26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Klaudia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Klaudia

+36307862995

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-20 12:27:49

szercsaferi12
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Klaudia Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
Telefonon egyeztettem Klaudivával, szerintem ez a legegyszerűbb módja a kapcsolatfelvételnek. Pár próbálkozás után sikerült is elérnem, majd megbeszéltük a részleteket, hogy mit szeretnék és egyeztettük az időpontot.
Megközelítés
A ferenciek terétől nem messze található a tett helyszíne, ezért a közelben megálló metrót vettem igénybe, madj egy kis sétát követően meg is érkeztem a tett helyszínére.
Helyszín
Hangulatosan, szépen berendezett lakás a tett helyszíne, szinte már mondhatom azt is hogy felülmúlta a várakozásaimat. Autóval nehézkes lehet a parkolás, bár a közelben van több parkolóház is.
Klaudia külseje
Aki a fotók alapján választja Klaudiát, egyértelműen nem fog benne csalódni, többek között én is ezért mentem hozzá.

Action
Érkezésemet követően bekísért a szobába, ahol kaptam egy nagyon finom törölközőt, majd gyors fürdést követően vissza is tértem. Odaléptem hozzá az ágy mellé, ott állt és hátulról öleltem át, majd megfordult és végig csókoltam testét. A csók nála extra, kényemelbe helyeztem magam az ágyon és elkezdett franciázni, amit nagyon jó technikával művel. A golyókat sem hagyja ki, körbenyalogja és kezezés nélkül teszi mindezt. Mivel nagyon megkívántam így kértem egy 69-et és az első körben szájával nagyon hamar ki is végzett, hatalmasat élveztem. Aztán kiment a fürdőbe, megmosta magát, majd odafeküdt mellém és elkezdte újra simogatni az ezredest, aminek nem kellett sok idő, hogy újra hadrendbe állítsa magát. Miközben ő az ezredessel játszott ,é naddig punciját ujjaztam és nyelvemmel ismét 69ben kényeztettem, végül elért a vég Klaudia nagyon jó nyelvtechnikájának köszönhetően.
Elszámolás
Az elején, érkezéskor történt az elszámolás, a telefonon előre megbeszéltek szerint, ami a helyszínen se változott.
Összkép
Mostanában csak franciás kényeztetésre járok a lányokhoz, és be kell valljam, hogy a belvárosban hasonló árkategóriában ilyen jellegű szuper szolgáltatásban régen volt részem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2018-12-13) : Vissza feküdt rám újra a szájába vett ,egészen lent tartott majd hevesebben kezdett el játszani velem pattanásig feszültem de nem akartam szájába végezni ezért a B verziót kértem:)

(2018-11-06) : szájával kényeztetett a Tőle megszokott valódi átéléssel illetve változatos technikákkal. Itt is igaznak érzem, hogy a kevesebb néha több. Számomra az érzéki nyelvjáték és a játékosság többet ér, mintha valaki teljesen eltüntet

(2018-09-27) : A finom és a határozottabb mozdulatokat számomra tökéletes arányban kombinálta, időnként pedig csak a makkomon játszadozott fürgén nyelvével, amivel szinte megőrjített.

felejthetetlen: 60db
(2019-01-21) : Nagyon lágyan és finoman kényeztette, míg én ujjal próbáltam jót tenni nála. Fordulás, majd nyelvvel rohamoztam a mézescsuprot és sikerült elröpítenem.

(2018-10-25) : Egy kis francia csekkolás mielőtt felkerül a vegyvédelmi és máris nyeregben a fekete démon. A ritmust váltogatja, nem kar kivégezni, sokkal inkább ő is élvezni akarja, nyújtani ha lehet.

(2018-09-13) : Kényeztetni kezdtem,lágyan finoman,teljesen bele tudtam nyalni édes finom puncijába.Egyre jobban húzott magába,fogta a fejem ,majd össze rendült és felhúzta a fejem csókokkal hálálta meg ténykedésem. Kicsit pihentünk így csókolózva majd feltérdepelt.

nagyon jó: 78db
(2018-12-27) : Finoman, lágyan és barátnősen csókol. Megszabadítottam a melltartótól és köszöntem a formás cickóknak. Aztán ő vette át a kezdeményezést, hosszasan kényeztetve a szerszámos részleget. Nagyon finom és izgató a technikája.

(2018-10-31) : Egy hátsó támadásban egyeztünk meg. Ennek a helyzetnek a képe szerintem a retinámba is beleégett. Egy nagyon formás popsi, vékony derék, tetovált hát, aminek az érintése olyan mint a bársony, a többi altesti érzésről nem is beszélve.

(2018-03-28) : Finoman kezdte, éppen hogy csak érintve, majd egre gyorsabban, keményebben mélyebben tüntette el. Közben ki-ki tért a golyókra néha nyelvvel, néha csak ujjaival.

: 135db
(2019-02-13) : Egy kis puszilgodás után ,rám cuppant és nagyon érzékien ahogy szeretem elkezdett szájával kényeztetni. Imadtam nagyon a technikáját. Kis idő elteltével rákérdeztem ,hogy 69 esetleg,és örömmel mondott igent.

(2018-11-20) : .Golyószopizás, majd beparkoltam a mellei közzé. Védőfelszerelés fel és kezdődött a lovaglás. Már itt majdnem odaértem a csúcsra amikor megérezte és megállt egy pillanatra,

(2018-08-07) : Mikor visszaértem az ágyon vártam, és megjelent egy szép fekete szexi átlátszó ruhában. Az ölembe ült, csokólgattam a nyakát majd hátradöntött és csókoloztunk. Ezután elindultam délebbre, majd ő is viszonozta, tökéletes volt, erről többet nem szeretnék írni.....