Nati erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Nati-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-21 21:58:22

sztbali
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nati beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-12-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ez érdekesen történt, mert Nati dobott egy privát üzit, hogy kedvezményesen igénybe vehetem a páros lehetőséget; ilyen csak neked-csak most alapon. én válaszoltam, hogy rendben majd meglátjuk. Pár nappal később hívtam, már a telefonba említettem az üzenetváltásokat, amikre emlékezett és egy óra múlva tudott fogadni Dana barátnőjével párban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Marina part. Ez mindent elárul szerintem (legalábbis annak aki ismeri a környéket). Újépítésű lakótömbök vannak itt és szám szerint egy harmadik helyszínen rendel Nati; nekem ez egy ötödik helyszín a partszakaszon. A korábbiakban írtakhoz híven a Duna Plaza mögött van és parkolás jó, de a buszmegálló innét azért már jócskán távolabb van (tán a metróé a közelebbi).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kényelmes kis lakás, egy az egybe megegyezik a nyugdíjintézet melletti konstrukcióval. Az előszoba balra fordul jobbra függönnyel eltakart amerikai konyha. A folyosó bal oldalán a fürdő és jobb oladalt két szoba, mi a távolabbiba voltunk. Fürdőre nincs panasz, nekem tetszett, hogy a zuhanykabin eléggé strapabíró, de a kilépő hiányzott. két mosógép volt itt, de csak az egyik üzemelt. Az ok nem érdekelt, ezért ezt nem hoztam fel. A törölköző nagy, nedvszívó és még mindig ugyanolyan "csontszárazon" kapom meg ahogy szoktam. Tusfürdők vannak és a Listerine-t egy másik márka pótolja.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nati egy igaz szépség az átlagos magasságával tündéri, de Dana aki majdnem egy fejjel kisebb nála és nálam is. Dana is igazán tündéri lány, ő egy mélykék melltartó tanga párosban fogadott míg Nati ugyanezen kombó a narancssárga egyik világosabb árnyalatát választotta színkompozíciónak. Nati már többször leírtam és nem érzékeltem változást, talán csak szebb lett, bár az alakját elnézve most karcsúbbnak láttam. Dana aprócska termete lenyűgözött, de amikor a cicik előkerültek, az valami fenomenális volt, mert a képek nem hazudnak. Tényleg szép mérettel rendelkezik és a tapintása is tökéletes. Vele is lehet csókolózni, igazán jól csókol.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Miután visszaértem a fürdőből, elkezdtem csókolózni Natival majd Danához fordultam és vele is csókolóztam; Nati itt bemutatta a barátnőjét " ő itt Dana". Visszatértem Natihoz megszabadítottam a melltartójától ezalatt Dana a sajátját vette le. Tovább csókolóztam felváltva velük majd előbb Natiról később Danáról került le a tanga és a ciciket kényeztettem. Forogtam egyet-egyet mindkettőjükkel, majd Danával a tatamira helyezkedtem és pár csók után elfeküdtem. Nati kérdezte, hogy legyen a masszázs és én ezúttal olajat kértem. Nati a derekamnál Dana pedig a bokáimnál kezdte és renden megosztoztak a testem különböző pontjain. Nati kérdezte milyen erősen csinálja én mondtam neki, hogy ne kíméljen, ezért úgy csinálta, ahogy csak bírta. Dana a derekam fölött nem járt a kezeivel ugyan, de nem volt ebből probléma. Nati a karjaimat is végig masszírozta. Megfordultam és itt kezdetét vette a csúszka. Nati kezdte pár csókkal egybekötve. Majd váltás és Danával ugyanaz utána az állam alatt a nyakamat harapdálva csúszkált, ami egy újdonság volt számomra. Itt kezdődött a kényeztetés.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
3
A csúszkák alatt csak kezeket éreztem a velem egykorún, de a szájak is elég hamar bekapcsolódtak. Nati 69-be kértem és így izgattam őt és egy elég jó franciát csináltunk. Majd változást éreztem a franciában és ekkor rájöttem, hogy Dana átvette a kényeztetésemet. Nati leszáll rólam és láttam, ahogy Dana mélytorkozik. Nem tévedés, nála ez egy tövig elnyelős, de nem bőnyálas MÉLYTORKOS FRANCIA. Ilyet a masszázs kategóriában nem tapasztaltam , de a korábbi beszik nem hazudtak. Nati simogatott ahol ért, amjd váltás és ők a hátukra feküdtek itt egy kicsit helyezkedtünk, majd megpróbáltam egy rövid csókra rábírni őket ami sikerült, utána egy kis francia még és a melleikre élveztem. Újabb tus, majd frissítő, itt sajnáltam, hogy Dana hamar visszavette magára kékneműt (talán szégyenlős); Nati viszont csak egy törölközőt fogott össze magán, amit nagyon szeretek benne. Öltözés után rendeztem a csokrot, búcsúcsókok végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel a csokrot már ismertem, még 2015-ben ennyi volt utána változott, de ez most egy különleges alkalom volt. A régi 4 kezes átlag a csokor mérete.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remek érzésekkel távoztam tőlük és szerintem teszek egy-egy egyéni látogatást mindkettőjüknél, ha úgy alakul. Jó volt ismét találkozni Natival és megismerni egy új barátnőt is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-22 17:14:55
Jó kis beszit írtál, izgalmasnak tűnik a kicsike...

2016-12-22 13:14:20
Remek élményben volt részed ilyen hölgy társaságában. Gratulálok hozzájuk és a beszámolóhoz is.

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-27) : Nati a lábaimat kezdte el olajozni Barbi a hátammal foglalatoskodott.nem finomkodtak és elég erőteljes átgyúrást kaptam mindenhol Nati a derekamig minden átgyúrt Barbi pedig egészen a nyakam felső részéig,

(2017-10-18) : Krémmel kellemesen, de szakavatottan végiggyurmázza hátamat, vállamat, nyakamat. Néha combomon ülve, néha derekamon vagy hátsómon. Múltkori randinkon bugyi nélkül, most bugyiban.

(2016-08-15) : Egyébként akinek ez fontos annak leírom ,hogy tényleg jól masszíroz. Kellő erővel és nagyon alaposan. Néhol szakszerűséget is fel lehet fedezni eme tevékenységében, az idő múlásával e téren is egyre tökéletesebb lesz!

felejthetetlen: 15db
(2019-08-01) : Először a hátamat majd a derekamat vette kezelésbe, nagyon finom és gyengéd volt. Van sajnos egy pici derék fájdalmam, de nem vészes, Nati kezeinek munkája tényleg hatásos volt. Ami viszont ennél is jobban esett az az volt, mikor kezei már a fenekemet érintették, duplán azért is, mert ekkor Nati ráült a lábaimra és így a forró punciját közvetlenül is magamon érezhettem

(2019-05-22) : Egész testével csúszkált, átöleltem, csókolgattam a nyakát és az arcát. Eszméletlen érzés volt, majdnem mint egy szeretkezés, de persze ügyeltünk rá mindketten, hogy semmi szabálytalan ne történjen.

(2018-10-03) : Nati a bokáimnál kezdte a masszázst és Barbi a derekam átgyúrását kezdte el. Fokozatosan haladt feljebb, ahogy Nati is. A lábaim intenzívebb fogásokat kaptak.

nagyon jó: 24db
(2018-09-07) : A lényeg, hogy a legkülönlegesebb átvezetés és felhúzás kombinációját gyakorolja Nati. Olyan érzékkel nyúl a lábad közé, és olyan különlegesen kezel ott lent, hogy átadod minden porcikádat neki. Azután valami egészen elképesztő finom furulya, amit nem is bírtam sokáig.

(2018-05-27) : Nem volt erős a masszázs, egy simogató gyengéd érintésekkel kombinált szeretetmasszázst kaptam. Közben sokat beszélgettünk, munkáról, sportról szinte majdnem minden témát érintettünk

(2018-04-16) : Nati tökéletesen ráérzett mire is volt akkor szükségem, egy rendkívül kellemes, gyengéd, kényeztető-simogató szeretet masszázst kaptam. Felettébb izgató és nagyon érzéki volt az érintése

: 26db
(2019-07-23) : Rögtön lekerűlt róla minden ruhadarab, és csak bámultam milyen gyönyörű. Az erotika minden mozdulatában benne van, nem az a belegyurlak az ágyba tipus, de nem is azért jöttem. Finoman gyengéden maszirozott végig és közben nézhettem csodálatos testét ahogy a cickokkal cirolgatja a hátamat, huhh nagyon ott volt minden.

(2019-01-29) : Pár percel késöbb már a tatamin feküdtem ö a hátamat masszirozta lágy de határozott mozdulatokkal. A tarkomtól a fenekemig jól átgyurt, szerintem nem tanult inkább ösztönös mozdulatolkkal. Nekem általában a masszázstechnikályával szemben nincs kifogásom.

(2017-12-22) : A varázsszó utân mind ez szemből fenomenális volt. Közben váltottunk 69-be. NFVSZ az valami kegyetlen. Nem sokszor voltam ilyen helyen de nekem maradandó élményt okozott