Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-01-03 17:30:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 85360 szexpartner

_kabóca_ a 2017-01 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Alice már nagyon régóta a látómezőmben volt és ahogy egyre csak gyűltek a jobbnál jobb beszámolók úgy éreztem cselekednem kell ha nem akarok lemaradni valami jóról. Sajnos a telefon sosem vezetett eredményre - pedig nekem gyengém, hogy előtte legalább a hangját halljam a partneremnek - így maradtam a VTR-nél és sikerült is egy olyan időpontot találnunk ami végül mindkettőnknek megfelelt. Ez a része hibátlanul és gyorsan ment, kaptam címet és az ajándékozás mikéntjéről is infót egy kacsintós smiley-val kiegészítve.
Megközelítés
Nagyon figyelmesen a bemutatkozóban is megemlíti, hogy a körút felújítása miatt lehetnek fennakadások de személy szerint pont emiatt hagyományos GPS helyett Waze-t használok. Keresztül is vezetett a 13. kerület úttalan útjain, hogy kikerüljem a nap végén kialakuló dugót és az úttúrás okozta torlódásokat de végül pontosan időre érkeztem. Az oldalon található térkép nem túl pontosan mutatja a célutcát de Alice instrukciói egyértelműek és megtalálni sem lehet nehéz. A lakás előtt találni parkolót és mielőtt felmentem volna Alice a telefonban is jelezte, hogy ne feledkezzek meg a parkolás díjáról.
Tömegközlekedőknek a körúton haladó 1-es villamos Honvéd kórház megállóját, a 14-es villamos Béke tér megállóját vagy a 3-as metró Árpád híd megállóját ajánlom hiszen mindegyiktől egy jó 5-10 perces séta.
Helyszín
Egy panelprogramon pár éve átesett objektum ami belső tereiben még őrzi a szocializmus patináját, igaz mindezt csak a bejáratban, az előtérben és a liftben. Mert bejutva a lakásba egy kisebb térugrásban lehet része aki ide téved mivel a szokásos otthonos elemek mellett Alice odafigyel, hogy egyfajta keleties hangulatot árasszon a hely szelleme. Bódító, fás füstölő illata kábít el először, majd beljebb haladva gyertyák jelzik az utat merre is kell haladni a szobába amit leginkább egy franciaágy foglal el, jelezve mi lesz a jövetel igazi célja. A ruháknak egy kisebb szék van kikészítve, a pszichedelikus zenét a sarokból egy mini-hifi szolgáltatja.
A fürdőszoba is akárcsak a lakás többi része tiszta és jól felszerelt. Semmi luxus, de puritánságában pont elég ami ahhoz kell hogy lemossa az út porát és fel tudja frissíteni magát az ember.
ALICE külseje
Most kell igazán visszafognom magam, hogy ne kezdjek el azonnal csöpögős lelkendezésbe és megmaradjak a tényszerű leírásnál.. különösen azért mert Alice megtestesíti mindazt ami számomra az ideális nő. A képei is visszaadják, hogy hibátlan modell alkat, vékony, ruganyos és légies a megjelenése. Egyenes, szőke haja és mosolya ad az arcának valami angyali keretet, de mikor a sötétbarna szemébe néz az ember és megvillantja a piercingjeit már szinte érzi, hogy mégis inkább egy bukott angyal hihetetlenül csábító mosolya ez.
Pici marokra fogható cickói vannak ami némi izgatásra olyan keményen tudnak állni akár két jégvágó; pocija, popsija, combjai feszesek, sehol egy felesleges kiló és pont arányosan illik alkatához. Puncija szép formájú, hívogató és mint a gyönyörök kertje kívánja is a gondoskodást. Egyszerűen hibátlan külső.
De az éremnek mindig két oldala van és ritka, hogy mindkettő ugyanúgy fénylik.
Nemúgy Alice-nál, mert stílusában tökéletesen elegyedik az odaadó, bújós barátnő, a vadóc, enyhén szubmisszív de mindvégig aktív szeretővel. Keveset beszélgettünk, ez igaz, de összességében teljesen le voltam nyűgözve mind külső, mind belső értékeitől.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 85360 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 85360 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-01-03 17:30:21 erotikus masszázs 853605. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-01-03 17:30:21 erotikus masszázs 853606. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-01-03 17:30:21 erotikus masszázs 85360
Action
Megérkeztem és miközben beengedett a rácsos ajtón mindketten egy összemosolygással nyugtáztuk, hogy első pillantásra jónak ígérkezik az elkövetkező egy óra. Épp csak, hogy levettem a cipőm és kicipzáraztam a kabátom de Alice már hozzám simult és néhány ismerkedő puszit váltottunk ami a szobáig eljutva már heves csókolózásba fajult. Puha ajkaival olyan lágyan mégis szenvedélyesen csókolt, hogy alig bírtam betelni vele. Felhúztam lenge egyberuhájának alsó szoknyaszerű részét és ahogy a combját fogtam egyre intenzívebb játékba kezdtek nyelveink. Egy hirtelen gondolattól vezérelve a másik kezemmel is felhúztam a szoknyáját, belekapaszkodtam mindkét combjába és Alice kiolvasva mozdulataimat felugrott rám, lábait a törzsemnél körbefogta, karjaival pedig a nyakamba kapaszkodott. Nem mintha nem lett volna pehelykönnyű és ne tartottam volna meg amúgy is, de a helyzet szinte megkövetelte, hogy a falhoz szorítsam és ágyékomat az övéhez szorítva érzékeltessem akár azonnal készen állnék, hogy a magamévá tegyem.
Kéjesen nyögdécselt két csók között, vontatottan fel-le rugózott rajtam, majd engedve a csábításnak ugyanennél a póznál maradva az ágyra fektettem és egy pillanatra szétválva a ruháiból is kibújtattam. Végre feltárultak előttem helyes kis mellei és amint megpillantottam őket mohón szívtam magamba még egy kicsit a fogaimat is bevetve.
Most ő következett, hogy félmeztelenre vetkőztessen és kihasználva hogy még mindig fölötte vagyok lejjebb haladtam, hogy végre belekóstoljak mennyei puncijába is. Hosszan kényeztettem, pedig ekkor még hátra volt a fürdés ami mintegy józanító gondolat hasított kettőnk közé.
Vettünk egy mély levegőt és kiaknázva a pillanatnyi szünet adta tisztán látást elrobogtam letusolni. Mondanom sem kell rekord sebességgel és már félkeményen tusoltam visszaérve pedig pont ott folytattuk ahol pár perce abbahagytuk.
Alice nem szöszmötöl, nem vesztegeti felesleges szavakra az idejét, viszont teste minden porcikája szinte belekiáltott az arcomba, hogy mit szeretne és én igyekeztem is megadni neki amit kimondatlanul kért. Nem tudnék felidézni olyan pontot az altestén amit ne érintettem volna és ne csillogott volna egy kicsit is a tőle vagy tőlem származó nedvességtől. Fejét hol hátraszorította a párnák közé, csípőjét kitolva az arcomba, de volt, hogy kissé görnyedve, ajkait harapdálva a lepedőbe markolt miközben ritmusosan nyaltam. Mégis a legmaradandóbb az volt miközben a térde hajlata alatt ráfogott a lábaira és vagy felhúzta maga mellé a vállaihoz vagy elképesztően szélesre tárta amit én valahogy úgy fordítottam le magamban mintha révülten azt mondaná: "tégy amit akarsz, falj fel!"
Mikor a felkorbácsolt élvezetek egyik hullámának csúcsán járt átfordítottam a lábát, hasra fektettem majd mellé térdelve egyik kezemmel határozottan a hajába markoltam és ezúttal a popsija fölött áthajolva felülről a puncijába fúrtam a nyelvem. Alice ráérezve az újdonság gyönyörére csípőjével kihomorított és immár falatka popsiját és nyáltól tocsogó punciját tolta az arcomba.
Legnagyobb sajnálatomra nem sikerült csúcsra járatnom, de az az élvezet ami időnként kiült az arcára őszinte volt és bőven kárpótolt.

Eljött az ideje, hogy helyet cseréljünk így hanyatt fekve az ágyon szépen lassan lejjebb irányítottam a buksiját. Szó szerint így volt mivel mondta is mennyire élvezi ahogy irányítom így aztán fellelkesedve elkaptam az üzekedésben csapzott haját és ráhúztam a szerszámomra. Mondjuk ha rajta múlik azonnal torokra vágja lelkesedésében de én szeretem megadni a dolgok módját. Szépen komótosan haladtunk egyre mélyebbre míg elérve a merevedésem tökéletes kiteljesedését - mintegy megajándékozva kitartásáért - egy ráérős de határozott mozdulattal csípőmmel rásegítve tövig toltam a pofijába. Semmi ellenállás, csak az orra ahogy a hasfalamon koppan és a nyelve játéka ahogy nyeldekeli a rudamat.
De az egy dolog, hogy mit tesz az ember mert rákényszeríti a testét és mi az amit a biológia törvényei diktálnak. Alice reflexei tökéletesen finomra vannak hangolva a mélytorkozásos kényszerfranciára de a csúcsa mégis az volt amikor az idegen testtől a torkában beindult az öklendező reakció és egy sűrű nyáltól terhes levegőt prüszkölt a golyóimra és a combomra anélkül, hogy egy millimétert is felemelkedett volna. Összeszorított szemekkel, hősiesen leküzdötte a rátörő rohamot és kissé átpirosodott szemekkel, mosolyogva, de roppant büszkén kapkodta a levegőt amikor végre felengedtem. Amennyire csak tudtam megdícsértem és bíztattam hogy mennyire jó az amit művel.
Pár másodpercig tarthatott az egész de már újra, mélyen az ajkai közt voltam, miközben érzékelve, hogy ennél mélyebbre már nem mehet, fejecskéjével elkezdett enyhén fel-le bólogatni hogy még otthonosabban bemozgassa a garatába az amúgy már eléggé robbanásig feszült farkamat. Eljátszottuk még párszor ezt, minden egyes alkalommal öklendezésig túltolva amíg végül már egy egészen szép nyáltócsa gyűlt össze rajtam. Szerintem orrán-száján folyt már a nyál és nagyon leleményesen ki is használta ezt a golyóim finom masszírozására. Ez a mozdulat, ahogy az ujjai játszottak a sűrű létől csöpögő golyszlikon volt aztán ami végül megadta a kegyelemdöfést, nem bírtam tovább és feljebb húztam hogy a szájában az édes kis nyelvére eresszem a percek óta visszatartott nedűt.
Az élvezetnek egy rég nem tapasztalt fokára léptem ami szinte deliriumot váltott ki, így mire sikerült magamhoz térnem már arra lettem figyelmes Alice bújik hozzám és ugyan megtisztálkodott már de még mindig szuszog a korábbi, túlfűtött franciától. Nagyon aranyos volt, beszélgettünk még egy kicsit de inkább kihasználtuk maradék időnket és gyengéden tovább csókoltuk egymást.

Már készülődnöm kellett volna mert időm lejárt de Alice-nál ez azért nem ilyen egyértelmű, mivel pillanatok alatt fel tudott húzni. Kis idő múlva ott feküdt mellettem újra átnedvesedve, én álló szerszámmal de az óra már egészet mutatott így csak annyit mondtam: ha rádob egy vv-t, beteszem egy percre, de csak egy perc, nem több. Megjelent valami gyermeki lelkesedés az arcán és már ugrott is, hogy felszereljen vegyvédelemmel a következő pillanatban pedig beleüljön. Nem akartam kihagyni első randin a behatolás mámorító pillanatát és ahogy arra számítottam elképesztően jóra sikeredett. Még mindig kitörő izgalommal és szenvedéllyel lovagolt de időnket így is átléptük már rendesen és nem akartam teljesen kihasználni. Megbeszéltük, hogy innen folytatjuk, ketté váltunk, gyorsan elléptem fürdeni majd pár perces búcsú után utamra engedett.
Elszámolás
VTR üzenet váltás során kaptam infókat az ajándékozásról, ami a régi és az új pesti átlag között van félúton. Semmi extra, Alice-nál minden az alapban amit vállal. Viszont túlléptük a megadott időkeretet így méltányosnak éreztem inkább az új pesti átlaggal kedveskedni neki.
Rózsacsokor
_kabóca_ nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mikor kiléptem az ajtón már élesen belém nyilallt a felismerés, hogy 3 év után az első lány aki méltó lehet arra, hogy letaszítsa aktuális istennőmet a trónjáról. Mondom ezt úgy, hogy gyakorlatilag egy órán keresztül "csak" pettingeltünk és franciáztunk. Fantasztikus külső adottságai vannak, nagyon helyes a pofija, odaadó barátnő és egyben bevállalós vadmacska. Mi lehet még itt ha több időnk van és jobban egymásra hangolódunk?!
Hamarosan kiderítem..

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2017-11-28 00:39:47
Tökéletes beszámoló. Minden benne úgy ahogy kell.

2017-02-07 12:01:22
Nekem hosszúnak tűnt, de lekötötte figyelmem, mer tetszett.

2017-01-11 12:48:52
Na, hát ilyen a szerelem. Régóta vacilálok rajta,de most eldőlt. Hamarosan neki fogom eldobni én is a pöttyös labdát.

2017-01-11 12:48:52
Na, hát ilyen a szerelem. Régóta vacilálok rajta,de most eldőlt. Hamarosan neki fogom eldobni én is a pöttyös labdát.

2017-01-04 17:15:14
Nagyon élvezetes volt olvasmánynak is, de azt hiszem a szerzett élmény az fenomenális lehetett. Alice nekem is rajta van a bakancslistámon.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.