26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Milla szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Milla-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-21 09:48:51

Csibéész
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Milla reagálása

hello szivike, köszönöm a kedves szavakat.....a hang hatás:D Hát igen, mostanában ez jön :D Számomra is meglepő, de hát aki kihozza az azért közel áll a szívemhez:) Csókok, siess vissza!

Milla beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Rendkívül gyorsan beszéltük meg az időpont telefonon. Igazi hirtelenfelindulós mostazonnaldugniakarós hangulatban voltam! Kisakkoztam hogy ő kell most nekem, telefon, rövid felvilágosítást kértem és fél óra múlva már a kapucsengő kezeléséről kértem tájékoztatást.
Megközelítés
Autóval érkeztem és a kellő helyismeret miatt nem okozott problémát a parkolás sem. Gépjármű letesz, ember elindul a kapott házszám felé. Telefonban éreztem egy kis kételkedést az ügyben hogy képes leszek odatalálni és amikor felhívtam a kapuban hogy ott vagyok ahol kell.... érződött a hangján az a csodálat amit csak igazi zseniknek adatik meg hallani, amikor megoldanak egy bonyolult feladatot. Hiába ez vagyok én......! Ekkor ez az ámulat még csak a telefonon érződött.... ennél nagyobb csodálkozás csak akkor ült ki az arcára amikor bemutatkoztam, de ez már egy másik történet!
Helyszín
Kis lakás egy nem túl régi lakótömbben. Rendkívül praktikus elrendezésű a célnak tökéletesen megfelelő lakás. Tisztaság mindenütt, nagy fürdőszoba zuhanykabinnal. Hatalmas kényelmes ágy, mi kellhetne még?
Milla külseje
Amikor megérkeztem valami átlátszó cucc volt rajta ami mindent megmutatott amire kíváncsi lettem volna. Látszott rögtön hogy magabiztos és ha menekülni próbálnék akkor is végem lenne. Egy igazi milf "dög"! Minden van ami kell és nem is akármilyen minőségben! Szép arc, formás nagy cici, izgató, feltüzelő popsi, tehát minden adott ahhoz hogy az ember legeltesse a szemét miközben.... f

Action
Amikor a fürdőből visszaértem már az ágyon feküdt és kényeztette magát. Mit ne mondjak rendkívül izgató látvány volt. Elvette rögtön az eszemet. Nem is tudom pontosan hogy kezdődött de hamar a szájában voltam. Először a nyelvemmel aztán.... aztán lassan élvezni kezdtem a franciáját. Először hagytam, feltérképeztem mik a lehetőségek aztán átvéve az irányítást egy kis öklendezős kényszerfranciát követeltem ki magamnak. Na jó ez erős túlzás... nem kellett itt követelni semmit. Hamar érezhető volt hogy nagyon figyeli mire van szükségem és épeszű keretek között mindent megtesz azért hogy azt érezzem itt mindent megkaphatok. Volt itt kérem minden. Szembenézős, köpködős, francia majd kicsit kézbe vettem a puncit amit valami oltári édes hanghatásokkal summázott, majd gumi fel ő alulra és igyekeztem kellőképpen magam alá gyűrve kiélni uralkodó vágyamat az ügyben hogy azt érezzük mindketten hogy csapágyasra hajtom azt aminek egyébként csodás a kenése! Igyekeztem ezt a hajtányt úgy irányítani hogy a már emlegetett hanghatások minél többször halhatóak legyenek. Volt alul, felül, hátul, aztán pihenésként újra egy kis kényszerfrancia (látványnak gyönyörű de kényszernek nyoma sem volt) majd újra magam alá gyűrtem és egy fergeteges dugás után az arcára lőttem az előtörő boldogságot. Valamit talán játszadozott is vele a nyelvével de őszintén szólva nem sokat láttam belőle, azt sem tudtam melyik naprendszerben vagyok. Pár pillanatra eltűnt ezután rendbetenni magát, ezután elheveredtünk és kibeszéltük az élet nagy dolgait.....
Elszámolás
Előre kérte, Csibéész lerakta valahova oszt jó idő... Alapot vettem igénybe és így is a bőség zavarával küzdöttem!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A telefonban mást érzékeltem mint amit az ágyban kaptam. Kicsit visszafogottságot éreztem a hangjában és mintha nem tudta volna mit kezdjen egy olyan idiótával mint én vagyok. Na de viszont amikor a kezébe kaparintott, na akkor aztán már tudta pontosan mire van szükségem... Most találkoztunk először és mégis az ágyban az első pillanattól kezdve úgy működött minden mintha ezer éve... Nagyon bő órát tölthettem nála, nyoma sem volt sürgetésnek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMilla legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-10-14) : Gyorsan egymásban gabalyodtunk aminek az lett a vége , hogy én maradtam alul ő pedig felülre került. Orálisan kezdett kényeztetni, ami csak fokozta a hangulatot.

(2013-07-02) : Ahol és amennyit kell, mozog, irányít széthúzza a punciját a jobb hozzáférhetőséget segítendő. Csoda, hogy mindketten élveztük? Aztán átadtam magam neki és valami páratlan franciát kaptam először oldalról, majd 69-ben.

(2013-04-11) : inom simi, tipi-tapi. Csodálatosan csókol, pörög a nyelve és jól reagál a kényeztetésre. Kezdeményező. Misszionáriusban kezdtünk, majd ő kerekedett felül. Jól irányítható, kezdeményező, bújik, magához húz, nyal, fal.

felejthetetlen: 13db
(2017-12-18) : Milla hol a farkamon szánkázott szájával, hol pedig a tojásaimat izgatta ajkával és nyelvével miközben kezével polírozott. Én szintén elmerültem nedves kéjbarlangjában

(2017-11-17) : Majd érzéssel semmi rátekintéssel húzza le a cipzárt nyitja az övet simogatja a cobrát és hmmmm... eszméletlen ez a Nő! Gatya letépi és az ajtónak döntve olyan mélytorkos franciába kezd hogy beleszédülni sincs időm!

(2017-11-15) : Milla hanyadt fektetett és elkezdett franciázni. Nagyon gyorsan kemény erekcióba jöttem, félő volt, hogy idő előtt elröppenek. Kértem ezért Millát, hogy feküdjön hanyadt és most én szeretném kényeztetni.

nagyon jó: 30db
(2018-07-09) : Ekkor bevetette minden tudását és tapasztalatát, valami eszméletlen franciába kezdett. Cuppogott, nyalta, falta, köpködte, a környéket sem kifelejtve, csak úgy táncolt a nyelve.

(2017-11-18) : Érezvén hogy keményedek, délre vette az irányt és bőnyálasan érzékien, majd erőteljesebb szívásokkal tarkított franciával fokozta kéjemet, a lehetőségek köréből a kéjléc környezetét sem kihagyva,

(2017-07-14) : A franciája még most is fenomenális, több pózban is franciázott a végén pedig lefeküdt háttal és én felé helyezkedtem egy kis mellsexel kombinálva nem is bírtam sokáig a végkifejlet elég pornósra sikeredett,

: 72db
(2019-04-16) : Milla is az igencsak meredező férfiasságom felé kalandozott a kezével és miután ő is végigcsókolt és eljátszadozott kicsit az én mellbimbóimmal dél felé vette az irányt és elkezdte nagyon erotikusan finoman a nyelvével benyálazni a makkomat

(2018-09-11) : She pushed me on the bed and started sucking me off with a really good technique. As it started to feel really good I decided to prolong the foreplay and took

(2018-04-17) : Jó pár percig élveztem a szája nyújtotta élményt, viszont nem csak ezért érkeztem, így a vegyvédelem felhelyezését követően lovagolni kezdett a hölgy, ami nem csak vizuális élményekkel, hanem fizikai örömökkel is együtt járt.