftek vannak, nem kell lépcsőzni ha nem akarsz! Nagyon előnyös a lakás elhelyezése mert a hosszú folyósón nem kell végig caplatni hanem az első ajtó és nyílik az ajtó. Aki járt ott tudja már hogy jobb vagy bal oldalon:-) Ezt sosem fogom megérteni, valamikor (ugyebár mostanság jó fiú lettem és nem kajtárkodok de Rubi kivétel lett...:-)jártam hasonló lakásban: konyhán és fürdőszobán keresztül lehet a szobákba bejutni!! Az ő szobája hangulatos, diszkó gömb-fény kütyü a konnektorban, nagy francia ágy, a szekrénysor oldala csupa tükör!! Jaj, lehet mozizni ezerrel:-)) A fürdő is tiszta, sok-sok tusfürdő, szájvíz, tényleg minden szép, tiszta, korrekt!
Rubi külseje
Rubi jó fej csaj. Vidám, nyitott, beszédes és kedves. Külsőleg látható milyen, nem árul zsákbamacskát, nem egy nádszál csaj, bögyös-faros ífjú menyecske akit nincs olyan pasi amely nem szivesen.....tapizná végig:-)) is.
Kemény mindenhol és mindene, szóval véleményem szerint jó adottságokkal rendelkezik. Arca is látható, attól sem kell tartani!

Action
Be kell vallanom, viszonylag rövid idő alatt, másodjára látogattam meg Rubit.
Nos, zuhi után már ágaskodó farkincával mentem viszza a szobába ahol rögtön elkezdtünk csókolózni, nem szájra puszi, rendes nyelv és nyálcserés csók:-)) közben hámozom kifelé a ruciból mert nem ér hogy csak én legyek meztelen! Nem is tudom hol tapizzam, olyan jó fogdosni mindenhol, azért az a popsi nagyon ott van, bármilyen tekintetben is!! Ő sem tétlenkedik,elkapja a farkamat aztán le is guggol előttem, na nem imádkozni hanem szopni ahogy azért nem mindenki tud: teljesen bekap, hol gyorsabban hol lassabban, koppanásig ott tartja! Az sincs ellenére ha kicsit a fejét rányomom a szerszámra vagy én diktálom a tempót csípőből! Nincs kezezés, max amikor a golyókat simogatja, fogdossa, nem mellékesen azokat is kényezteti, nyalogatja, szívogatja, bekapjaőket is! És közbe nézem magunkat a tükörben: na ez is plusz izgalom faktor!
Hanyat fekszem az ágyon hagyom hogy folytassa a franciázást de egy másik kedvencérel sem feletkezik meg, azaz a nyelvével a hátsó bejáratot is rendesen körbe járja. Könnyebb elérés okán felhúzom lábaimat, felemelem popsimat, egyre jobban tetszik ez a kormája is a kényeztetésnek!
Részemről sem maradhat el a punci nyalás, sőt még ujjam is könnyedén becsúszik de most nem értem el sikert nála! Ja, nem tudom hogy csinálja de nagyon sima, bársonyos az intim területe, semmi borosta, semmi pihe ....na, majd kiderítem.
Gumi fel, popsi fel-bepucsítás, fej, mellkas, karok az ágyon én meg hátulról célzó víz nélkül is betatálok a punciba és kezdődik az intim torna ! Meg a mozizás a szembe tűkörbe! Még szerencse hogy fáradtan mentem hozzá, ilyenkor érdekes módon jobban bírom a tornát, mert ha nem valószínű 10 perc és eldurranok.
Kapaszkodok a popsiba, a derekába a vállaiban , mert akaratom ellenére gyors ütemben járok ki-benne:-)
Mivel már én sem vagyok fiatal egy lassúbb pózban azaz missziben folytatjuk, itt már csak lassan mozgok, Rubi lábai hol a derekam körül, hol a levegőben vannak! Itt azért már érzem hogy közeledik a vég és szünet gyanánt ( a pohár víz amivel megkínált de elfelejtett behozni :-)) ittam és ismét nyaltam! Szerettem volna hogy siker koronázza a nyelvmunkámat, nem mondom hogy egyszerű volt de a jelek-ízek szerint össze is jött!
Hogy én sem maradjak száraz, Rubi ismét szájába vett és az egész akció vége most is NFVSZ volt és olyan természetesen magától értetődik, az utódok mind eltüntek Rubi pocijában!
És az órának a nagyon nagy részét el is töltöttük, nekem és remélem neki is a lehető legkellemesebben! Pár percig még dumcsiztunk, röhögcséltünk aztán zuhi és kéjlak elhagyás:-)
És majd folyt. köv. :-)
Elszámolás
Bővebb infó alatt ezt is meg tudhatod.De akár tőle is, szerintem nagyon korrekt és nagyon meg is éri. Hogy most mi az átlag nem tudom, de a páratlan számok mindig is tetszettek most is tetszenek:-) A kis szekrényre elhelyezve, utólag...előre nem is lett volna esély mert ahogy belép az ember tulajdonképpen már elkezdődik az incselkedés, játék és előjáték:-)
Összkép
Nem vitás, az összbenyomás pozitív. Az étlap több mint bőséges és az plusz hogy nem kell figyelni hogy mikor tévedsz az extrák területére! Jó néhány dolog még kipróbálásra vár de nem sokáig, a maradék étlapot is meg kell kóstolni aztán meg újra kezdeni :-)) Szóval kedvesség, vidámság tömény szex garantált vele!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-10-03 07:20:57
sok infót ad és élményszerű ! de a lány reakcióiból többet szerettem volna megtudni

2017-01-27 14:47:04
Remek beszi, lendületes, szórakoztató és érzékletes, de úgy látszik, hogy Rubiról csak ilyet lehet írni!:)

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

(2018-06-16) : közben persze az ezredes is jelezte, hogy ismét bevetésre kész, így egy rövid, de velős francia után, közösen gumit húztunk, és szemből csókolózva kezdtem punciba.

felejthetetlen: 20db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

nagyon jó: 31db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-11-22) : Hanem amit azután kaptam emberek! Én nem gondoltam volna, hogy félig lankadtan is ennyire tudok élvezni egy franciát! Nem teljesen világos, hogy mi történt Rubi szájában, de azt éreztem, hogy visszatért belém az életerő

(2018-10-06) : Egy aranyos mosoly kiséretében már nyúlt is a gumiért és a sikositóért, aztán pikk-pakk bent is voltam. Ilyet még egy lánynál se tapasztaltam, hogy amint beengednek popsiba egyből lehet nyomni fullba, de Rubi ilyen.

: 52db
(2019-01-22) : Az ágyra invitált, kényelembe helyeztem magam és kezdetét vette a frenetikus szopás. Játszott a makkal, majd mélyen koppanásig bekapta,

(2019-01-04) : Pár perc után gumit kértem.Szájával ügyesen felhelyezte,majd elsönek missziben hatoltam belé.Ebben a pozicióban nem igazán voltunk egy hullámhosszon,ezért inkább kértem,hogy forduljon kutyusba.

(2019-01-02) : Amit utána kaptam az mennyei volt. Igazi vákuumos mély torka van. Semmi kezezés, semmi "jaj ne". Valóban szereti mert így csak az csinálja. Miközben ismerkedett én simogattam a fejét,