23
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mesike erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Mesike

+36203563866

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-21 21:56:33

vándorló
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Mesike Budapest 2016-12-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt, az oldalon figyeltem fel a hirdetésére és tegnap hívtam fel. Egyből felvette, kedves hangon tájékoztatott a részletekről. Ezután kértem tőle egy időpontot ma este 7-re, ami Neki is megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Lehel téri metrómegállótól néhány perc sétányira található a helyszín. Ahogy láttam, jópár szabad parkolóhely volt a környéken. A térkép alapján könnyen odataláltam, a cím pontos. Kicsit korábban értem oda a megbeszélt időpontnál, így vártam, majd tárcsáztam Mesikét.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás állapota jó, az ajtó mellet tettem le a cipőmet, mad bebocsátást nyertem a tetthelyre. A szobában masszázspad található, tatami nem. Lehet más szobában van, nem kérdeztem rá. Kaptam egy törülközőt, majd következett a fürdés. A fürdő szép, nagy, kád van, a higénia remek. Tusfürdő van bőven, ahogy szájvíz is. A wc is a fürdőben van egyébként.
Mesike külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szexi fehérneműben fogadott, bájos arcán hamar kiült a mosoly a hozott fehér rózsa miatt. Még a masszázs előtt levette apró ruháit, nagyon szép, természetes cickói vannak, kerek fenekei.

Erotikus masszázs
Lingam masszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Talpmasszázs:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Az elején megkérdezte, hogy milyen erősen szeretném, a legerősebb fajtát választottam. A jobb lábammal kezdte, a talpaimnál. Hamar kiderült számomra, hogy nagyon profin masszíroz. Szépen haladt felfelé, majd következett a másik lábam. A kedvenceim a finom érintései voltak, amikor végighúzta az ujait a testemen. A fenekemet és a hátamat is kellően átgyűrta, mondta, hogy keménynek érzi a hátamat. Következtek a karjaim, majd egyszercsak arra figyeltem fel, hogy a tenyeremet a mellére teszi és úgy masszíroz. Nagyon jó volt. Végül a nyakam gyúrta át és jött a várva várt csúcskamasszázs. Egyre inkább fokozódtak az izgalmak, amit csak növelt az apró puszik az arcomra.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Nemsokára megfordulhattam, a legféltettebb testrészemet is bekente olajjal. Lassan elkezdte masszírozni, nagyon izgató volt. Hamarosan a szájába vette és miközben fogta, elkezdett franciázni. A tempót növelte, hol verte, hogy franciázott, végül a kezei között ért a vég, hatalmasat élveztem. Magát és engem is megtörölgetett. Elkisért a fürdőbe és kedvesen megmosta a hátamat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlagnak megfelelő, az elején adta oda neki és végig az asztalon maradt.
Összkép
Kicsit talán félénk volt, de nagyon kedves. Én jól éreztem magam és láthatóan Ő is. A masszázsban igazi profi, ahogy a levezetés is nagyon jól esett. A mosolya elbövülő.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesike erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-01-17 19:09:20
El hiszem hogy jól érzeted magad nem csak bájos de még jol is csinálja a masszázst, köszi hogy meg osztottad velünk az élményt :)

2016-12-22 17:15:37
Mesike régi darab a listámon, a beszid hatására hamarosan meglátogatom

FunkciókMesike legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-10-20) : A talpaim és a vádli kezelése közben jöttem rá, hogy az erős masszázs Mesikénél tényleg erős. Ezért picikét könnyítést kértem és hamar megtaláltuk a megfelelő erősséget.

(2012-09-12) : Kértem mér gyengéden, erősen széles a repertoár bokától tokáig. Talán a hát az erőssége, azt alkarral is masszírozza. A kellék melegített masszázsolaj, nekem ez a kedvencem, bár nem könnyű lemosni. Közepesnél mindenképpen jobb, sőt jó

felejthetetlen: 12db
(2018-03-18) : Kaptam egy, a hátamra, fenekemre és a hátsó erogén zónákra, na meg hála a tükröknek, a szememnek is jólleső csúszkát, ahol a legvégén finom puszikat helyezett el Mesike a nyakszirtemen

(2018-01-07) : Az erős masszázst kértem, ami tudtam Nála tényleg erőset jelent. A talpaimnál kezdte, és a vádlimnál, comboknál a könnyeim folytak. De ezt ellensúlyozta a kedves beszélgetéssel és a tükörben nyújtott látvánnyal. A fenekem is megkapta az alapos masszázst.

(2017-11-22) : Próbáltam nagyon bátornak tűnni és erős masszázst kértem és sikerült is sziszegés nélkül megúszni, ámde könnyeztem néha. A talpam mintha ropogott is volna, a vádlim, a combom is érezte, a fenekemről nem is beszélve.

nagyon jó: 14db
(2017-06-27) : Talppal kezdi,majd lábak mentén halad felfelé. Háton,vállakon sokat elidőzik alaposan kigyúrja a csomókat. Közben lehet beszélgetni is vele. Remek beszélgető partner ha valaki ezt is szeretné.

(2016-05-20) : Nagyon jó volt átöltelni, simogatni, miközben kényeztetett, és rövidesen óriásit élveztem. Teljesen beleremegtem

(2016-03-30) : A jobb lábamon kezdte, tisztáztuk az erősséget. Lentről felfelé kellemesen erősen dolgozott rajtam. Végig hihetetlen szeretettel, odafigyeléssel foglalkozott velem.

: 39db
(2018-08-05) : Lehet erős és gyenge masszír közül választani, én az erőset választottam. Nem bántam meg,mert alaposan átgyúrt. A talpakkal kezdi,majd lábakkal folytatja innen halad felfelé egészen a nyakig. Többször rákérdez közben hogy jó-e az erősség.

(2017-12-30) : A masszázsa nem tudom tanult e, vagy sem, de nekem nagyon jól esett, erős volt, minden csomót eltüntetett, az utóhatása, mint egy brutális thai nasszázs után, egy jó darabig éreztem hol gyötört,

(2017-06-17) : A vádlimban a csomókat olyan erősen vette kezelésbe, hogy egyszer-egyszer majdnem felpattantam az ágyról. Persze, ő megkérdezte, hogy mehet-e erősebben, de én "kemény" voltam és mondtam, hogy mehet :-).