19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
7
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Tamara11 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Tamara11

+36202459028

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-20 23:34:10

lintoth
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Tamara11 Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam aznap délelőtt. Ő kezeli a telefont, kedves hangon tájékoztatott a programról,az ajándékról. Kértem is egy időpontot délutánra. Nehézségekbe nem ütköztem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonon megkaptam a címet, ami a kerület, szerintem, legforgalmasabb része. Én a kombinót használtam közlekedéshez, mivel nem messze lakom a helyszíntől. Ismerem a környéket autóval is. A parkolás fizetős, egy-egy helyett láttam most is az épület előtt, de a felüljáró alatt szinte mindig akad hely.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Pár perccel előbb érkeztem. Gondoltam, felhívom, max várok még lent, ha szükséges. De nem ez történt... Semmi gondot nem okozott számára, hogy "egész" előtt hívtam.Tamara válaszolt a hívásomra egy kapucsengővel, emelet, ajtó számmal. Maga az épület elég régi, de ennek is megvan a varázsa. Lifttel az emeletre, és már nyílik is az a bizonyos ajtó... Egy hatalmas előtérben találom magam, ahonnan invitálást kapok a massz helységbe. Hatalmas szoba gyertyákkal, sólámpával, tatamival, és két székkel a ruháimnak. A fürdőszoba a szobából nyílik, ami egy plusz pont.Tusfürdők a tusolóban, száraz kilépő, és tiszta törcsi. Amit még megfigyeltem,hogy a fürdőszobában a törülköző szárító is, és a szobában egy kisebb hősugárzó is aktivizálva volt, így nagyon kellemes meleg volt. Teljes mértékben megvolt a diszkréció, hiszen nem kellett osztoznom senkivel semmin.
Tamara11 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tamarát már láttam itt az oldalon, de egy másik kerületben. Már akkor is tetszett, de most új képek kerültek fel róla, talán ez volt az, ami miatt meglátogattam... Nem csalódtam. Az ajtóban egy nem túl magas, szőke cica várt. Smink volt rajta, a szemei szép barnák, csillognak a boldogságtól. A szája az kellemes piros színű volt, és ahogy beléptem széles mosolyra húzódott. :) Egy csini fehér köpenyben fogadott, nagyon jól állt neki, amikor megfordult, akkor kivillant picit a popsi vonala. Szerintem a kora, az jól van meghatározva itt. Nekem tetszett. Dögös szőke cica!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Zuhany után a tatamira fektetett. Illatmentes krém és kókusz olaj közül lehetett választani. Tamara mondta, hogy ő az olajat preferálja, és mivel lazítani mentem, hát teljesen rábíztam magam :) Imádtam, ahogyan gondoskodott rólam.

Rövidke felmérést végzett, hogy erősebben vagy gyengébben szeretném a masszázst, de ezt is rábíztam, mert érződött a szakértelem. Megkérdezte, hogy nem fázok e, és hogy betakarja e azokat a testrészeket, ahol még nem masszíroz. Én elfogadtam.

A fehérnemű maradt, de megnyugtatott, hogy amikor ideje van, akkor lekerül. Hittem neki.
A masszázst a hátammal kezdte. Meleg olajjal kent be, először csak át simogatott, majd egyre erősebben és koncentráltan gyúrta a derekam, majd haladt felfelé. Beszélgetést kezdeményezett, könnyed témákat dobott fel, és érdeklődött.

A törölköző a hátamra került, és a lábaimmal folytatta a masszázst.

Bokától indult felfelé, egyre közelebb és közelebb az intimebb területekhez.
Néha éreztem az ujjait a combjaim belső részén, majd pedig alig hozzám érve húzott vissza a valóságba. Éreztem, ahogy ficánkol a tatamin, majd egyszer csak keze melegét éreztem a fenekemen. Ott már nem voltak erős mozdulatok, csak olaj, érintések, simogatás...
A kezei betévedtek a heréimhez, majd cirógatást és simogatást kaptam ott is.
Nagyon jól esett ez a fajta törődés. A kezei érintése a testtel való érintésre váltott át.

(Nem tudom mikor szabadulhatott meg a fehérneműtől, hiszen mindig éreztem a közelségét. Trükkös a hölgy!)
Éreztem a melleit a hátamon, de közben a kezeit is a lábaim közt. Olyan sokat kaptam egyszerre mindenből, sok volt az inger már akkor is, majd elhangzott a mondat, amire vártam: fordulhatsz, édes!
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fordulás megváltás volt számomra,mert ágaskodott a velem egykorú. Egyszerűen nem bírtam, és engedélyt kértem beolajozni a szép, kerek ciciket.
A válasz kielégítő volt, és már hozzá is láttam. Majd újra csúszka következett. Meztelenül. Fel és le siklott rajtam gyönyörű teste. Simogattam a hátát és popsiját. Majd lejjebb csúszott és a mellei közt landolt a farkam.
Ekkor már nagyon fel voltam izgulva és nagyon vártam, hogy a szájába vegye. Tamara elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy én is a szőrtelenség híve vagyok, mert így nagy műgonddal és affinitással látott a orális kényeztetésemnek.

Először csak a hegyét nyalogatta, közben a kezeivel a zacsimat cirógatta, de egyre mélyebben tűnt el a farkam a szájában. A mennyországban éreztem magam.
Amikor fel néztem, láttam ahogy a feje ütemesen jár fel és le, ettől nagyon közel kerültem a végponthoz, de Tamara érezte, így kivette a szájából és egy kis kézi segítséggel vissza húzott.

Nem akartam még durrani, és ő sem szerette volna.
Kézzel folytatta, lassú és elnyújtott mozdulatokkal, közben a másik kezének az ujjai megállás nélkül simogatták és cirógatták a zacsimat. Megőrültem.

Néhány perc múlva már újra a szájában voltam. Hozzásegített a kezeivel. Váltogatta az erősséget és a gyorsaságot. Erősebben fogott rá és lassabban csinálta. Annyira eltalálta, azt amit én szeretek.

Éreztem, hogy nagyon közel vagyok és ezt Tamara is nagyon jól tudta. Az utolsó pillanatig húzta,majd amikor már csak egy végső mozdulat hiányzott kivette a szájából és elengedte a boldogságom maradványait.
Hosszú percekig nem igazán tudtam magamról. Azt éreztem, hogy Tamara letisztogat, végig simogatott, türelmes volt, hagyott lenyugodni.
Tudtam, hogy vége és lassan el kell mennem tusolni, de Ő nem siettetett.
Míg a fürdőszobában tettem-vettem, Tamara egy pohár vízzel tért vissza. Nagyon jól esett ismét ez a figyelmesség.
Az előtérben két puszival búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt! Pesti átlag. Alap programból és bővített programból lehet választani.
Én a bővített változatot kértem, mert szerettem volna mindent megkapni, amit Tamara nyújtani tud. Telefonban elhangzott, a program végén a kis asztalra került. Szó sem esett róla úgy egyébként.
Összkép
Frissen, könnyen, átmelegedve és elégedetten távoztam. Nagyon jól éreztem magam. Érték arányban teljesen rendben van. Azt kaptam, amiért mentem.
Jó fej, korrekt, profi csaj. Ha rajtam múlik, akkor találkozunk még.
Köszönöm Tamarám!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tamara11 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Zs077
Lelkes irogató
2017-02-07 07:16:52
Kellően részletes és kedvcsináló is, a kényeztetés rész különösen izgalmas.

2016-12-22 17:21:20
Alapos, munkás beszi, köszönet a tájékoztatásért és a szórakoztatásért!

FunkciókTamara11 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2017-02-02) : A liftből kilépve már nyílt is az ajtó , így diszkréten be lehetett osonni. Bevitt a saját szobájába , üdítővel kivált majd átkísért a fürdőbe. Amint visszaértem a szobába és megkaptam az üdítőmet, már vághattam magam hasra, hogy elkezdődjön a szeánsz.

nagyon jó: 2db
(2017-03-07) : A kezeik azonnal birtokba vettek. Tita határozottan esett a hátamnak, már ismerte merre kell nekem az a gyilkos kezű gyúrás. Tamara a lábaimra vetette kezeit és egy ritmusra gyúrtak át. Izomról, csomóra haladva.

(2017-03-03) : Ezután hasra feküdtem és elkezdte átgyúrni a felsőtestemet. Csak megerősíteni tudom, hogy szakképzett masszőz, jól átgyúrta a tenyeremet, a karomat és a hátamat is. Majd jöttek a lábaim, a talpaimnál kezdte, majd haladt felfelé.

: 3db
(2019-01-25) : Mikor már érezte, hogy vágyok a francia órára, megkönyörült rajtam és elkezdett játszani vele. Nagyon jól és változatosan csinálja, szerencsére a tükörben végig tudtam követni az eseményeket.

(2017-02-14) : a hasamra feküdtem, majd Tamara olajos kezével elkezdett gyúrni, közepes erősséggel, jól kitapintva a kényes pontokat. Hát persze, hiszen képzett masszőz ! Kellemesen elernyedtem kezei között,

(2016-11-17) : So it was to be: with me face down, she sat at the bottom of the bed and having spread some oil, began to masage the soles of my right foot then my calf, my legs and progressively all the way up to my head