Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszazs

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-01-19 15:33:47

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a kedves szavakat!

Őszintén sajnálom, hogy maradt benned némi hiányérzet, ezt majd a későbbiekben -amennyiben adsz rá lehetőséget- kompenzálom ;)
Elnézést kell kérnem érte, év végén benyaltam egy komolyabb betegséget, eléggé elhúzódott, nagyon megviselt és érezhetően rányomta a bélyegét a napjaimra. Talán emiatt érezhetted, hogy hiányzik valami. Valószínűleg nekem is hiányzott valami... (a jó közérzetem, vagy mittudomén :D ) Most már viszont frissen, fitten, megújult erővel várom a kedves vendégeimet!
Téged is, kedves RelicHunter! ;)

Beszámoló Viki masszazs +36205755786 85707 erotikus masszázs

Relic Hunter a 2016-12 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszazs hirdetővel
Egyeztetés
Délelőtt hirtelen felindulásból úgy döntöttem,hogy az Ó év utolsó péntekén meglátogatom Vikit!Felhívtam megbeszéltük a részleteket,kedves és korrekt volt,mert az érkezési időpontomat pontosan ne tudtam megmondani,de rugalmasan kezelte! Külön köszönet érte!
Megközelítés
Közvetlenül a ház előtt nem lehet parkolni,de van egy orvosi rendelő Ő ott javasolta a környező utcákban van hely bőven és az ünnepek miatt nem kellett fizetni! Bkv az utcán megy el és a Váci út sincs messze!
Helyszín
Már régebben egy másik hölgynél jártam itt,így ismerős volt a helyszín! Szoba pont a masszázsnak elég,hely van lepakolni a ruhákat,tusfürdő dögivel,szájvíz is! Kilépő száraz, törölköző puha,nagy és illatos! Rend tisztaság mindenhol! A szoba viszont hideg,én nem fáztam,de Viki alaposan kihűlt a végére!
Viki masszazs külseje
A Lány gyönyörű! Veszélyes kombináció fekete haj,kék igéző szemek,szerintem vékonyabb mint a képeken,szerinte még így is kövér! Arca kedves,mosolygós mellei pont kézbe illőek hasa szexi,feneke kemény ,punci gyönyörű,nálam borostás volt,de engem nem zavar,szóval Tökéletes!! Lábai feszesek,pár évet letagadhat!
1. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 85707 erotikus masszázs
3. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 85707 erotikus masszázs4. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-01-19 15:33:47 erotikus masszázs 857075. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-01-19 15:33:47 erotikus masszázs 857076. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-01-19 15:33:47 erotikus masszázs 85707
Erotikus masszázs
Masszázs klasszikusan lábtól indul felfelé,erotikus benyúlásoktól mentes,viszont szakszerű! Másfél órára mentem,de nem volt felvezetés igaz nem is kértem! Végig halad az egyik,majd a másik lábamon,majd a fenekem hátam vállaim,karomon,ahol csomókat talált alaposan szétnyomkodta! Igazából a masszázs jótékony hatásait másnap éreztem,mert alig bírtam menni reggel ébredés után,kellemesen fájt mindenem! A masszázs elején levette a ruháit lehetett gyönyörködni benne,tekergettem a fejem végig kedvesen mindig úgy fordult,hogy mindent alaposan szemügyre vehessek! Végig kellemesen beszélgettünk!
Levezetés
A masszázs végeztével alaposan beolajozta Magát,sajnos nem kért segítséget.majd engem is és végre érezhettem csodálatos melleit! Csúszkált rajtam keresztbe-kasul alaposan figyelhettem mindent a tükörből! Jól esett az érintése kellemesen izgalmi állapotba hozott,végre fordulhattam és kezelésbe vehettem csodálatos melleit,simogattam ahol csak értem,csókolgattam őket! Kézi,mell kombinációs kivégzést kértem! Simogatni engedte magát,ujjazni nem a kölcsönös kényeztetést nem kérdeztem! Kellemesen elnyújtva a melleihez veregetve ért a vég! Letörölgetett és irány a fürdő az olajat egyedül kellett eltávolítanom magamról!
Elszámolás
Annyi amennyi! Teljesen megérte korrekt és mivel meg voltam elégedve annyit tettem le amennyit én gondoltam!
Rózsacsokor
Relic Hunter nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A végére kaptam még vizet,jól éreztem magam,de úgy vélem valami hiányzott,talán a kémia vagy nem tudom! Elég régen voltam így masszázson utoljára,kedves figyelmes volt,de volt egy elég nagy távolság közöttünk,lehet az én hibám,vagy csak az ünnepi hangulat,nem tudom!Ettől függetlenül rosszat nem tudok mondani!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról


2017-01-23 10:22:37
A beszámoló elolvasása után bennem is maradt hiányérzet, talán az eltelt idő elhalványította benned az emlékeket, azért nem kaptak betű karaktereket.

2017-01-19 20:50:06
Jó kis beszi, tömör, semmi felesleges duma, csak a lényeg, tetszett!
Mutasd mindet

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

(2022-11-07) : Visszafelé már a mellével masszírozott, így a farkamat már rendesen megmasszírozta a mellével. Majd kézre váltott és lingam királynőket megszégyenítve vett kezelésbe, erről pedig átváltott egy olyan franciára, amellyel a farkamat a makkomtól a golyókig végig ápolta többször oda és vissz

nagyon jó: 16db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-07-11) : Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett.

: 17db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.