60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mayácska szexpartner

szexpartner

Mayácska

+36703620051

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-22 17:43:32

DrGonzo1
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Drága DrGonzo!

Köszönöm a beszit :) Nekem nagyon tetszik !
Nálam a barátnőfeelinget mindig megfogod kapni,ezt megígérhetem !
Köszönöm minden egyes szavát ! Azon egyike vagy a kedvenceimnek ,akik a picike lelkemnek is örömet tudnak okozni ! A találkozóink alkalmával mindig figyelsz rám,simogatsz,kényeztetsz,és Nőként bánsz velem !
Bátran ajánllak bárkinek mert egy cukorfalat vagy ,és az ágyban is tudod mire vágyunk mi Nők :)
Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
csókjaim küldöm

beszámoló

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en történt az egyeztetés, ott beszéltük meg a részleteket is, hogy miben fogad. Nem kellett időpontot módosítani, vagy áttenni, egyből jó volt neki az általam javasolt nap és óra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Corvin-negyedtől pár perc sétára található a helyszín, tehát tömegközlekedés szempontjából ideális, a kocsival érkezők, ha már helyismerettel rendelkeznek, biztos találnak parkolóhelyet. Mivel én villamossal szoktam érkezni, a parkolási infók-ismeretek kilőve.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern építésű társasház x-edik emelete. A lakás megfelelően nagy és modern, mindenben kiszolgálja az érkező igényét; erről Mayácska is gondoskodik. A fürdő is megfelelően nagy; kb. két tucat különböző márkájú tusfürdő, ezeken kívül szájvíz gondoskodik a megfelelő higiéniáról. Két törölközőt is kaptam, mindkét zuhanyzáshoz. A kisebbik szoba nagy részét elfoglalja az ágy, amit bőven "be lehet lakni" a móka során. A ruhákat az ágy mellett lévő tükrös szekrénybe tudja elhelyezni az ember.
Mayácska külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Maya formás idomokkal van ellátva, de ahogy említette, elégedetlen magával. Megnyugtatom, és szerintem véleményemmel nem vagyok egyedül, hogy testével nincs semmi gond; formás szilikon cicik, markolásra való fenék és finom, nyalni való puncija van.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
A lakásba belépésemkor csókkal fogadott, majd kibújtam a kabátból, cipőből és jól megöleltem a csajszit. A hancúr szobában gyorsan nekivetkőztem, majd jól megszemléltem Mayácskát a lyukacsos, fehér alig-ruhájában, amely mindent látni enged. A velem egykorú már kezdett mocorogni, pláne akkor, hogy többször szorosan magához ölelt.
Gyorsan beugrottam zuhanyozni, szájöblíteni, majd visszatértem a tett színhelyére, ahol kellemes félhomályban várt rám Mayácska. Folytattuk a csókcsatát ott, ahol abbahagytuk; nyelves csókokkal, hevesen, de nem túl intenzíven, úgy, ahogy két ember vágyik egymás testére, érintésére.
Finoman lehámoztam róla a ruhát, majd kérte, hogy üljek az ágy szélére és elém kuporodott a földre, így kezdte el izgatni az ezredest. Itt van nagy előnye a tükrös szekrénynek, mert ahogy élvezed Mayácska tevékenységét, hogy mélyen a szemedbe néz, amikor eltünteti a szerszámod, egyúttal látod szép testét hátulról is. Ajkaival, nyelvével dolgozik, a golyókat is kényezteti. Áldásos tevékenységét tovább folytatta, de most már ő is feljött az ágyra, én pedig elnyúlva élveztem az egészet, közben simogattam a cicijeit, amíg el nem mentem. Miután az utolsó cseppet is ellőttem, megtisztogatott nedves törlőkendővel.
A technikai szünet alatt, hogy ő se maradjon ki a jóból, nyelvemmel és kezemmel felfedeztem a testét, majd megpróbáltam eljuttatni őt is a csúcsra, ami, a reakcióiból ítélve, sikerrel járhatott. Kis pihegés következett, amíg teste lecsillapodott, majd belekezdtünk a lovacskázásba, amit sikerült majdnem végig vinni.
Ahogy föléd hajolva gyorsan mozgatja csípőjét, szép cicijei közel, néha pedig kissé távolabb ringanak, nehéz megállni, hogy ne szállj el egy pillanat alatt. Hogy ez ne történjen meg, kértem, hogy váltsunk kutyusba és így folytattuk az együttlétet. Csípőjét fogva, gyors tempóban fejeztem be a második kört. Miután kaptam egy újabb tisztogatást, némi masszírozás-félével próbáltam neki kedveskedni. Az idő letelte előtt beléptem zuhanyozni, majd kaptam búcsúcsókot távozásomkor.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint mindig, előre szoktam letenni a pultra. Soha nem hozta szóba, mindig én szoktam elintézni előre. Nekem nem kellett extra, bőven elég élvezetet adott a meglévő lehetőségek tárháza.
Összkép
Mayácskával is élvezet minden perc, mert a BF-feeling adott; nincs TP, csak te meg ő, és ő pedig mindent elkövet, hogy jól érezd magad, amíg nála vagy. Ezek azok a tényezők, ami miatt örülök, ha vele lehetek, örömmel megyek hozzá!!!

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2019-02-07) : Majd egyre lejjebb haladva, édes puncijához érve, finoman nyalni kezdtem. Lassan nyílni kezdtek csodás szirmai, és egyre nedvesebb lett, felváltva nyaltam, szívtam ajkaim közé vettem az addigra már teljesen kinyilt pillangóit. Közben ő simogatta kőkemény cickóit, és egyre hangosabb sóhajok hagyták el ajkait.

(2019-02-03) : Finoman csókolgatta,majd szopni kezdte a farkam.Lejjebb csúszott,és a zacskóm vette a szájába.A golyókat külön vette kezelésbe,míg a farkam kézzel verte.

(2019-01-25) : Elkapta a botkormányom, kezében volt az irányítás. Finom ajkaival kényeztette számat egyre nagyobb odaadással. Javasolta azonnal húzzunk gumit, mert érezni akar magában most.

felejthetetlen: 37db
(2019-02-05) : azt vettem észre hogy az ágy szélén ülök ő pedig előttem térdelve csodálatos franciatudásával a mennyek felé röpít. Azért az ággyal szembeni hatalmas tükörben elém táruló látvány sem volt semmi,

(2019-02-01) : Egy kis pihenő után a hátamra döntött és egy igazi bő nyálas szopásba kezdett. Volt minden amit csak eltudtok képzelni óvatos golyónyalás, mély-torok, nyálcsorgatás nem is akármilyen,

(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

nagyon jó: 23db
(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

: 12db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.