7
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
PIXI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

PIXI

+36304313529

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-23 00:21:36

Atisan1
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

PIXI reagálása

Szia !! :)
Köszönöm a kedves beszámolót :) !
Viszont kicsit kijavítalak ha nem baj :) nem panelban dolgozom és nem sarokkád van . Ezt azért írom mert ha beszit kapok aminek nagyon örülök csak akkor pontosan írd kérlek a félreértések elkerülése érdekében :) . 2,5 órát írtál ami nem volt csak másfél . Ezek a dolgok fontosak hogy pontos adatok legyenek ! Köszönöm hogy a masszázst részletesen leírtad . Nagyon jól éreztem magam én is és várom a következő találkozást . Láttam írtál de én nem tudok visszaírni valamiért kérlek telefonon jelentkezz . Várom hívásod millió csók PIXI :)

Erotikus masszázs beszámoló PIXI Budapest 2016-12-23

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon kerestem elsőre nem értem el de mikor alkalmas volt neki SMSt küldött és visszahívtam. Megbeszéltük a részleteket és a randi idejét. Nagyon rugalmas volt ebben, mert aznap fogadott is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín egy lakótelep így a parkolás napközben nem jelenthet gondot, ha jól láttam BKV-val is könnyen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy panelban található de ennek ellenére nagyon jó állapotú a fürdőszobában egy nagy sarokkád uralja a teret. Kolléganőjével együtt rendel de tökéletes a diszkréció,két külön szoba. A szobában egy hatalmas matrac volt egy kanapé és egy asztal a célnak tökéletes. Tusfürdők nagy választéka a fürdőben a törülköző nem egy agyon használt darab jó minőségű.
PIXI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A hölgy alakja tökéletes volt számomra de szerintem mindenkinek bejönne. Vagány csajszi lehet vele kommunikálni is, sportos. Ahol keménynek kell lennie kemény :) a képek tökéletesen visszadják amit élőben tapasztalhat az ember.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Eddig csak sport masszázst vettem igénybe és mivel rég voltam masszőrnél ezért most erre akartam kalandozni. Ami egy kicsit más de mégse szex de kényeztető és feszültségoldó egyben. Pixi mellett döntöttem ami nagyon jó döntés volt. Tökéletesen olvasta a testem minden reakcióját tudta mit es mikor kell erősebben v lágyabban nyomni. A masszázs amit kaptam egy vegyes masszázs volt amiben volt svéd is de nagyobb részt egy hawai lingam masszázs ami egyszerűen fantasztikus volt olyannyira hogy mikor a felénél megkérdezte hogy most szeretném a kényeztetést v a végén én kertem hogy folytassuk. A lábaimtól haladt felfelé nagyon alaposan. Felénél hatamra fordultam és itt kértem hogy a masszázst folytassuk. A végén jött a kényeztetés de ezt később. Feltöltődve szinte új emberként jöttem el. Nagyon megérte ez a két és fél óra.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
A kényeztetést az ajkaival kezeivel és a testével végezte és ezzel lett teljes a program fantasztikus a technikája főleg az ajkainak :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit vállal az adatlapján az tökéletesen fedi a valóságot amit kértem azt kaptam sőt ....
Összkép
Nagyon jó érzéssel távoztam tőle de egy biztos törzsvendég leszek mert napokkal utána is jelezte a testem hogy megérte el mennem a hátfájásom is enyhült köszönöm Pixi

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés PIXI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-03-28 11:06:46
Nagyon elvarázsolhatott Pixi, hogy ennyi mindenre rosszul emlékeztél. De ez írsodból nem derült ki.

2017-01-23 14:36:47
A reagálásból következtetve egyáltalán ott voltál?

kliens
Törzsvendég
2016-12-25 16:08:50
Ez az írás egy nagy 0. Tele van elcsépelt olcsó frázisokkal,infóértéke semmi.

kliens
Törzsvendég
2016-12-25 16:08:50
Ez az írás egy nagy 0. Tele van elcsépelt olcsó frázisokkal,infóértéke semmi.

2016-12-23 18:41:06
Már ne haragudj, de a felejthetetlenből épp a lényeget felejtetted ki!

FunkciókPIXI legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-05-14) : jó adag kenőccsel a kezében elkezdte a lábaimat masszírozni....ezt olyan finoman csinálta semmi erősség,felváltva mindkét lábamat,kellemesen hűvös volt,jól esett az előző izzadás után! :)

felejthetetlen: 5db
(2018-08-15) : A vállakból szépen eltüntetve minden csomó, és a nyak különös figyelmet kapott. A tarkóval együtt volt masszírozva és ettől volt tökéletes. A fenék és a belső combok, már zavaróan sok figyelmet kaptak.

(2018-03-09) : azok közé sorolom, akik értik a módját és odaadással csinálják. Nem is teljes erőből csinálta, mégis majd besztam, annyira érezte hogy hol, milyen erővel, milyen technikával csinálja.

(2017-06-28) : Kellemes és szakszerű masszázst kaptam tőle miközben beszélgettünk különféle témákról. Nagyon kellemes beszélgetőpertner és szinte mindig talál okot a nevetésre, amitől a magunkfajta könnyen humorosnak hiheti magát :)

nagyon jó: 6db
(2018-09-22) : Erősen, technikásan masszírozott, újbegyekkel, tenyérrel, alkarral, könyökkel. Ügyesen fellelte a csomós területeket a testemen, ezeket alaposan kezelésbe is vette,

(2018-03-18) : A masszázs alatt beszélgettünk, nem volt zavaró, oldotta a kis feszültséget. Mind a "rendes", mind a csúszka masszázs rész nagyon jó volt. Utóbbi inkább fantasztikusan jó.

(2016-08-03) : Mivel mondtam, hogy maga a massz engem nem hoz lázba ezért ezt a részt tényleg csak az egymásra hangolódásra szántuk, így Pixi egyébként feltételezhető massz tapasztalatát nem tudom elétek tárni...

: 11db
(2018-08-11) : Lábfejem felől indulva felváltva dolgozott két vádlimon, majd combomon. Kértem, ha majd odaér, jól gyúrja át a derekamat is. Megtörtént, és remek volt.

(2018-07-18) : Kezdetnek hasra fektetett és a lábamtól felfele haladt, na nem a szokásos simogatásokkal, hanem igazi, mély és alapos masszázzsal. Elég rossz állapotban látogattam meg,

(2018-07-08) : Pixi tényleg jól masszíroz, ahogy már mások is megénekelték előttem. Van összehasonlítási alapom, mert viszonylag rendszeresen járok masszőrhöz.