1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Niki szexpartner

szexpartner

Niki

+36705318870

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-20 16:19:05

Pessoa
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Niki Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, figyeltem mikor jelezte, hogy most hívható és próbáltam ehhez időzíteni, azonnal sikerrel is jártam. Viszonylag gyorsan leegyeztettük a lehetőségeket és szerencsémre késő délutánra volt is szabad időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIV. kerület, forgalmas út melletti épület, könnyen odataláltam, kis félreértés történt viszont és némi kavarás és újbóli parkolás után az első megállásom helyére tértem vissza, immár gyalog. Kocsival mentem, de BKV sem vészes ahogy néztem. Parkoló akadt a nagy forgalom ellenére is, ezzel nem volt gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Több emeletes téglaépület. Lakás nagy, szépen berendezett, több helyiséggel. Fürdő sem kicsi, kádas, bőséges tusfürdő választékkal, többfajta szájvízzel. A helyszín gyanús volt, és végül rá is jöttem hol járok, korábban leeshetett volna. A szoba közepes, nagy franciaággyal, két kényelmesnek kinéző fotellal.
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tökéletes, nekem bejön, szeretem az ilyen típusú csajokat (ez is közrejátszott, hogy visszatértem). Most rövidebb a haja, mint volt, de ez is nagyon jól áll neki. Bájos arc, elbűvölő mosoly, formás mellek. Szexi ruhában fogadott, magassarkú, meggyőző volt.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Már találkoztunk korábban, így tudtam mire számíthatok. Gyors lepakolás és egyeztetés után már mentem is a fürdőbe a kapott törölközővel.

Visszaérkezésemkor már az ágyon fogadott, magassarkútól megszabadulva. Egy rövid beszélgetés (kivel mi történt stb.) neki is ugrottunk a dolognak. Kényelmesen elhelyezkedtem az ágytámlának dőlve és miután a felesleges textilt ledobta, kezelésbe is vett. Először szájjal, majd a keblekkel kényeztetett és ezt váltogatta folyamatosan. Közben mindenhol markolásztam ahol értem, fenekét, melleit. Mentségemül még hozzátenném nagy kebel rajongó vagyok és elég sok időt töltöttem ebben a pozícióban, ugyanis ez erősen felborította a terveimet a folytatásra nézve. Jeleztem is, hogy ezt sokáig nem lehet így büntetlenül csinálni.
Végül maga mögé parancsolt (pedig annyira nem akartam mozdulni :D) és egy intenzív folyamat végén pont pozícióváltás előtt el is ért a vég. Hiába, azok a mellek!

Gyors tisztítás után felajánlott egy kis frissítőt, amit elfogadtam. Az ágyra heveredtünk és beszélgetni kezdtünk, olyan sok közös témánk volt, hogy elröppent a maradék idő, gyors tusolás után már távoztam is.
Összességében bőven adósa maradtam Nikinek a következő alkalmakra, ezért utólag is elnézését kérem ;)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején egyeztettünk, telefonban csak olyannál hozom szóba, akit nem ismerek, így ott gyorsan és problémamentesen elhelyeztem a kívánt mennyiségű rózsaszálat. Pesti átlag teteje (most már), de megéri.
Összkép
Tökéletes, bírom a stílusát, vidám, jófej csaj, semmi mesterkéltség. Korábban írták többen, hogy függőséget okoz, abszolút egyetértek! Mindenkinek kívánom az élményt...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 33db
(2019-02-09) : Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel. Kisebb helyezkedés következett és Én hanyatt feküdtem az ágyon míg Bunny tovább franciázott

(2018-09-11) : lába közé hajtottam a fejem és kicsit oldalfrkvésbe helyeztem, hogy Niki folytassa a franciát. Ez nem tartott sokáig, mert Bunny többet akart és Niki gumit varázsolt rám.

(2018-09-08) : Olajos cickókkal felfegyverkezve csúszkázott a kéjlécen, közben pedig bekapta a makkom. Elég erőteljes, ugyanakkor mégis kellemes a francia technikája,

nagyon jó: 50db
(2018-10-27) : Mellé feküdtem hanyatt, ettől ő új erőre kapott és elkezdett franciázni és néha az ikrekhez hozzáérintette a velem egykorút. Hamar gumit húztunk és lovaglással kezdtünk.

(2018-09-21) : "Kölcsön kinyír visszajár" mondtotta és újból a szájába vett. Már tudtam itt kivégzés lesz, nekem annyi és ugyan egy picit megdolgoztattam szegényt de végül ajkai között ért utól a végzet.

(2018-06-30) : Lovaglóban kezdtünk neki a menetnek. Simogattam az ikreket és a posiját markolásztam felváltva, ekkor ő már rendesen vágtázott, de utána váltott és rám feküdt így missziben folytattuk.

: 85db
(2019-01-07) : Először natúr francia volt az étlapon, mélytorkos elemekkel, amit lenyűgözően csinál, szemkontaktust is tartja. Utána én vetettem be nyelv tudásomat,

(2018-12-10) : Egyre lejjebb haladt a szájával, közben puszilgatott, végül kikötött középtájon. Körbe kényeztetett, majd elkezdett franciázni. Isteni a franciája, közben én a melleit simogattam. Nem akartam túl hamar élvezni, ezért kértem, hogy feküdjön a hátára, had vegyem szemügyre közelről a két lába között

(2018-08-10) : Rettentő jó humora van. Következett a gumi, rám pattant és jöhetett a vágta, ami nem volt túl hosszú, tekintettel a hosszas előzményekre, hamar vegem lett.