60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
53
Kedvenced
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Mayácska szexpartner

szexpartner

Mayácska

+36703620051

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-20 17:11:10

Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Kedves Lomposmokusom!

Köszönöm szépen az élménybeszámolód! Nem csak neked volt felejthetetlen ! :)
Nagyon hiányoztál már,és boldogsággal töltött el amikor újra ölelhettelek,és csókolhattalak !
Mindig kedves,figyelmes,érzéki,és finom vagy velem,amit igyekszem minél jobban meghálálni amikor meglátogatsz!
Mondhatom azt nyugodt szívvel,hogy fontos vagy nekem ,és remélem még nagyon sokszor összebújhatunk !
Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet kívánok!
2017-ben is jusson eszedbe ,hogy Mayácskád vár :)
sok sok csók

beszámoló

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Több sikertelen után "unszolására" öröömmel egyeztettünk. Gyorsan megegyeztünk a megfelelő időpontban. Nem először tesszük így gördülékenyen ment és már küldtem is a VTR-t.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin sétány.IX. ker frekventált pontja. Már nem kell,de a GPS ismeri oda vezet. Parkolni a pláza parkolójában szoktam. Tömeg közlekedés kiváló. Válogathatsz a lehetőségek közt, de pár perc séta mindegyik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház. Rendezett környék. A lakás szuper és jó illatú, tiszta. Berendezés tökéletes. A szoba? Hogy is mondjam, nem először látom, de mindig az újdonság erejével hat rám (akárcsak Maya). Tükrök, virágszirmok, hajtogatott türcsi. Egyértelmű jelek, hogy Maya várt. Fürdő tökéletes, igényesen fölszerelt, nincs mit hozzá tenni.
Mayácska külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ahogy beléptem nyakamba ugrott és megcsókolt. Ezek után hogy a fenébe legyek objektív? Sötét szemei csillogtak és mindene mosolygott. Nem tudom, hogy csinálta, de az öröm sugárzott belőle és a vágy. Piros melltartó, falatnyi bugyika fehér szőrrel diszítve és egy hihetetlen magassarkú. Hosszított fekete haja csillogva keretezte arcát. Szolizott bőre illatos és selymes. Öröm hozzá érni. Alakja tökéletes. A mellek arányosak, illik hozzá. Combjai simogatásra csábítók. Feneke tenyerembe illő, jó fogású. Mozgása a simuló macskáé, kecses. Ezt a szerkót még nem látta senki, neked vettem föl. Kész Ko-val nyert. Bomba NŐŐŐ!!!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Beléptem és máris sertepertélt körülöttem, mint anya a szeretett gyerek körül. Csóók és mit segítsek, mit fogjak? A durva kellékeket sikeresen levettem és máris karjaimba zártam. Kibontakozva átadtam szerény csokimat (tudom,hogy szereti) mit azonnal közös fogyasztásra kínált föl. Beljebb tipegtünk és tovább folytattam ruháimtól való szabadulásom. Fürdő, kilépve ott áll előttem és csóókolódzunk és így megyünk a szobába.
Cicifixet sikeresen leveszem és az ágyra dőlünk. Összegabalyodva csókolódzunk.Csókja odaadó, nyelves, kívánós, szuper barátnős. Simogatom markolgatom, hol érem. A bimbók szinte azonnal reagálnak. Sikeresen száműzöm a falatnyi bugyit is. Mire észbe kapok már szopja farkam. Intenzíven, bő nyállal kedvtelve, örömmel. Közben elkalandozik a környékre és puszilgatja nyalogatja makkomat. Fenekét egyre jobban felém fordítja. Fenék és punci simogatás és már 69-ben találjuk magunkat. Tolja számra pillangó szárnyas kelyhét én pedig önfeledten nyalom, szürcsölöm, szívogatom. Hátára fektetem és újabb feledhetetlen csóókok. Melleiben elveszek nem bírok tovább haladni. Menj már lejebb,- unszol kedvesen- már nagyon ki vagyok éhezve. Részemről az ellenkezés legkisebb szikrája is hiányzik és szófogadóan veszem birtokba örömforrását. Kényeztetésemre a teljes punci duzzadt állapotban leledzik. Csiklója ágaskodik, nyelvem hatására. Maya pedig kéjesen sóhajtozik. Ujjaim vagy vibri? Kérdezem. Ujjaid azok finomabbak. Először kettőt küldtem a földerítő munkára, majd harmadik is becsusszant, fogadókész kelyhébe. Folyamatos nyalakodásom és intenzív ujjazásom csakhamar meghozták gyümölcsüket. Hangos élvezetét, koordinálatlan összerándulásait tátott szájjal bámultam. Torkom kiszáradt. Ujjaim ki és még egy két nyalintás és csóókban forrtunk össze. Közben még egyszer beköszöntem ujjaimmal a puncusnak. Hálásan lüktetett rajta és tekergett a csípő.
Fölül kerekedett és farkam felé indult. Mit ekkor kaptam az a francia magasiskola. Nem veszi be tövig, de ahogy és amit művelt a farkammal az leírhatatlan. Felhők közt repültem és csillagokat láttam. Borítsunk fátylat a farkamra és tegyünk úgy ahogy szeretnéd. Nem, előbb még egy isteni punci csúszkát kaptam. Sokszor nem tudtam hol vagyok, kinnt vagy bennt. A lényeg, hogy Maya tudta. Melleit a számba tolta, -élvezd. Egy pillanat és a cicik közt szánkáztam. Mosolyogva nézte élvezkedésem. Csak ezután nyúlt és kaptam védelmet. Finoman , de határozottan nyársalta föl magát. Segge körkörösen járt, majd hosszában tesztelte farkamat és kezdődött előlről. Egy idő után mindketten beindultunk és Maya egy tövig bennelévős keményen rányomulós mókába kezdett. Éreztem itt mindjárt kapitulálok. Simán fordultunk misszibe. Lábait szét tárta és - tedd a dolgodat. Tobzódtam ebben az odaadó NŐ-ben. Sajnos nem csak Ő, én is ki voltam éhezve rá és így hamarabb ért a vég mint szerettem volna. Remegve élveztem el rajta, benne. Lábaival átkarolt és húzott magába. Így nyugodtam le. Tisztogatás és már ki is libbent és hozta a csokit. Tartalmas beszélgetésbe bonyolódtunk. Régen találkoztunk így mindkettőnknek volt miről beszélni. Idő? Csak legyintett és már a számba is tolt egy csokit és mondta...Minden téren partner. Öröm vele minden perc.
Azért össze szedtem magam és fürdő és öltözés és fájó búcsú barátnős csókok közepette. Ünnepek, Új év és legyenek szép napjaid.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Általam ismert. Bővebb infóban látható. Új átlagnak mondott egy nem átlagos taliért.
Hogy megérte e? Nem kérdés. A föntiek tükrében nincs miről beszélni.
Összkép
Ahány tali annyiszor varázsol el. Odaadása példamutató. Barátnő érzet a köbön.Úgy éreztem (lehet a karácsony közeledte miatt), hogy szinte tálcán nyújtotta át magát nekem. Egy ilyen gyönyörű NŐ-től kívánni sem lehet többet. Nem volt mélypont csak öröm és szeretkezés. Minden percét élveztem talinknak. A borús, ködös idő ellenére nekem egy derűs napot varázsolt. Fölszabadultan, vidáman mentem és tettem tovább dolgomat.Köszönöm.

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2019-02-07) : Majd egyre lejjebb haladva, édes puncijához érve, finoman nyalni kezdtem. Lassan nyílni kezdtek csodás szirmai, és egyre nedvesebb lett, felváltva nyaltam, szívtam ajkaim közé vettem az addigra már teljesen kinyilt pillangóit. Közben ő simogatta kőkemény cickóit, és egyre hangosabb sóhajok hagyták el ajkait.

(2019-02-03) : Finoman csókolgatta,majd szopni kezdte a farkam.Lejjebb csúszott,és a zacskóm vette a szájába.A golyókat külön vette kezelésbe,míg a farkam kézzel verte.

(2019-01-25) : Elkapta a botkormányom, kezében volt az irányítás. Finom ajkaival kényeztette számat egyre nagyobb odaadással. Javasolta azonnal húzzunk gumit, mert érezni akar magában most.

felejthetetlen: 37db
(2019-02-05) : azt vettem észre hogy az ágy szélén ülök ő pedig előttem térdelve csodálatos franciatudásával a mennyek felé röpít. Azért az ággyal szembeni hatalmas tükörben elém táruló látvány sem volt semmi,

(2019-02-01) : Egy kis pihenő után a hátamra döntött és egy igazi bő nyálas szopásba kezdett. Volt minden amit csak eltudtok képzelni óvatos golyónyalás, mély-torok, nyálcsorgatás nem is akármilyen,

(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

nagyon jó: 23db
(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

: 12db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.