Noémi szexpartner

szexpartner

Noémi-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-22 16:51:01

Freddd
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem vette fel, de sms-t küldött, hogy mikor elérhető akkor felhívtam és egy óra múlva már fogadott is
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Autóval teljesen ideális ingyenes volt a parkolás és volt is hely bőven a ház közelében.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakásba belépve szép normális környezet fogadott jó hangulatú felújított. A fürdő is teljesen megfelelő volt sokfajta tusfürdő és száj víz.
Noémi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nagyon meg voltam elégedve vele, szép a bőre.

Action
Aktus:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Harisnyába szép fehérneműbe fogatott. Nagyon jó néz ki, szép arc és nagyon jó test. Fürdés után mindjárt az ágyra fektetett csókolgatott és hamar fel is állított. Egy két három póz és már el is mentem. Utána egy kis hátmasszás miközben eszembe jutott, hogy az egyik képen szereplő szettje nagyon bejön nekem és abba szeretném a második kört folytatni és ezt elmondtam neki, mire a válasz az volt,hogy ezt jó lett volna hogy előre közlöm meg telefonba mert akkor fel tudott volna rá készülni. Én ezt el is fogadtam. De a masszás végen szólt hogy mégis megoldhat a kérésem mert eszébe jutott hol vannak a kért ruhadarabok. Így a második felvonásba még izgatóbban volt. Nagyon jól állt neki a combcsizma.
Elszámolás
Megérte:
5
Ez előre megbeszéltek szerint történt. A kért ellenérteket szívessen hagytam ott nála.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bár még nem voltam sok lánynál de az ő hozzáállás eddig nekem kimagasló volt most először tényleg azt éreztem hogy mindent megtesznek hogy én jól érezzem magam.
Megjegyzés
A közeljövőben ennél bővebb írásokat várunk.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-01-11 02:25:06
karcsú beszámoló, sok kollega van itt akitől lehet tanulni, olvass el párat, és sok sikert!

2017-01-11 02:25:06
karcsú beszámoló, sok kollega van itt akitől lehet tanulni, olvass el párat, és sok sikert!

bohóc
Rutinos harcos
2016-12-26 20:30:12
én mondjuk szeretem a rövid pörgős beszamolokat de azért legalább a lány leírását lehetett volna kicsit részletezni. de azért fogadjuk el jónak a kezdő makktárs beszijét. legalább nem csak kibickedik hanem ír is

bohóc
Rutinos harcos
2016-12-26 20:30:12
én mondjuk szeretem a rövid pörgős beszamolokat de azért legalább a lány leírását lehetett volna kicsit részletezni. de azért fogadjuk el jónak a kezdő makktárs beszijét. legalább nem csak kibickedik hanem ír is

2016-12-23 16:36:03
Hát ez egy valódi, szélesvásznú, vastagon szedett NULLA! Semmi a köbön! Egy darab szót sem írtál arról, amit kaptál!

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-11) : Isteni natúr franciájával bűbájosan felszopott, remek technikával és az előttem már többek által említett varázslatos technikával. Egy kájúrnak éreztem magam,

(2015-03-15) : Az első körben franciás kényeztetést kaptam és akartam is, nagyon jól el találta a száj és a kéz technikának együttes használatát,miközben a farkam kényeztette

felejthetetlen: 16db
(2018-01-01) : a pajszert is kezdte éleszteni,huh de jó volt megint.Aztán leheveredtem az ágyra,és kezdésnek kaptam egy isteni franciát,bár már túl sokat nem kellett dolgozni az állóképességemen.:

(2016-12-29) : Nagyon finom a franciája. Nem túl gyors és nem is lassú. A kezét is csak annyira használja amennyire kell. Kértem a kölcsönös franciát. Puncija nagyon szép szinte kislányos, pedig nem 18 éves. J

(2016-09-19) : Kremmel megy a maszirozas, kellemes, kozben beszelgettunk. Masodik menethez hozzakezdtunk, eloszor az ajkait vetette be. Kozben simogat, a kornyezettel is foglalkozik, kellemes hanghatasok is emelik a hangulatot.

nagyon jó: 40db
(2019-07-26) : Alapos tasakgyúrást kaptam, mind kézzel, mind szájjal. Később egy erőteljesebb makk nyalogatás és egy kézzel húzogatós szájbavétel. Gumit kértem és rögtön megoldotta, de szólnom kellett, hogy csak óvatosan, mert tele lövöm a gumit punci nélkül.

(2019-07-13) : Gyors tusolás után, kérte hogy helyezzem magam kényelemben. Kapta egy kis franciát, és mindenképpen meg akartam kóstolni, ezért kértem hogy cseréljünk.

(2019-06-25) : Már az elején tudtam, hogy ha ilyen finoman beszél hozzám, akkor sokat nem beszélünk. Ráérzett a nyelvlecke közben, hogy ha érzékien beszél hozzám, kicsit használja a kezét és úgy pörög a nyelve, akkor végem lesz nemsokára.

: 96db
(2019-08-21) : Kézzel és szájjal egyszerre dolgozott, viszonylag mélyre sikerült eltűnnöm abban a gyönyörű szájában. Egy darabig élveztem a ténykedését majd közös megegyezéssel gumit rántottunk és hátulról támadtam a hölgyet.

(2019-08-18) : szépen lassan le vette a sexy rucit majd én keztem kényeztetni a finom es illatos puncia van közben fogdostam a kemény mellett nedves is lett majd jöttek a kéjes hangok meg is dicsert hogy milyen jol csinalom majd kezelem be

(2019-08-12) : Megkértem rá, hogy szeretnék hozzáférni a gyönyörök kertjéhez. Egyből lejött a felszerelés, aztán egy ujjal beástam magam a szűk benyílásba. Közben ráhajoltam többször, megcsókoltam többször (egyébként kellemes, ahogy viszonozza a csókot, de nem merül el mélységében), egyszer még a fülébe susogtam nyári szellőként, hogy mennyire kívánom.

lehetne jobb: 1db
(2015-04-18) : Rövid, csókos ismerkedés után ő került felülre és oldalra, a jobb kezem felé kitolt puncival, nagyon kellemes franciás kényeztetésbe kezdett, én eközben a puncijat simogattam.