26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mayácska szexpartner

szexpartner

Mayácska

+36703620051

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-22 16:07:31

guns1
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Drága Guns !

Nagyon de nagyon boldog vagyok,hogy felejthetetlen élményekkel tudtam szebbé varázsolni a napodat!
Hihetetlenül kedves ,és figyelmes férfit ismertem meg személyedben ,és ezt köszönöm !
A randink minden részletére tisztán emlékszem,és hidd el nekem egyik kedvenc vendégem vagy :) lettél :)
Soha de soha nem kényeztették ennyit a lábacskáim ,deee nagyon tetszett :) Nem tudtam ,hogy ennyire izgató tud lenni ,és igen :)))
Boldogan gondolok vissza rád,és a mi kis összebújásunkra ! Szívesen megismétlem veled bármikor !!

Várlak vissza :)
u.i :a combfix ahogy mondtam ,csak a tiéd! Eltettem,és őrzöm a következő randinkig :)
Boldog Karácsonyt !
csókollak

beszámoló

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Könnyen ment minden, látva a korábbi besziket, úgy tűnik nagy szerencsém volt, hogy megfelelő időben egyeztetni tudtunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Forgalmas, jól megközelíthető hely, akár autóval, akár tömegközlekedéssel, mindkét esetben remek hely!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakás, szép tágas nappalival, otthonos, nagy franciaágyas hálószobával, ahol tükrök segítik a vizuális élmény megtöbbszörözését. Tipp-topp otthon fogadott Mayánál!
Mayácska külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Kérésemnek eleget tett, de még hogy! Fekete "egyberuha" mely hossza szigorúan a combok legtetejéig tartott, ott végződtek a nylon combfixek, talpacskáit pedig szexi magassarkúba bújtatta. Szépséges formájú lábak, gyönyörű cicik, csókos (és rúzzsal bekent) szájacska, igéző szemek fogadtak!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Fürdőből kifelé jövet ott vár rám a szoba előtt, belépünk megcsókol, simogat, átölelem, végigtapogatom a kezeimmel, s a már ágaskodót lassan finoman megfogja, kényezteti. Elé térdelek s csodálom, simítom a csodásan formás és számomra brutál szexi lábait. Sajnálhatjátok, hogy nem láthattátok ahogy a combfix csillogott a lábain a be-be szűrődő nappali fénytől, illetve a hangulatvilágítástól. Én tátott szájjal élveztem ezt az élményt, Maya fel is rakta egyik lábát az ágyra, kinyílt a kapu, be is kóstoltam oda. Ezek után a falnak nyomtam Őt, kezeit megfogtam és a feje fölé emelve a falnak feszítettem, s közben a legnemesebb részemmel imitáltam a behatolást, melyet igazából Maya indított el csípőjének körzésével. Szexi volt ez a kis dominancia. Aztán egyszercsak a varázslat már az ágyon ülve folytatódott, én ültem az ágy sarkán, Maya előttem guggolt és franciázott, cuppogott, kéjesen nyögdécselt én meg élveztem az érzést és átadtam neki az utódokat. Egy rövid pihi után máris kacérkodott velem, kézzel kényeztetett, miközben a ciciket nyaldostam. Kértem üljön a számra, készséggel megtette, én meg elmerültem a csodás ajkak között. A nyalakodás után szájjal kényeztetett, miközben a talpait az arcomhoz nyomta. Olyan izgatóan tette mindezt, hogy megfeszülve ismét a szájacskájában ért a végzet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén elhelyeztem a nappali asztalára, nem is beszéltünk róla, tudtam mennyi az annyi.
Összkép
Kedves, a vendégnek abszolút megfelelni akaró típus. Bevallom ilyen csinos Nőtől még nem kaptam ilyen kedves hozzáállást! Köszönöm Maya! Az a combfix a lábaidon örökre elmentve az emlékeim közé...remélem hamarosan ismét látjuk, érezzük egymást!

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2019-02-07) : Majd egyre lejjebb haladva, édes puncijához érve, finoman nyalni kezdtem. Lassan nyílni kezdtek csodás szirmai, és egyre nedvesebb lett, felváltva nyaltam, szívtam ajkaim közé vettem az addigra már teljesen kinyilt pillangóit. Közben ő simogatta kőkemény cickóit, és egyre hangosabb sóhajok hagyták el ajkait.

(2019-02-03) : Finoman csókolgatta,majd szopni kezdte a farkam.Lejjebb csúszott,és a zacskóm vette a szájába.A golyókat külön vette kezelésbe,míg a farkam kézzel verte.

(2019-01-25) : Elkapta a botkormányom, kezében volt az irányítás. Finom ajkaival kényeztette számat egyre nagyobb odaadással. Javasolta azonnal húzzunk gumit, mert érezni akar magában most.

felejthetetlen: 37db
(2019-02-05) : azt vettem észre hogy az ágy szélén ülök ő pedig előttem térdelve csodálatos franciatudásával a mennyek felé röpít. Azért az ággyal szembeni hatalmas tükörben elém táruló látvány sem volt semmi,

(2019-02-01) : Egy kis pihenő után a hátamra döntött és egy igazi bő nyálas szopásba kezdett. Volt minden amit csak eltudtok képzelni óvatos golyónyalás, mély-torok, nyálcsorgatás nem is akármilyen,

(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

nagyon jó: 23db
(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

: 12db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.