Kittana erotikus masszázs

erotikus masszázs

Kittana-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-21 19:51:45

SJack
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kittana beszámoló erotikus masszázs Budapest 2017-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
4
Kétszer beszéltünk a nap folyamán, mindkétszer kedves volt, korrektül tájékoztatott és teljesen képben volt. Az első hívásnál minden feltételt és lehetőséget tisztáztunk, a második hívásnál fix időpontot egyeztettünk. Korrektül ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Cím egyértelmű. Kocsival kell tenni egy karikát, mert a telefonban említett közismert útról nem lehet az utcába behajtani. Egy gyors körrel (forgalomban kb.: 5-6 perc) azonban szerencsés esetben szinte a ház előtt lehet parkolni. Tömegközlekedéssel is egyszerű csak nem szeretem.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Kecó rendben. Az egész ház igényesen felújított, a kecó hasonló képpen rendben. Fürdőből nekem hiányzik a zuhany függöny és a nagy belmagasság miatt a porcicák szöknek az égbe, de egyébként rendben van. Tusfürdőből van választék (asszem DM-es), törölközők szárazak, tiszták, illatosak. Szájvíz van. Baszobában ágy, massz pad, egyéb bútorok. Tökéletesen megfelel a célnak.
Kittana külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Magas, vékony gazella testű lányka. Finom bőre van, szép arca, vékony, formás teste. Lábai hosszúak, feneke kerek, mellei arányosak és szépek. Meztelenül megpillantva testét az jutott eszembe, hogy ha 10 kiló zsírt átadnék neki akkor sem látszana rajta, sőt! Tipikus win-win lenne mindkettőnknek.: )

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Zuhi után elnyúltam a padon és hagytam magam. Nem nagyon érdekelt a masszázs rész. Ezzel és egy kis beszélgetéssel inkább csak felvezettük a következő etapot illetve hagytam, hogy a testem látványa által okozott sokkból magához térhessen. Nagyon kedves, beszédes volt. Igyekezett témákat feldobni, kedvesen érdeklődött. Mivel jobban szerettem volna én simogatni őt, feldobtam a helycsere ötletét. Gyorsan igent mondott az ajánlatra. Ledobta a melltartót, bugyit és felfeküdt a massz padra. Gyönyörű vékony testét bámultam egy percig aztán nekiálltam a melónak. : )

Simogattam, kenegettem, beszélgettünk. Igyekeztem finoman masszírozni a fenekét, időnként meg-meg markoltam, ahogy a "szakszerű masszázs" azt megkövetelte.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Csókolgattam selymes bőrét, hátát, nyakát. Néha egy-egy kis finom érintés a punci felé azért bejátszott. Rövid idő múlva áttelepedtünk az ágyra. Próbáltam örömet okozni neki a nyelvmunkámmal, de nem jártam sikerrel. Helyet cseréltünk és ő foglalkozott velem. Mellém térdelt és kellemes kéz- és szájmunkával kényeztetett. Közben simogattam a fenekét, melleit... Kellemes szopás volt. Nem túl mély, nem durva, semmi pornó fíling, de barátnősen kellemes. Simán világgá tudtam volna ereszteni az utódokat, de este volt még egy jelenésem és úgy döntöttem tartogatom őket arra az alkalomra. Emiatt az ejakulátum elvi sorsáról nem tudok nyilatkozni, de az oda vezető út nagyon kellemes volt
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
A régi pesti átlagnál egy virágszállal több. Akkor és ott jó üzlet volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kedves, lelkes, csinos kislány. Normál értékrenddel és életszemlélettel. Összességében kellemes időtöltés volt vele az az egy óra, de a III. kerületben ennél olcsóbban hasonló színvonalon szórakozhat a masszázsra éhes ember fia.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kittana erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Tigrismókus
Ismerkedik az oldallal
2017-03-01 11:25:17
Nagyon Jól megírt beszámoló! Én is szívesen kipróbálnám milyen! Még ilyen beszámolókat! Kedvet kaptam hozzá!

jhorvath
Ismerkedik az oldallal
2017-01-11 11:38:31
Részletesen leírt mindent a hirdetőről, az előnyöket és hátrányokat is kellőképpen kiemelve

jhorvath
Ismerkedik az oldallal
2017-01-11 11:38:31
Részletesen leírt mindent a hirdetőről, az előnyöket és hátrányokat is kellőképpen kiemelve

2017-01-02 20:55:11
korrektül felsorolásra kerültek a tételek, de az élmény ott maradt a hölgynél.

2017-01-02 20:55:11
korrektül felsorolásra kerültek a tételek, de az élmény ott maradt a hölgynél.

FunkciókKittana legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-11-30) : A lábamnál kezdte, szép lassan, haladt felfelé. Olajos keze siklott végig a bôrömön. Mindenhol megdolgozott, tökéletes kezei vannak. Legszívesebben meghaltam volna,

(2016-12-13) : határozott mozdulatokkal inditott a jobb lábambál miután felpócolta és beolajozta azt. Közben beszélgettünk, az idő telt, a mozdulatok egyre keményebbek voltak a lábon, de az birja :)

(2016-10-07) : Ereje felér szàz bikàval, de azok közül is a legnagyobbikàval. Gigantikus érzés, hogy jó helyen vagyok, ez nem kérdés. Ellazultam, mint mandula mûtét utàn.

felejthetetlen: 6db
(2019-04-28) : A masszázs a padon történt, lábujjak végétől, a nyakig szépen sorba véve a sarkalatos pontokat, kilazítva a letapadt izmokat. Melegített olajat kent a testrészeimre, közben közepesen erősséggel, de nagyon jólesően lazított el. Közben mindenféléről beszélgettük, róla, az elmult időszakról, a jövőbeli terveiről, stb. Szóltam, hogy úgy ossza be a masszázsra szánt időt, hogy én is szeretném viszonozni.

(2017-03-25) : A masszázs amúgy a masszáz ágyon történt. Most masszázs közben különösebben eltévedt kéz vagy hasonlók nem voltak. Talán azt nem bántam volna, ha egy egy besimítással, megzavart volna a beszélgetésben. :D

(2016-10-25) : A massázst a lábaimnál kezdte, szóltam, hogy a talpaimnál óvatos legyen. Jól átgyúrta a lábaimat, majd a felsőtestemet. Múlt héten fájt a hátam, ami már elmúlt, de jól esett, hogy átmozgatta.

nagyon jó: 7db
(2018-07-25) : De precizen végig haladt a testemen amit kértem az tette. A hátamon azokat a bizonyos pontokat megtalálta... azokat majd egy hosszabb program kiséretében megcsináljuk.

(2017-07-09) : Kellemes kenegetés, kedves beszélgetéssel kiegészítve. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy a vélt szaktudása miatt jöttem hozzá. Egy kis szusszanás, a gazellatest és a két lövés motivált,

(2017-02-20) : Saroktól, achilles-től indulva haladt felfelé és minden fontos izomcsoportot remekül átgyúrt. Közben beszélgettünk a hosszú téltől és a smog-tól kezdve a jövőbeli terveiig mindenről. Jó beszélgetőpartner,

: 10db
(2019-07-15) : . I went for 90 min. and there was a spicy massage at some point, which I enjoyed a lot. She started with my legs, moving gradially up with her sweet, tender hands.

(2019-04-29) : Zuhanyzás után elkezdte a maszirozasom. Labaktol indított és haladt fokozatosan felfelé. A masszázs inkább kellemesnek volt nevezhető de nekem így volt pont jó. Remek beszélgető partner bármiről el lehet még masszázs közben beszélgetni is vele.

(2018-07-29) : Először is ,amint megérkeztem hozzá egyből tusolás. Igaz előtte otthon tusoltam, de így szokás. Meg a bkv-n leizzadtam a nagy hőség miatt. Előttem ő is tusolt. Majd ahogy végeztünk, bem...