7
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
NIKI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

NIKI

+36307970209

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-20 23:10:08

Cupido001
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló NIKI Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
3
Beszámolókon böngésztem és megakadt a szemem Niki képein. Telefonon hívtam, kolléganője Adrienn tájékoztatott a lehetőségekről. Majd sikeresen rögzítettük az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Helyszín a Bécsi út elején található. BKV - val könnyen elérhető. Én kocsival mentem, a parkolás nem egyszerű, 3 kör után sikerült az utcán az megállni. Amikor ott jártam a parkoló őr éppen ellenőrizte a kocsikat. Könyű odatalálni a kapott instrukciók alapján, bár már nem először voltam itt.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A helyszín egy kb. 15 éves épületben található. Érkezésemkor telefononáltam Nikinek, aki csilingelő hangjával kedvesen tájékoztatott a bejutás módjáról. Lifttel mentem az emeletre ami kicsit zörgött de nem ragadtam be. A lakás igényes berendezésű, tiszta. Bent kellemes félhomály fogadott. A szobában masszázs ágy hivogatott a kikapcsolódásra. Zuhanyzó nagy méretű két személy is használhatja egyszerre. Többféle tusfürdő és szájvizek biztosíják a higénikus együtlétet.
NIKI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kicsit félve léptem be a lakásba mert csak a barátnőjével beszéltem és nem tudtam hogy mire számítsak, de ma valamilyen különleges élményre vágytam. Niki egy szexi fehérneműben nyitott ajtót, mely gyönyörűen megmutatta csodás rúganyos fenekét, kívánatos testét. Hogy oldjam az üzleti jellegét a találkozónak vittem egy finom exkluzív csokoládét a légyottra. Niki ezt a figyelmességet széles mosollyal és puszival honorálta. A kezdeti bizonytalanság hamar elillant, olyan volt mintha évek óta visszajárnék hozzá, hamar beszédbe elegyedtünk.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Annyira faltuk egymás szavait, hogy a fürdőbe is elkisért és ott is folytattuk a diskurzust. Niki okos lány akit nem csak a masszázs miatt lehet szeretni, jó beszélgető partner és kellő szexuális kisugárzással rendelkezik, de erről később ejtek szót. Masszázst masszázs padon végzi, szakszerű közepes erősséggel. Nem az a szétszed összerak típusú inkább az érékiség jellemzi mozdulatait. Háton kezdte, majd haladt lefelé a lábakhoz, finoman csinálta nagyon kellemes volt. Amikor a vádlimat masszírozta alátámasztotta a combjával sípcsontomat hogy ne feszüljön a lábfejem. Ezt nagyra értékeltem mert más esetben előfordult, hogy begörcsölt a lábam, másrészt jó volt érezni bőre puhaságát amint rásimult a lábam. Masszázs technikája egyedi nem a szokás környékbeli hölgyekhez hasonló mint pl. a páciens jobb majd bal keze kerül a combok közé, szinte tudja az ember a koreográfiát. ( Már aki gyakran megy ilyen helyre.)
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Masszázst eleinte bugyiban végezte, majd egy huncut mosollyal ledobta ruháit és felmászott hozzám a masszázs padra. Meztelen testével csuszkált a hátamon fenekemen, kezei elkalandoztak a belső combra, majd arra lettem figyelmes, hogy nagyon finoman morzsolgatja farkamat puha kezeivel. Miközben hasamon feküdtem az előttem lévő tükörben az ég felé pucsító gyönyörű formás fenekén legetettem a szemem. Egyik kezével a pénisz tövét ingerelte a másikkal felfelé húzta az ezredest. Mikor azt hittem ezt már nem lehet fokozni, finoman a szájával is ingerelte makkomat, miközben a keze is szorgosan dolgozott. Majd a hímvessző oldalát ingerlte, ajkaival mint amikor valaki a kukoricát harapdálja, csak ezt finoman érzékien tette. Ezután a golyókat nyalogatta, szívta, szájába vette, majd ritmikusan szopott. Mindezt halk nyögdécseléssel nyugtáztam. Egy idő után annyira feszített a szerszámom azt kértem had forduljak meg. Niki nem kegyelmezett valódi mély torkossal folytatta, kezezés nélkül. Közben folyamatosan változtatta a ritmust és az ingerlési techníkákat. Már alig bírtam fékezni magam, hozzám húztam és vadúl csókolóztunk. Nyelvével intezíven ingerelte számat, közben kezem el kalandozott gyönyörű domborulatain. Végül egy isteni kéz nélküli mély torkos szópásba kezdett. Két kézzel beletúrtam hajába és a fejét ölemre húzva irányítottam a buksiját. Hatalmas üvöltés közepette élveztem szájába, az ejakuláció után sem ált meg, szájában hagyta le nyugodni a hím tagot ondómat az utolsó cseppig lenyelte. Majd annyit mondott ő is hangosan szokott élvezni! Ez nagyon szimpatikus volt számomra.
Levezetés képpen kaptam egy talp masszázst. Időközben jelezte hogy fáj a válla ezért viszonzás képpen megmaszíroztam a hátát, vállát, nyakát. Innen akár folytathatuk volna, de sajnos hamar elrepült az együtt töltött 1/2 óra. Szívesen maradtam volna még, de jöttek utánam még vendégek. Elkisért a zuhanyzóba csodáltam gyönyörű testét majd lemostuk egymás hátát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt volt a megbeszélték szerint történt, 1/2 órát adtam kb. 1:45 percet voltam ott. A II- lll és XII. kerületi átlagnak megfelelő színvonalú, a kiszolgálás kifogástalan.
Összkép
Kicsit tartottam a találkozótól mert nem tudtam Nikivel telefonon beszélni csak a barátnőjével Adriennel, de nagyon pozitív volt a tapasztalatom. Niki abszolút barátnőként viselkedett, olyan volt mintha évek óta visszajárnék hozzá. Kedves, mosolygós nyitott cserfes lány. Majd a masszázsnál szakszerű masszőz aki saját egyedi technikát alkalmaz. A levezetésnél pedig egy energikus, vadúl csokolózó magas szexuális kultúrával rendelkező szex bomba.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NIKI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-01-28 16:11:57
Részletes, információ dús beszámoló. Kedvet csinált a hölgy meglátogatására. Főleg a kényeztetés ecsetelése miatt jár a dicséret. Nemcsak neked, hanem a hölgynek is. Imádom az ilyen hozáállást. Bravó

2016-12-24 17:52:02
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

2016-12-24 17:52:02
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

_kabóca_
Becsben tartott
2016-12-24 17:01:53
A tört számokkal láthatóan harcban állsz de rangodhoz képest rendkívül részletes és jó beszámolót írtál.

_kabóca_
Becsben tartott
2016-12-24 17:01:53
A tört számokkal láthatóan harcban állsz de rangodhoz képest rendkívül részletes és jó beszámolót írtál.

FunkciókNIKI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-07-18) : A masszázs részt krémmel csinálta , itt is egész puha érintésekkel kezdett és mikor biztattam a keményebb játékra , akkor dögönyözte a hátamat jó keményen, de álltam hősiesen , mert igen jól esett.

(2016-12-01) : Megbeszéltük a programot és ennek alapján haladtunk. Hasamra feküdtem, a lábaimat, hátamat és a csípőmet masszírozta először. A második részben a hátamra feküdtem

nagyon jó: 4db
(2018-03-18) : felpattant a padra és egy csúszkával kombinált isteni masszázsban részesített. Nyaktól kezdve egészen a lábig mindent átdolgozott, nem erős, de pont kellemes intenzitással csinálta.

(2017-05-31) : Niki pedig bőséges krémezések közepette a lábaim közé térdelt és egész testét használva masszírozgatott, simogatott. Két kezét a derekamtól indulva a nyakamig csúsztatta fel,

(2016-07-20) : A hasamra feküdtem, a lábaimat, hátamat és a csípőmet masszírozta először. Nagyon kellemes és szakszerű volt.

: 6db
(2018-02-07) : A masszázs nem az a profi kategória, de kellemes és ellazító hatása van. A közepes erősségű "simogatás", lépésenként haladt a nyaktól a láb irányába.

(2017-08-29) : És amikor fölém hajolva egész testét bevetette, az számomra nagyon "intimnek" hatott, vagyis igyekszik a vendég kedvében járni - valahogy pont annyit kaptam, amennyi nekem akkor kellett. Se többet, se kevesebbet.

(2017-04-08) : A padra, hasra feküdtem, ő pedig feljött hátulról és a fenekemre ülve masszírozott. Testi kontaktus egyből a maximálisra kapcsolva. Kezei érzékien simítottak meg, főleg a váll és a nyak részen volt bizsergető.