26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Klaudia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-20 12:27:49

szercsaferi12
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
Telefonon egyeztettem Klaudivával, szerintem ez a legegyszerűbb módja a kapcsolatfelvételnek. Pár próbálkozás után sikerült is elérnem, majd megbeszéltük a részleteket, hogy mit szeretnék és egyeztettük az időpontot.
Megközelítés
A ferenciek terétől nem messze található a tett helyszíne, ezért a közelben megálló metrót vettem igénybe, madj egy kis sétát követően meg is érkeztem a tett helyszínére.
Helyszín
Hangulatosan, szépen berendezett lakás a tett helyszíne, szinte már mondhatom azt is hogy felülmúlta a várakozásaimat. Autóval nehézkes lehet a parkolás, bár a közelben van több parkolóház is.
Klaudia külseje
Aki a fotók alapján választja Klaudiát, egyértelműen nem fog benne csalódni, többek között én is ezért mentem hozzá.

Action
Érkezésemet követően bekísért a szobába, ahol kaptam egy nagyon finom törölközőt, majd gyors fürdést követően vissza is tértem. Odaléptem hozzá az ágy mellé, ott állt és hátulról öleltem át, majd megfordult és végig csókoltam testét. A csók nála extra, kényemelbe helyeztem magam az ágyon és elkezdett franciázni, amit nagyon jó technikával művel. A golyókat sem hagyja ki, körbenyalogja és kezezés nélkül teszi mindezt. Mivel nagyon megkívántam így kértem egy 69-et és az első körben szájával nagyon hamar ki is végzett, hatalmasat élveztem. Aztán kiment a fürdőbe, megmosta magát, majd odafeküdt mellém és elkezdte újra simogatni az ezredest, aminek nem kellett sok idő, hogy újra hadrendbe állítsa magát. Miközben ő az ezredessel játszott ,é naddig punciját ujjaztam és nyelvemmel ismét 69ben kényeztettem, végül elért a vég Klaudia nagyon jó nyelvtechnikájának köszönhetően.
Elszámolás
Az elején, érkezéskor történt az elszámolás, a telefonon előre megbeszéltek szerint, ami a helyszínen se változott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mostanában csak franciás kényeztetésre járok a lányokhoz, és be kell valljam, hogy a belvárosban hasonló árkategóriában ilyen jellegű szuper szolgáltatásban régen volt részem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2019-07-31) : ismét franciás felvezetést kaptam ,majd felkerült a védőfelszerelés is szájal :)Kértem hogy üljön bele háttal ,mert popsijának a látványa is fantasztikus élmény.Fogtam kicsi vékony derekát ,simogattam popsiját...

(2019-06-30) : A hátamra parancsolt és a lábaim közé guggolt. Finom francialecke kezdődött. Nagyon hamar életet lehelt belém és azt hittem, rögtön végem: forró nyelvével írta a köröket és le-fel járt édes szájacskájával.

(2019-05-24) : Ő sem maradt adós, egy kiadós francia következett. Hát, Klau ebben is nagyon profi :) Nem akartam hogy így legyen végem, ezért gumit kértem, amit hatalmas rutinnal, szájjal helyezett fel, majd kértem, hogy legyen Ő felül.

felejthetetlen: 61db
(2019-06-12) : Helycsere és Ő kényeztetett engem. Golyószopizás, majd a mellei közé raktam kicsit ,Klaudia fogta a melleit hogy szorításban legyek ,ez már önmagában izgató volt ,de mikor így a nyelvével játszott vele nah az már a csúcs volt.be is kapta újra és újra.

(2019-04-16) : Lágy, barátnős csókcsata vette kezdetét, majd a már készenlétben lévő műszer felé vette az irányt és kezdődött a francia társalgás. Kellemes tempóban beszélgetett velem ezen a csatornán, utána én vettem át az irányítást megszabadítva a textiltől.

(2019-03-21) : Francia tudása már nagyon hiányzott:) szenvedélyesen, majd lágyan csinálta ,mikor érezte hogy pattanásig feszülök,be lassított,majd újra tempó váltás, teljes harckészültségben álltam ekkor

nagyon jó: 84db
(2019-02-26) : változatos franciában részesített, hol csak a végén játszadozott nyelvével, hol mélyebben eltüntetett, időnként pedig végigcsúsztatta ajkait az oldalán. Mindezt igazi szenvedéllyel és átéléssel tette, aminek köszönhetően hamar készen álltam a folytatásra.

(2019-01-21) : Nagyon lágyan és finoman kényeztette, míg én ujjal próbáltam jót tenni nála. Fordulás, majd nyelvvel rohamoztam a mézescsuprot és sikerült elröpítenem.

(2018-12-27) : Finoman, lágyan és barátnősen csókol. Megszabadítottam a melltartótól és köszöntem a formás cickóknak. Aztán ő vette át a kezdeményezést, hosszasan kényeztetve a szerszámos részleget. Nagyon finom és izgató a technikája.

: 140db
(2019-07-16) : Majd megkérdezte, hogy volna-e kedvem a finom mézédes punciját megkóstolni. Miért is ne végre egy lány aki kedveli ezt (nálam így alakult). Először tényleg csak megkóstoltam és tényleg különlegesen lágy selymes enyhén édes íze volt, majd a két tenyeret a popója alá téve megemelve elkezdtem kényeztetni

(2019-04-02) : Then i started kissing her neck and then went on to play with her firm round boobs . After a short while i went down on her sweet little pussy which was so soft and nice smelling . Then i started licking and sucking her pussy for few minutes while kept watching her face how she was enjoying it with her little moans

(2019-02-13) : Egy kis puszilgodás után ,rám cuppant és nagyon érzékien ahogy szeretem elkezdett szájával kényeztetni. Imadtam nagyon a technikáját. Kis idő elteltével rákérdeztem ,hogy 69 esetleg,és örömmel mondott igent.