26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
53
Kedvenced
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Niki szexpartner

szexpartner

Niki

+36705318870

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-20 14:36:46

bassman
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Niki Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
4
Kora reggel hívtam talán kicsi korán is de visszacsörgött. Ezután már minden simán ment. Egy kicsit eltolta a randi időpontját ami nekem nem okozott gondot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS segített mert a forgalom az elég nagy volt de a cím elég egyértelmű. Egy forgalmas út a XIV kerben. A lépcsőház bejárata hátul van sétálni kell egy kicsi. Parkolás könnyen ment. Mondjuk napközben gondolom mindig van hely.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
2
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
A bejutás egyszerűen ment. Fürdőben többfajta tusfürdő pont volt olyan is amit én használok. Régi barna kád zuhanyfüggönnyel. A vízmelegítő a kád oldalán van úgyhogy vigyázni kell, hogy el ne oltsa a ember fia a melegvizet adó lángot! A hely kicsi de még lehet oldani. Mondjuk nem is burkolni mentem. :)
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
5
Niki teljesen megfelel a képeknek. Alacsony termetű csajszi hatalmas mellekkel. Az arca nagyon megtetszett a képeken és élőben még jobb is mert az magabiztos báj ami működteti azt a testet az teljesen elvarázsolt. Nem egy nádszál vékony lány de ez cseppet sem zavart sőt úgy jó ahogy van.

Action
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Érkezésemkor egy fekete fehér ruhában fogadott egy magassarkú cipőben. Első pillantásra megtetszett. Bementünk a szobába megbeszéltünk a pásztororát aztán elhúztam a tusolni. Vissza érve áa szobában még mindig rajta volt a ruci amit nem is bánok. Beszélgettünk egy kicsit aztán elkezdtem kihámozni a ruhából. Szépen eljöttetek ruci és előbujtak a cicik. Mit cicik csöcsök! Isteni csöcsök! Atyám! Na el is kezdtem markolászni mit pék a tésztát. Csókoltam markolásztam és csókoltam és markolásztam és csókoltam és... Fú! Na csakhamar hátamra feküdtem és kezdődött a kebel szex egy kis olaj segítségével ami sajnos csak illatos volt de most komolyan szerinted ez érdekelt? :) Én hanyatt Niki rajtam péló meg az ikrek fogságban! Gyönyörű csendélet mely tarthatott volna őrökké. Közben egy kis francia is ment de inkább a kebelszexes véget választottam. Tisztálkodás majd az ágyra heveredtünk és egy nagyon jót dumcsizunk. Olyan jót, hogy meg is kellett kérdezném mennyi időnk van még. Jöhetett is a második menet! A gyík újraélesztéséhez újra az ikreket hívtam a csatába! :) nem telt sok időbe míg újra harcrakész lettem! Most már jöhetett egy kis francia is ami nagyon kellemes volt! Hipp-hopp kértem a páncélt és Niki mint egy angyal felém szállott és heves mozgással felrepített a mennyeknek országába! Tisztálkodás után még egy pár szót beszéltük aztán el tusizni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon megbeszéltük a rózaszálak számát úgyhogy nem volt semmi meglepetés. Hozzáteszem az új pesti átlag.
Összkép
A randi helyszíne nem a luxust idézte de Niki mindenért kárpótolt. Nagyon kedves volt korrekt, magabiztos és jókedve bearanyozta a napomat de szerintem ezt a hetet is! Sajnos elmondása szerint most kell majd tartania egy hosszabb szünetet. Sajnálom, hogy nem találkoztunk hamarabb! Remélem látom majd az oldalon mert Ő is mély nyomot hagyott bennem nem csak fordítva! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-24 17:49:11
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

2016-12-24 17:49:11
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

2016-12-22 12:27:06
Kellemes, laza, szellemes, lényegretörő írás, mint a kalandod maga. Jó olvasmány Üdv érte

2016-12-21 17:44:08
Ha Niki csodas keblei koze kerul a szerszam, annak spricceles lesz a vege :)

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 33db
(2019-02-09) : Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel. Kisebb helyezkedés következett és Én hanyatt feküdtem az ágyon míg Bunny tovább franciázott

(2018-09-11) : lába közé hajtottam a fejem és kicsit oldalfrkvésbe helyeztem, hogy Niki folytassa a franciát. Ez nem tartott sokáig, mert Bunny többet akart és Niki gumit varázsolt rám.

(2018-09-08) : Olajos cickókkal felfegyverkezve csúszkázott a kéjlécen, közben pedig bekapta a makkom. Elég erőteljes, ugyanakkor mégis kellemes a francia technikája,

nagyon jó: 50db
(2018-10-27) : Mellé feküdtem hanyatt, ettől ő új erőre kapott és elkezdett franciázni és néha az ikrekhez hozzáérintette a velem egykorút. Hamar gumit húztunk és lovaglással kezdtünk.

(2018-09-21) : "Kölcsön kinyír visszajár" mondtotta és újból a szájába vett. Már tudtam itt kivégzés lesz, nekem annyi és ugyan egy picit megdolgoztattam szegényt de végül ajkai között ért utól a végzet.

(2018-06-30) : Lovaglóban kezdtünk neki a menetnek. Simogattam az ikreket és a posiját markolásztam felváltva, ekkor ő már rendesen vágtázott, de utána váltott és rám feküdt így missziben folytattuk.

: 85db
(2019-01-07) : Először natúr francia volt az étlapon, mélytorkos elemekkel, amit lenyűgözően csinál, szemkontaktust is tartja. Utána én vetettem be nyelv tudásomat,

(2018-12-10) : Egyre lejjebb haladt a szájával, közben puszilgatott, végül kikötött középtájon. Körbe kényeztetett, majd elkezdett franciázni. Isteni a franciája, közben én a melleit simogattam. Nem akartam túl hamar élvezni, ezért kértem, hogy feküdjön a hátára, had vegyem szemügyre közelről a két lába között

(2018-08-10) : Rettentő jó humora van. Következett a gumi, rám pattant és jöhetett a vágta, ami nem volt túl hosszú, tekintettel a hosszas előzményekre, hamar vegem lett.