26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-21 09:19:31

Zedicus
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny reagálása

Kedves Zedicus!
Köszönöm a beszámolót,és a kedves szavakat,bókokat!:)Hiába ,mi nők nem tudunk betelni az ilyesmivel!:P Jól esik!:))
Én is jól éreztem magam,örülök,hogy megismerhettelek!
Ha bármikor eszedbe jutok,keress bátran!;)
Csók:
Nyuszkó

beszámoló

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel nem voltam benne biztos, hogy szívesen fogadna ezért először váltottunk itt pár üzenetet. Mikor zöld lámpát kaptam akkor VTR-en megjelöltem egy időpontot, amit azonnal elfogadott. Szóval nagyon egyszerűen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem. A metró mindössze pár saroknyira tesz le a háztól. Viszont én még sose jártam Kelenföldön, így igencsak meggyűlt a bajom az odajutással, bóklásztam össze-vissza, de szerencsére egy taxis meg tudta mondani merre találom az utcát. Onnan meg már sima ügy volt. Sok kis utca van a parkolásra, így biztos mindig akad szabad hely, ha valaki autóval menne, hogy fizetős-e azt nem tudom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sok emeletes panelban található a kis kuckója. A lakás pont megfelelő méretű, hangulatos. Az ágy egyenlőre nem túl nagy, de szerencsére nem foglal egyikünk se sok helyet, így nem volt gond. Ennek cseréje már folyamatban van. A fürdőszoba is teljesen rendben van, zuhanyzós, tele tusfürdővel szájvízzel és tisztaság fogad mindenűt.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Elég sok képe van, így nem árul zsákbamacskát, viszont azok nem tudják átadni milyen bájos teremtés. Szép arca van, huncut szemeivel pedig úgy tud nézni, hogy az ember rögtön megkívánja. Az ikrekkel nem lehet betelni, nagyon formásak és markolni valók, ha nem látnám az adatlapján, hogy nem igaziak rá nem jönnék. Van némi fognivaló rajta, de abszolút nem rossz értelemben, mert amúgy mindene feszes és ha nem lenne mibe kapaszkodni nem tudom mi lett volna velem. Egyébként kis virágos topban, bugyiban és fekete harisnyában fogadott.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Érkezésemkor rögtön csókkal fogadott, mivel még nem találkoztunk ezért meglepett, de sose rosszabb fogadtatást. Átadtam a kis ajándékomat, majd rövid csevej és üdítővel kínálás után elszaladtam zuhanyozni.
Mikor visszatértem ő felpattant a kanapéra, hogy egy magasságban legyünk és elkezdtünk hosszasan csókolózni, amit imádtam. Közben egyik kézzel a feszes fenekét, másikkal a mellét markoltam még ruhán keresztül. Majd elkezdtem a nyakát csókolni, harapdálni amit nagy élvezettel fogadott. Lejjebb csúsztam kiszabadítottam gyönyörű melleit fogságukból és azokkal is foglalkoztam. Ezután mondta, hogy most már neki is kell valami, így leült magához húzott és bekapta a farkamat. Nagyon változatosan csinálta, hol csak a makkot szopogatta, hol koppanásig eltüntette, nyalogatta, nyelvéhez csapkodta. Ezzel annyira felhúzott, hogy azonnal kívántam a viszonzást, így átmentünk az ágyra, hanyatt fektettem, végig csókoltam a testét majd gyorsan eljutottam a már forrósodó punciig. Nyalni kezdtem, majd kis idő után ujjamat is bevetettem,hogy fokozzam örömét. Nagyon benedvesedett és a hangja is megjött. Egy kis idő után pedig már majdhogynem sikoltással felérő hanghatások közepette elélvezett. Újra kérte a fakamat a szájába, hogy felszopjon, bár erre nem volt szükség mert egy pillanatra se lankadtam. Gumit helyezett rám és elém tolta a fenekét. Elkezdtem hátulról dugni, de annyira felhúzott, hogy hamar le kellett vennem a gumit, kicsit szopott aztán hatalmasat élveztem a szájába. Olyan sokáig élveztem, hogy kezdtem aggódni hova fér még a szájába de ő hősiesen kitartott, majd pimasz módon még a befejezés után is kényeztetett kicsit, mikor már igencsak érzékeny voltam.

Kis ivás után pihenés kép újra nyalni kezdtem, majd megint bevetettem egy majd két ujjamat. Mikor már elég nedves volt én is kicsit a szájába adtam a farkamat, majd gumihúzás következett. Itt aztán volt minden, bejártuk az egész lakást. Kezdve az ágyon kutyusban, mert az előbb hamar véget ért, így volt mit pótolni. Kemény tempóba kezdtünk hol lenyomtam, hol melleit markolva magamhoz húztam, közben hátrafordult csókot lopni. Az "oh bazdmeg"-ek megszaporodásából tudtam, hogy neki se rossz. Majd hasra feküdt és úgy toltam tovább ráhelyezkedve, hogy a nyakát is falhassam közben. Jött a "Bunny póz", a hátára feküdt fél lábát felhúzva és így forrtunk össze. Ezután pedig a fenekét is felkínálta, hogy ott is jól dugjam meg. Untuk az ágyat így átmentünk a kanapéhoz, gyorsan felkapott egy magassarkút és a falnak támaszkodott. Némi fenékcsapkodás és mell markolás után így hatoltam belé. Ezt még hosszasan folytattuk hol állva, hol a kanapén térdelve. Már igen csak fáradtam, így Bunny elém térdelt és újra mennyei szopásba kezdett. Itt már megvolt a bizalom köztünk így volt hogy átvettem az irányítást és finoman pumpáltam a száját. Éreztem, hogy másodjára már nem tudok most elélvezni, de nem is erőltettem. Ezután még visszahelyezkedtünk az ágyra, sokáig kényeztettük egymást. Itt már finomabb összebújós formában, ez is csodálatos volt vele. Nagyon aktív volt, állandóan csókolt és élvezte a törődést amit tőlem kap. Kaptam egy kis masszírozást, majd egy gyors zuhany és hosszú ölelést és búcsúcsókot követően véget ért ez a csodás másfél óra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én egy kis csokival egybekötve az elején átadtam az ajándékot kérés nélkül. Ezzel kapcsolatban a bővebb infó mindent tartalmaz, egyébként az új pesti átlag. Ezek az együttlétek után általában fel szoktam tenni magamban a kérdést, hogy "megérte-e?". Ez alkalommal nem, hogy a válaszon nem gondolkodtam, még a kérdés sem merült fel bennem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bunny egy csodálatos nő. Ha tényleg nőként kezelik elképesztő magasságokba lehet vele eljutni. Hihetetlenül kedves és szenvedélyes. Csak most találkoztunk először, de talán az egyik legjobb szexuális élményem eddig vele volt. Nagyon jól irányítható, de közben mindig kifejezi, hogyan lehetne még inkább fokozni az örömét. Ha erre valaki odafigyel, akkor mindkét fél számára nagyszerű élményt lehet összehozni. Valójában a felét se tudtam leírni annak, ami abban a másfél órában történt, de remélem sikerült érzékeltetni, milyen kis csoda ez a lány. Most jönne az a rész, hogy elmondom, van még egy kis hiányérzetem mert nem sikerült mindent összehozni, de az a helyzet, hogy az infarktuson kívül minden volt, az is csak éppen elmaradt. Biztos vagyok benne, hogy még látjuk egymást.

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-07-27) : Tisztálkodás után az ágyon álva várt és már a számba is voltak a cickói majd letérdel és egy isteni francia óra következett. Nembírtam ki hogy kényeztetés nélkül hadjam vendéglátós ezért bele is nyaltam a mézes csuporba amit nagy sóhajokkal nyugtázott hogy tetszik neki.

(2019-07-11) : Hátamra feküdtem, Bunny a jobb oldalam mellé térdelt, és szájával finom franciába kezdett, én közben jobb kezemmel feszes, formás fenekét simogattam, punciját, csiklóját kényeztettem.

(2019-07-09) : Hátamra lökött gumi le és rácuppant lompira. Édes meleg szájában kőkeményre varázsolódott. Kértem és fordult is keresztbe. Egyik kezemmel cickóját markoltam, másikkal ujjazni kezdtem.

felejthetetlen: 13db
(2019-08-15) : Majd elkezdődött egy fergeteges francia óra mélytorokkal megspékelve.Két kezemmel megfogtam a fejét és elkezdtem dugni a száját addig míg egy hatalmasat nem élveztem a szájába.Hagyott lenyugodni majd az utódot szilviába kerültek addig én a popsiját puszilgattam végig.

(2019-07-28) : Eközben fejem elveszett kicsit az ikrek között. Kicsit később négykézlábra ereszkedett és bekapta a farkam. Én közben próbáltam betartani a szabályt és felülről a kezem végig siklott a fenekén majd eltűnt a combjai között. Volt egy pillanat amikor több testrészem sem látszódott de én ezt nem bántam. ;)

(2019-07-06) : Tisztogatás után pihenő lett volna de a lányok ráugrottak a lomposra és csak szopogatták míg újra kemény nem lettem ekkor gumizás után Niki pattant nyeregbe Bunny pedig a számra, így lett végünk másodjára is. Niki érzékeny búcsút vett tőlünk, mi pedig folytattuk.....

nagyon jó: 14db
(2019-07-27) : Majd Nyuszi egyet gondolt és azt mondta itt a második menetnek az ideje.Elkezdett franciázni,hamar felállított, gumi és jött a Bunny kedvence a kihagyhatatlan Nyuszipóz.Bevallom nekem is ez lett a kedvencem.

(2019-05-21) : Megkért hogy helyezzem magam kényelembe és olyan isteni mélytorkos franciát kaptam tőle hogy alig kaptam levegőt. Majd utána én is kényesztettem egy kicsit de nagyon akarta már hogy behatoljak a tocsogó puncijába a farkamma

(2019-05-12) : em kukacol, nincs andalgás, tövig. Tempózik párat, közben előre nyúlok és megmarkolom a melleit, majd én is tempózni kezdek. Hirtelen leugrik rólam, a válla fölött mosolyogva hátra néz, és csak ennyit mond.- Oké Uram melózni fogsz..

: 15db
(2019-07-06) : Majd négykézlábra állt az ágyon és bekapta a farkamat,közben a punciját tovább tudtam simogatni és ujjazni is aminek hangot is adott hogy tetszik neki.Majd mondtam neki hogy most én következek mert a múltkori látogatásomnál adós maradtam

(2019-06-12) : Minden az ő forgatókönyve szerint ment, nekem nem sok beleszólásom volt, de hagytam is, hogy Ő bontakozzon ki, ne én erőltessek rá valamit. Jó ez így, szeretem.Majd gyorsan gumit húzott és háttal nekem olyat lovagolt mint még senki eddig.

(2019-06-07) : Megfordult, végignyalta dákómat, eltüntette teljesen, többször. Ágy szélére feküdt, feje lelógott, hívott szájába. Bekapott tövig, dugtam a száját. Ujjaztam tovább. Megelégelte, rudamat kívánta, én meg farába vágytam.