A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-12-30 16:05:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 85276 szexpartner

Ragnar78 a 2016-12 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam a Hölgyet és elmondtam,hogy szeretnék vele találkozni. Először azt válaszolta,hogy nyilvánvaló okokból kifolyólag ezt nem tartja túl jó ötletnek. Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy az év első felében,amikor feltűntem itt az oldalon,nem halogattam sokáig a kezdő hiba elkövetését és beleszerelmesedtem Karenba,nem kicsit,nagyon. Ez a dolog egy idő után a mi esetünkben is kellemetlenné vált,mint mindenki más esetében,aki ezt a hibát bebakizza. Hosszas beszélgetést követően végül megbeszéltünk egy másnap kora délelőtti időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel érkeztem,jóval korábban oda értem,így várnom kellett. Viszont így volt lehetőségem beszerezni Karen kedvenc édességét. A buszmegálló nagyjából öt perc séta. Gépjárművel a parkolás könnyedén megoldható és ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A környéken található ingatlanokhoz képest azonnal szembe tűnő az adott több szintes épület. Bejutás a garázson keresztül történik,majd lépcsőn fel. A szobában franciaágy,szobainas és teljes magasságában,szélességében tükörrel ellátott szekrény található. Hangulatvilágítás és háttérzaj is biztosított. A fürdőben kád van elhelyezve és a tisztálkodáshoz és szájhigiénia karbantartásához szükséges minden termék megtalálható. Rend és tisztaság mindenhol.
Karen külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Karent már korábban észre vettem,mivel a környéken várakoztam. Hosszú szárú csizmát,harisnyát és szoknyát viselt,nagyon dögös volt. A kabátja elegáns,sötét színű.
Szőke,hosszú a haja,igézően gyönyörű kék szemei vannak. Rendkívül légies jelenség. Alakja hibátlan,izmos lábak,formás popsi és számomra a képein is látható tetoválások pozitív összbenyomást keltenek,dekoratívak,ízlésesek és nem megy át mennyiségük a "sok" kategóriába.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 85276 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 85276 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2016-12-30 16:05:49 erotikus masszázs 852765. Karen +36303993701 beszámoló 2016-12-30 16:05:49 erotikus masszázs 852766. Karen +36303993701 beszámoló 2016-12-30 16:05:49 erotikus masszázs 85276
Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Érkezésemet követően felsétáltunk a szobába,majd az időjárásnak megfelelő mennyiségű ruházatomat lusta voltam a szoba inason szakszerűen elhelyezni,így csak elegánsan szétdobáltam. Mosolyogva meg is jegyezte a Hölgy,hogy látja otthon érzem magam. Ezután a kötelező mosdó látogatás következett,ezalatt Karen is meglátogatta a másik zuhanyzás céljából kialakított helységet.
Vissza érkezésünket követően váltottunk pár szót a legutóbbi találkozásunk óta történt eseményekről,majd csókolózni kezdtünk. Korábbi tapasztalataimtól nem eltérően fantasztikusan valódi csókokat kaptam,majd lassan a nyakán át vállain,hónalján keresztül csókolgattam,puszilgattam és haladtam lefelé. Hasához,köldökéhez érve átugorva a lényeget a lábujjait,lábfejét kezdtem el csókolgatni,simogatni,mivel tudom,hogy kedveli a láberotikát és korábban velem is Ő kedveltette meg ezt a finomságot. Felfelé haladva megszabadítottam a falatnyi fekete bugyitól és mivel 80 randi körül járunk,ismerem a kis testét,tudom mit és hogyan szeret és ennek megfelelően kezdtem el kényeztetni nyelvemmel a punciját. Ennél a résznél rákérdeztem egy az étlapon nem szereplő lehetőségre,ami egyéni elbírálás alá esik és nagy örömömre zöld utat kaptam. Hamarosan testének rezzenéseiből és a hanghatásokból éreztem,hogy közeledik a csúcshoz és következett is részéről a kézzel rásegítés. Megajándékozott azzal,hogy nézhettem a gyönyört,amit átél. Arcommal a combjához bújva,átölelve hagytam megpihenni,majd hátamra feküdve csókolózással kezdve,lassan lefelé haladva Karen kényeztetett engem. Így az igazi,nem kell rögtön a lényegre térni. Ezután egy fantasztikus franciázás kezdődött,teljesen úgy,ahogy én szeretem. A környék rész sem maradt ki a szórásból. Ennek a lánynak olyan fantasztikusan odaadó ez a fajta tevékenysége,hogy ilyet még sem hirdetői,sem privát szférában nem tapasztaltam. Hamar éreztem a végem közeledtét,de mivel visszajáró vendégként csak egy lehetőséggel szoktam élni,gumit kértem. Misszi pózba kezdtünk és mikor már nem akartam tovább bírni,kértem,hogy NFVSZ-el vigyen el. Ezt odaadóan meg is tette és hatalmasat élveztem Karen szájába. Vissza pihenésig még ajkai között tartott,majd a mosdóba távozott megszabadulni a feltételezésem szerint bőséges utódmennyiségtől. Ez alatt én félájult állapotban feküdtem. Vissza térve megtisztogatott,majd programunk hátra lévő részét egymás mellett fekve beszélgetéssel töltöttük.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékot a randi végén az ágyon helyeztem el,mértéke a régi pesti átlag,de nekem ez a program egy szép kerek csokrot is megért.
Rózsacsokor
Ragnar78 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Karen egy igazán gyönyörű szőke angyallány. Kedves,odaadó az esemény ideje alatt és egymás mellett pihenve is fantasztikusan jól éreztem magam a társaságában. Ragozhatnám tovább is,de nyilván elfogultnak tűnnék.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 36db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 69db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.