26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Niki szexpartner

szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-20 16:19:05

Pessoa
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, figyeltem mikor jelezte, hogy most hívható és próbáltam ehhez időzíteni, azonnal sikerrel is jártam. Viszonylag gyorsan leegyeztettük a lehetőségeket és szerencsémre késő délutánra volt is szabad időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIV. kerület, forgalmas út melletti épület, könnyen odataláltam, kis félreértés történt viszont és némi kavarás és újbóli parkolás után az első megállásom helyére tértem vissza, immár gyalog. Kocsival mentem, de BKV sem vészes ahogy néztem. Parkoló akadt a nagy forgalom ellenére is, ezzel nem volt gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Több emeletes téglaépület. Lakás nagy, szépen berendezett, több helyiséggel. Fürdő sem kicsi, kádas, bőséges tusfürdő választékkal, többfajta szájvízzel. A helyszín gyanús volt, és végül rá is jöttem hol járok, korábban leeshetett volna. A szoba közepes, nagy franciaággyal, két kényelmesnek kinéző fotellal.
Niki külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Tökéletes, nekem bejön, szeretem az ilyen típusú csajokat (ez is közrejátszott, hogy visszatértem). Most rövidebb a haja, mint volt, de ez is nagyon jól áll neki. Bájos arc, elbűvölő mosoly, formás mellek. Szexi ruhában fogadott, magassarkú, meggyőző volt.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Már találkoztunk korábban, így tudtam mire számíthatok. Gyors lepakolás és egyeztetés után már mentem is a fürdőbe a kapott törölközővel.

Visszaérkezésemkor már az ágyon fogadott, magassarkútól megszabadulva. Egy rövid beszélgetés (kivel mi történt stb.) neki is ugrottunk a dolognak. Kényelmesen elhelyezkedtem az ágytámlának dőlve és miután a felesleges textilt ledobta, kezelésbe is vett. Először szájjal, majd a keblekkel kényeztetett és ezt váltogatta folyamatosan. Közben mindenhol markolásztam ahol értem, fenekét, melleit. Mentségemül még hozzátenném nagy kebel rajongó vagyok és elég sok időt töltöttem ebben a pozícióban, ugyanis ez erősen felborította a terveimet a folytatásra nézve. Jeleztem is, hogy ezt sokáig nem lehet így büntetlenül csinálni.
Végül maga mögé parancsolt (pedig annyira nem akartam mozdulni :D) és egy intenzív folyamat végén pont pozícióváltás előtt el is ért a vég. Hiába, azok a mellek!

Gyors tisztítás után felajánlott egy kis frissítőt, amit elfogadtam. Az ágyra heveredtünk és beszélgetni kezdtünk, olyan sok közös témánk volt, hogy elröppent a maradék idő, gyors tusolás után már távoztam is.
Összességében bőven adósa maradtam Nikinek a következő alkalmakra, ezért utólag is elnézését kérem ;)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején egyeztettünk, telefonban csak olyannál hozom szóba, akit nem ismerek, így ott gyorsan és problémamentesen elhelyeztem a kívánt mennyiségű rózsaszálat. Pesti átlag teteje (most már), de megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tökéletes, bírom a stílusát, vidám, jófej csaj, semmi mesterkéltség. Korábban írták többen, hogy függőséget okoz, abszolút egyetértek! Mindenkinek kívánom az élményt...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 33db
(2019-07-12) : Niki szájjal és kézzel, aztán kebleivel izgatott a végén, látványnak is elsőosztályú volt, amit művelt. Lehet, hogy még más is történt, de így lett vége, nagyon jól éreztem magam végig, és szerintem Nikinek is jól esett.

(2019-02-09) : Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel. Kisebb helyezkedés következett és Én hanyatt feküdtem az ágyon míg Bunny tovább franciázott

(2018-09-11) : lába közé hajtottam a fejem és kicsit oldalfrkvésbe helyeztem, hogy Niki folytassa a franciát. Ez nem tartott sokáig, mert Bunny többet akart és Niki gumit varázsolt rám.

nagyon jó: 52db
(2019-08-14) : Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült. Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.

(2019-08-08) : Fölém került és belekezdett a franciába. Elég ütemes tempóban dolgozott a velem egykorún és majdnem teljesen koppanásig elnyelte. Gumit húztunk és lovaglóban kezdtünk. Csók és cicisimogatás társult eme póz mellé, majd váltottunk misszibe.

(2019-06-30) : Elkezdett játszani vele finoman, kéz nélkül néha néha egyszer egyszer kézzel is, de a legtöbbet szájjal amit nagyon jól csinált. Fel fel nézett a szemembe közbe a bohócot még mindig nem láttam.

: 92db
(2019-06-13) : Majd ezután hanyatt döntött es elkezdett franciázni, közben végig a szemembe nézett. Mielőtt elélveztem volna mondtam neki hogy most én jövök, aminek örült. Nyelvtechnikámnak ahogy hallottam és néha felnézve nagyon élvezte.

(2019-06-12) : Niki alapos munkát végzett nyaltafaltől, a golyókat sem kímélte néha tövig eltüntette csak szájjal kényeztetett, kézimunka nem volt, amiért nagyon hálás vagyok. Majd ezek után az ágyra döntöttem, végig csókoltam csodálatos testét, és kényeztetni keztem nyelvemmel amire nagyon jól, hevesen reagált. Elég sokáig voltunk ebben a pozícióban úgy gondolom ő is élvezte, de én biztosan.

(2019-06-04) : három lány nyalt, falt, ahol ért, kényeztették a cicimet, zacsimat, kapatm mellbimót vagy hamvas puncit a számra, nem igazán sikerült hosszasan elidőznöm az első lövet előtt, épp Ami volt felül, valaki a golyeszt masszírozta, mások a cicimet kényeztették, képtelen voltam követni, szinte beájultam.