26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Niki szexpartner

szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-20 14:36:46

bassman
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
4
Kora reggel hívtam talán kicsi korán is de visszacsörgött. Ezután már minden simán ment. Egy kicsit eltolta a randi időpontját ami nekem nem okozott gondot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS segített mert a forgalom az elég nagy volt de a cím elég egyértelmű. Egy forgalmas út a XIV kerben. A lépcsőház bejárata hátul van sétálni kell egy kicsi. Parkolás könnyen ment. Mondjuk napközben gondolom mindig van hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
2
Hely diszkréció:
5
A bejutás egyszerűen ment. Fürdőben többfajta tusfürdő pont volt olyan is amit én használok. Régi barna kád zuhanyfüggönnyel. A vízmelegítő a kád oldalán van úgyhogy vigyázni kell, hogy el ne oltsa a ember fia a melegvizet adó lángot! A hely kicsi de még lehet oldani. Mondjuk nem is burkolni mentem. :)
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
5
Niki teljesen megfelel a képeknek. Alacsony termetű csajszi hatalmas mellekkel. Az arca nagyon megtetszett a képeken és élőben még jobb is mert az magabiztos báj ami működteti azt a testet az teljesen elvarázsolt. Nem egy nádszál vékony lány de ez cseppet sem zavart sőt úgy jó ahogy van.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
3
Érkezésemkor egy fekete fehér ruhában fogadott egy magassarkú cipőben. Első pillantásra megtetszett. Bementünk a szobába megbeszéltünk a pásztororát aztán elhúztam a tusolni. Vissza érve áa szobában még mindig rajta volt a ruci amit nem is bánok. Beszélgettünk egy kicsit aztán elkezdtem kihámozni a ruhából. Szépen eljöttetek ruci és előbujtak a cicik. Mit cicik csöcsök! Isteni csöcsök! Atyám! Na el is kezdtem markolászni mit pék a tésztát. Csókoltam markolásztam és csókoltam és markolásztam és csókoltam és... Fú! Na csakhamar hátamra feküdtem és kezdődött a kebel szex egy kis olaj segítségével ami sajnos csak illatos volt de most komolyan szerinted ez érdekelt? :) Én hanyatt Niki rajtam péló meg az ikrek fogságban! Gyönyörű csendélet mely tarthatott volna őrökké. Közben egy kis francia is ment de inkább a kebelszexes véget választottam. Tisztálkodás majd az ágyra heveredtünk és egy nagyon jót dumcsizunk. Olyan jót, hogy meg is kellett kérdezném mennyi időnk van még. Jöhetett is a második menet! A gyík újraélesztéséhez újra az ikreket hívtam a csatába! :) nem telt sok időbe míg újra harcrakész lettem! Most már jöhetett egy kis francia is ami nagyon kellemes volt! Hipp-hopp kértem a páncélt és Niki mint egy angyal felém szállott és heves mozgással felrepített a mennyeknek országába! Tisztálkodás után még egy pár szót beszéltük aztán el tusizni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon megbeszéltük a rózaszálak számát úgyhogy nem volt semmi meglepetés. Hozzáteszem az új pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A randi helyszíne nem a luxust idézte de Niki mindenért kárpótolt. Nagyon kedves volt korrekt, magabiztos és jókedve bearanyozta a napomat de szerintem ezt a hetet is! Sajnos elmondása szerint most kell majd tartania egy hosszabb szünetet. Sajnálom, hogy nem találkoztunk hamarabb! Remélem látom majd az oldalon mert Ő is mély nyomot hagyott bennem nem csak fordítva! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-24 17:49:11
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

2016-12-24 17:49:11
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

2016-12-22 12:27:06
Kellemes, laza, szellemes, lényegretörő írás, mint a kalandod maga. Jó olvasmány Üdv érte

2016-12-21 17:44:08
Ha Niki csodas keblei koze kerul a szerszam, annak spricceles lesz a vege :)

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 33db
(2019-07-12) : Niki szájjal és kézzel, aztán kebleivel izgatott a végén, látványnak is elsőosztályú volt, amit művelt. Lehet, hogy még más is történt, de így lett vége, nagyon jól éreztem magam végig, és szerintem Nikinek is jól esett.

(2019-02-09) : Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel. Kisebb helyezkedés következett és Én hanyatt feküdtem az ágyon míg Bunny tovább franciázott

(2018-09-11) : lába közé hajtottam a fejem és kicsit oldalfrkvésbe helyeztem, hogy Niki folytassa a franciát. Ez nem tartott sokáig, mert Bunny többet akart és Niki gumit varázsolt rám.

nagyon jó: 52db
(2019-08-14) : Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült. Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.

(2019-08-08) : Fölém került és belekezdett a franciába. Elég ütemes tempóban dolgozott a velem egykorún és majdnem teljesen koppanásig elnyelte. Gumit húztunk és lovaglóban kezdtünk. Csók és cicisimogatás társult eme póz mellé, majd váltottunk misszibe.

(2019-06-30) : Elkezdett játszani vele finoman, kéz nélkül néha néha egyszer egyszer kézzel is, de a legtöbbet szájjal amit nagyon jól csinált. Fel fel nézett a szemembe közbe a bohócot még mindig nem láttam.

: 92db
(2019-06-13) : Majd ezután hanyatt döntött es elkezdett franciázni, közben végig a szemembe nézett. Mielőtt elélveztem volna mondtam neki hogy most én jövök, aminek örült. Nyelvtechnikámnak ahogy hallottam és néha felnézve nagyon élvezte.

(2019-06-12) : Niki alapos munkát végzett nyaltafaltől, a golyókat sem kímélte néha tövig eltüntette csak szájjal kényeztetett, kézimunka nem volt, amiért nagyon hálás vagyok. Majd ezek után az ágyra döntöttem, végig csókoltam csodálatos testét, és kényeztetni keztem nyelvemmel amire nagyon jól, hevesen reagált. Elég sokáig voltunk ebben a pozícióban úgy gondolom ő is élvezte, de én biztosan.

(2019-06-04) : három lány nyalt, falt, ahol ért, kényeztették a cicimet, zacsimat, kapatm mellbimót vagy hamvas puncit a számra, nem igazán sikerült hosszasan elidőznöm az első lövet előtt, épp Ami volt felül, valaki a golyeszt masszírozta, mások a cicimet kényeztették, képtelen voltam követni, szinte beájultam.